Weber

Alle reviews

Weber

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

H
H. Corstiaans
Produkt gekocht voor de camping en 'erbij' voor extra gerechten. Gisteren geprobeerd met zalm op rookplank en gegrilde aubergine. Moet nog wat vaker puzzelen om de temperatuur constant en op de jui...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weber go anywhere

  Produkt gekocht voor de camping en 'erbij' voor extra gerechten. Gisteren geprobeerd met zalm op rookplank en gegrilde aubergine. Moet nog wat vaker puzzelen om de temperatuur constant en op de juiste hoogte te houden. Kwestie van oefenen. Geweldige bbq. Werkt als de beste. Zalm precies goed. Gewerkt met dig. temperatuurmeter.
  Ben helemaal fan. Ook zonder het rekje door te zagen past alle toebehoren erin. Zeer ruimtebesparend. Daarnaast gemaild naar Weber dat er vanuit de winkel geen maatbeker bij zat. Werd direct opgestuurd en arriveert morgen. Super service.


Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B

Fiverr

0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Weber

Ben je op zoek naar een bedrijf dat veiligheidsdeuren verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Weber. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of de diensten van Weber aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Weber
Deze onderneming heeft zijn hoofdkantoor in Wommelgem in de provincie Antwerpen. Je zou er terecht kunnen voor een uitgebreid assortiment veiligheidsdeuren. Volgen Weber zelf plaatsen ze dagelijks dit type deuren in de hele regio en hebben ze niet alleen brandwerende, maar ook anti-inbraakdeuren in hun assortiment. De installateurs zouden ervaren vakmensen zijn en uw oude deur binnen een dag vervangen door een gloednieuwe veiligheidsdeur. Als je meer informatie over de eigenschappen van een veiligheidsdeur wenst te ontvangen, kun je een kijkje gaan nemen in de showroom in Wommelgem, waar de adviseurs van dit bedrijf je meer informatie over de verschillende stijlen en kleuren kunnen geven.

Producten en diensten van Weber
Op de website van Weber kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Veiligheidsdeuren, Kluizen, Slotenmakerij, Beveiliging, Veiligheidstips, Partners en Contact. De categorie Kluizen is opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je sneller door het aanbod heen kunt navigeren. Verder kun je op de site van deze onderneming meer lezen over een breed scala aan anti-inbraaktips, zoals bijvoorbeeld de manier waarop cilindersloten werken, details over inbraakklasse 3 en advies over de manier waarop je zelf je woning kunt beveiligen. Is er iets niet duidelijk, of heb je een vraag voor het team van Weber? Dan kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken. Natuurlijk kun je ook gewoon even binnenspringen in de showroom in Wommelgem.

Complimenten, klachten en tips voor Weber
Heb je in een ver of recent verleden al een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? En ben je nog op zoek naar een platform waar je een bondige, eerlijke review over jouw ervaring kunt schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een uniek verslag te schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of de producten en diensten van Weber iets voor hen zouden kunnen zijn. Hoe verliep de communicatie met dit bedrijf? Ben je tevreden over de kwaliteit en de plaatsing van de veiligheidsdeuren van Weber? Of heb je misschien nog enkele andere nuttige tips die je met onze bezoekers zou willen delen? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw review! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Veel leesplezier!