ErvaringenSite

  Ervaringen Slimster

  Wil je witgoed, televisies, verzekeringen of iets anders met elkaar vergelijken voordat je overgaat tot een aankoop? Dan zou het aanbod van Slimster iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met deze website en zou je bereid zijn om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen? Dan zouden we het enorm waarderen als je op deze website een korte, eerlijke review over Slimster zou schrijven. Zo geef je andere mensen waardevolle informatie die ze kunnen gebruiken bij hun beslissing om al dan niet een beroep te doen op de diensten van deze website. Het maakt trouwens helemaal niet uit of je ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Slimster

  Het Nederlandse bedrijf Slimster, gevestigd in Nijkerk, is een vergelijkingssite die je helpt om de beste deal te vinden. Van verbouwklussen tot schildersopdrachten of een nieuwe vaatwasser ... Bij deze onderneming kun je verschillende merken en modellen met elkaar vergelijken om het artikel te vinden dat het best bij je past. Volgens Slimster is er tegenwoordig bijzonder veel informatie te vinden, waardoor het niet meer altijd vanzelfsprekend is om een voor jou geschikte keuze te maken. Dit bedrijf zou over de nodige kennis beschikken doordat het team zich verdiept in de producten die ze aanbieden. Doorheen de jaren heeft Slimster een samenwerking met meer dan 2000 kleine en grote bedrijven uitgebouwd. Dit bedrijf zou niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit van de door hen vergeleken producten in beschouwing nemen. In 2020 werd Slimster genomineerd voor Website van het Jaar.

  Hoe maak ik online een afspraak bij de diensten burgerzaken en bevolking?

  Producten en diensten van Slimster

  In het zoekvenster van Slimster kun je aangeven voor welke beste deal je op zoek bent. Je kunt er ook voor kiezen om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals televisies, witgoed, huis & tuin, energie & duurzaam, telefonie, internet & tv en verzekeringen. Deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar iets kunt zoeken. Er is ook een overzicht van populaire producten, en onderaan de pagina kun je alle categorieën en hun subcategorieën in één oogopslag bekijken. Volgens de informatie op deze website zou je met Slimster tijd en geld kunnen besparen, onafhankelijk kunnen vergelijken, kunnen rekenen op een team van productspecialisten, profiteren van een landelijke dekking en kunnen kiezen uit een aanbod van 4810 gecontroleerde bedrijven. Als je een vraag hebt voor Slimster, kun je op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice: telefonisch, per e-mail, via Whatsapp of door het contactformulier op de website in te vullen.

  Complimenten, klachten en tips voor Slimster

  Heb je ooit al een beroep gedaan op de dienstverlening van Slimster? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over deze onderneming te schrijven. Kloppen de resultaten van de vergelijkingen die Slimster aanbiedt? Verloopt de vergelijking volgens jou op een onafhankelijke manier? En is het team van deze onderneming makkelijk bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Laat het ons en onze bezoekers weten in een bondig verslag van jouw persoonlijke ervaring! Ben je benieuwd wat mensen schrijven over andere bedrijven die één of meerdere diensten aanbieden? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Slimster
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Slimster

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Slimster een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Slimster. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Slimster actief?

  Slimster is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Slimster gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.