Hogan

23 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.2 voor Hogan komt uit 23 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Hogan gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Hogan heeft een moeizame levering (33%), maar biedt geweldige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen (67%). Helaas zijn er enkele klachten over sneakers die verharden en zolen die loslaten.

“moeizame levering”

“Geweldige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen”

“Sneakers verhard en zool los”

👍 1   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

lotte - 5 weken geleden

  • teleurstellende ervaring
  • moeizame levering

nathan - 4 maanden geleden

  • Geweldige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen

Sander De Ridder - 5 maanden geleden

  • Sneakers verhard en zool los