DrankDozijn

Alle reviews

DrankDozijn

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Wijnvoordeel.nl merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Wijnvoordeel.nl
0 reviews

Niets biedt zo een heerlijk ontspannen gevoel, na een dagje hard werken, dan het glaasje wijn op het dakterras! Magnifiek! Bent u dat niet met mij ...

Monster merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Monster
0 reviews

Monster, voluit ook wel Monster Energy, is een Amerikaans merk voor energiedrank. Het merk is in handen van de Hansen Beverage Company. In een groo...

BereVini merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
BereVini
0 reviews

Eindelijk wat tijd vrij in uw drukke dagschema. Geen werk te doen, geen kinderen bij de hand. U hebt een heel weekeindje voor u en uw partner vrij....

Brouwland merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten
Brouwland
0 reviews

Wijn is niet meer weg te denken in het leven van de wijnliefhebber. Hebt u plannen om uw eigen alcoholisch bedrijf op te starten? Of bent u bezig u...

DrankDozijn

Koop je graag online en wil je je bestaande drankvoorraad aanvullen of iemand verrassen met een fles wijn, bier of rum? Werp dan eens een blik op de producten en diensten van de webshop DrankDozijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al klant bent bij deze online winkel en je een platform zoekt om je persoonlijke ervaringen met DrankDozijn te delen. Op deze pagina kun je ervoor kiezen om een korte review over DrankDozijn te schrijven, waarmee je onze bezoekers kunt helpen om te beslissen om al dan niet een bestelling bij deze online drankenspeciaalzaak te plaatsen.

Over DrankDozijn
DrankDozijn is een online webshop die gevestigd is in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en waar je verschillende soorten wijn, bier en andere alcoholische dranken kunt kopen. Hoewel de focus van DrankDozijn oorspronkelijk op de verkoop van bekendere drankmerken lag, is hun aanbod doorheen de jaren aangevuld met exclusievere producten. Tegenwoordig biedt deze online drankenspeciaalzaak meer dan 4000 artikelen die op voorraad en direct leverbaar zouden zijn. Omdat de medewerkers op zoek blijven naar producten die nog niet op hun website staan, blijft het aanbod van onder andere gins, likeuren, bier, wijn, whiskey's verder groeien.

Producten en diensten van DrankDozijn
Op de website van DrankDozijn is het aanbod onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals wijn, rum, vodka, whiskey, cognac en likeuren. Omdat elke categorie verder is opgedeeld in een aantal subcategorieën, is de kans groter dat je sneller vindt naar datgene waarnaar je op zoek bent. Op de blog van DrankDozijn kun je meer lezen over een brede waaier aan drankgerelateerde onderwerpen, zoals het verschil tussen bovengistend en ondergistend bier, hoe je champagne best bewaart en op welke manier je zelf makkelijk glühwein kunt maken. Volgens de informatie op deze website worden bestellingen gratis verzonden vanaf 12 flessen of wanneer het totaalbedrag meer dan € 150 bedraagt. Bovendien zou je pakket de volgende dag al moeten toekomen als je je bestelling plaatst op een werkdag voor 21.00 uur. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je de pagina met veelgestelde vragen raadplegen of contact opnemen met de klantendienst. Deze is van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch, per e-mail of via een online contactformulier bereikbaar.

Complimenten, klachten en tips voor DrankDozijn
Hou je van een glaasje mousserende wijn, Jamaicaanse rum of Engels bier, en heb je ooit al een bestelling geplaatst bij DrankDozijn? Indien dit het geval zou zijn, zouden we het enorm appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een informatieve review over jouw persoonlijke ervaringen met deze online drankenspeciaalzaak zou willen schrijven. Is de klantendienst makkelijk bereikbaar als je algemene of specifieke vragen hebt, worden bestellingen inderdaad de volgende dag al geleverd wanneer je de dag ervoor voor 21.00 uur je bestelling plaatst en klopt het dat je kunt rekenen op gratis verzending bij een bestelling vanaf € 150 of 12 flessen? Zowel wij als andere potentiële kopers zijn alvast ontzettend benieuwd naar jouw eerlijk verslag. Ben je benieuwd wat onze bezoekers te zeggen hebben over andere bedrijven die gelijkaardige producten aanbieden? Op deze pagina kun je ontdekken of het aanbod van VillaVino misschien nog beter bij je past.