Elfsight

29 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.2 voor Elfsight komt uit 29 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Elfsight gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het Return Policy van Elfsight heeft enkele nadelen, waaronder het maken van vage excuses en het veranderen van voorwaarden waardoor vroege gebruikers worden opgelicht. Bovendien zijn de widgets niet toegestaan door Trustpilot. Dit resulteert in een betrouwbaarheidsscore van slechts 33%.

“Avoid at all costs”

“Scammed early users with changing terms and scammy excuses”

“Widgets are not permitted by Trustpilot”

👍 0   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

The minority report - 6 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Great one star service
  • Lots of positive reviews
  • App stopped functioning
  • Misleading information on site
  • Loss of customers due to issue
  • No response to ultimatum
  • Avoid at all costs

Digitalfastmind-dot-com - 21 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Scammed early users with changing terms and scammy excuses

Adam Boone - 23 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Widgets are not permitted by Trustpilot