DrankDozijn Reviews

: 8
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

G
gabriel
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij DrankDozijn en ik moet zeggen dat ik echt super tevreden ben met mijn ervaring. De levering was echt mega snel, de producten die ik besteld had waren in ...Lees verder
G
Goethals
Ik had gelezen dat er enkele minder positieve recensies waren, maar ik heb toch besloten om 6 flessen champagne te bestellen bij DrankDozijn. Ik moet zeggen dat ik echt heel tevreden ben over mijn ...Lees verder
M
Mohammed André
Ik ben echt super blij met deze winkel! Ik heb hier al een paar keer besteld en ik ben altijd tevreden geweest. De prijs is goed en de kwaliteit is ook top. Laatst kreeg ik per ongeluk de verkeerde...Lees verder
L
Lily Claes
Ik ben al eerder heel tevreden geweest over dit bedrijf. Ze hebben een groot assortiment aan producten en de prijzen zijn goed. De leveringen zijn altijd vlot en zorgvuldig. Deze keer had ik per on...Lees verder
M
mohammed
Ik heb een fles chocomelk gekocht en die is kapot gegaan door het postbedrijf. DrankDozijn heeft me meteen gecontacteerd en gevraagd of ik mijn geld terug wilde of een nieuwe fles. Ik heb gevraagd ...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snelle levering, goede service, scherpe prijzen

  Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij DrankDozijn en ik moet zeggen dat ik echt super tevreden ben met mijn ervaring. De levering was echt mega snel, de producten die ik besteld had waren in no time bij mij thuis afgeleverd. En de prijzen bij DrankDozijn waren ook nog eens scherper dan bij andere aanbieders, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Bovendien was de service top. Er was een doos kwijtgeraakt tijdens de verzending, maar ze hebben direct een oplossing geboden en binnen twee dagen had ik alweer een nieuwe doos met mijn bestelling. Dus ja, ik ben echt heel tevreden en zal zeker vaker bij DrankDozijn bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van 6 flessen champagne

  Ik had gelezen dat er enkele minder positieve recensies waren, maar ik heb toch besloten om 6 flessen champagne te bestellen bij DrankDozijn. Ik moet zeggen dat ik echt heel tevreden ben over mijn ervaring! Mijn bestelling kwam snel aan, goed verpakt in een sterke doos met schuim om alles te beschermen. Alles was helemaal in orde. Ook kreeg ik verschillende e-mails om me op de hoogte te houden van de status van mijn bestelling. Gewoonweg super geregeld! Heel erg bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service en snelle levering

  Ik ben echt super blij met deze winkel! Ik heb hier al een paar keer besteld en ik ben altijd tevreden geweest. De prijs is goed en de kwaliteit is ook top. Laatst kreeg ik per ongeluk de verkeerde fles geleverd, maar toen ik contact opnam, hebben ze meteen de juiste fles gestuurd en mocht ik de andere houden. Echt super vriendelijk! Ik ga zeker de volgende keer weer hier bestellen, ik ben helemaal fan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Breed assortiment, goede prijzen, snelle levering.

  Ik ben al eerder heel tevreden geweest over dit bedrijf. Ze hebben een groot assortiment aan producten en de prijzen zijn goed. De leveringen zijn altijd vlot en zorgvuldig. Deze keer had ik per ongeluk een verkeerde afleverdatum ingevoerd. Na slechts één mailtje was dit meteen opgelost en afgehandeld. Ik ben echt blij met de snelle en efficiënte service van dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  chocomelk

  Ik heb een fles chocomelk gekocht en die is kapot gegaan door het postbedrijf. DrankDozijn heeft me meteen gecontacteerd en gevraagd of ik mijn geld terug wilde of een nieuwe fles. Ik heb gevraagd om een nieuwe fles en die kreeg ik heel snel! Echt top service en super blij met mijn chocomelk. Dank je wel DrankDozijn!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fles met barst

  Ik ben altijd blij geweest met de service van DrankDozijn, maar de laatste keer dat ik bestelde, vond ik na een paar weken een kleine barst in de fles die ik had gekocht. Gelukkig was de klantenservice super vriendelijk en behulpzaam, en kreeg ik zonder problemen een nieuwe fles opgestuurd. Echt top service, een score van 10 op 10!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop voor vader

  Mijn aankoop was eigenlijk een verjaardagscadeau voor mijn vader en ik was echt blij met hoe snel en veilig het werd geleverd. Jammer genoeg was het bericht dat ik had toegevoegd niet bij het pakket gevoegd, maar toch zal ik zeker in de toekomst opnieuw iets bestellen van deze webshop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goede service, snelle levering

  Goeie service, levering was snel en ze hebben een ruim aanbod. Enige minpuntje is dat de verpakking nu minder duurzaam is geworden dan vroeger.


Anderen bekeken ook