ErvaringenSite

  Ervaringen DrankDozijn

  Koop je graag online en wil je je bestaande drankvoorraad aanvullen of iemand verrassen met een fles wijn, bier of rum? Werp dan eens een blik op de producten en diensten van de webshop DrankDozijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al klant bent bij deze online winkel en je een platform zoekt om je persoonlijke ervaringen met DrankDozijn te delen. Op deze pagina kun je ervoor kiezen om een korte review over DrankDozijn te schrijven, waarmee je onze bezoekers kunt helpen om te beslissen om al dan niet een bestelling bij deze online drankenspeciaalzaak te plaatsen.

  Over DrankDozijn

  DrankDozijn is een online webshop die gevestigd is in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en waar je verschillende soorten wijn, bier en andere alcoholische dranken kunt kopen. Hoewel de focus van DrankDozijn oorspronkelijk op de verkoop van bekendere drankmerken lag, is hun aanbod doorheen de jaren aangevuld met exclusievere producten. Tegenwoordig biedt deze online drankenspeciaalzaak meer dan 4000 artikelen die op voorraad en direct leverbaar zouden zijn. Omdat de medewerkers op zoek blijven naar producten die nog niet op hun website staan, blijft het aanbod van onder andere gins, likeuren, bier, wijn, whiskey's verder groeien.

  WIE HET LANGST 1 VORM BLIJFT ETEN WINT! Met OnneDi & Rutger *Challenge*

  Producten en diensten van DrankDozijn

  Op de website van DrankDozijn is het aanbod onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals wijn, rum, vodka, whiskey, cognac en likeuren. Omdat elke categorie verder is opgedeeld in een aantal subcategorieën, is de kans groter dat je sneller vindt naar datgene waarnaar je op zoek bent. Op de blog van DrankDozijn kun je meer lezen over een brede waaier aan drankgerelateerde onderwerpen, zoals het verschil tussen bovengistend en ondergistend bier, hoe je champagne best bewaart en op welke manier je zelf makkelijk glühwein kunt maken. Volgens de informatie op deze website worden bestellingen gratis verzonden vanaf 12 flessen of wanneer het totaalbedrag meer dan € 150 bedraagt. Bovendien zou je pakket de volgende dag al moeten toekomen als je je bestelling plaatst op een werkdag voor 21.00 uur. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je de pagina met veelgestelde vragen raadplegen of contact opnemen met de klantendienst. Deze is van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch, per e-mail of via een online contactformulier bereikbaar.

  Complimenten, klachten en tips voor DrankDozijn

  Hou je van een glaasje mousserende wijn, Jamaicaanse rum of Engels bier, en heb je ooit al een bestelling geplaatst bij DrankDozijn? Indien dit het geval zou zijn, zouden we het enorm appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een informatieve review over jouw persoonlijke ervaringen met deze online drankenspeciaalzaak zou willen schrijven. Is de klantendienst makkelijk bereikbaar als je algemene of specifieke vragen hebt, worden bestellingen inderdaad de volgende dag al geleverd wanneer je de dag ervoor voor 21.00 uur je bestelling plaatst en klopt het dat je kunt rekenen op gratis verzending bij een bestelling vanaf € 150 of 12 flessen? Zowel wij als andere potentiële kopers zijn alvast ontzettend benieuwd naar jouw eerlijk verslag. Ben je benieuwd wat onze bezoekers te zeggen hebben over andere bedrijven die gelijkaardige producten aanbieden? Op deze pagina kun je ontdekken of het aanbod van VillaVino misschien nog beter bij je past.

  DrankDozijn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DrankDozijn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DrankDozijn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DrankDozijn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DrankDozijn actief?

  DrankDozijn is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn & bier

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DrankDozijn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.