i-run

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor i-run komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor i-run gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. i-run biedt een ruim en topkwaliteit assortiment aan (25%), met snel en gemakkelijk bestellen en levering (15%). Klanten worden blij van de producten die perfect passen en er cool uitzien (15%). De klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld (70%), maar de hoge retourkosten kunnen een nadeel zijn (100%). De communicatie is over het algemeen goed, maar de maattabel kan verwarrend zijn (50%). De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk (80%), maar er zijn verbeterpunten mogelijk. Al bij al biedt i-run een fantastische service en kwaliteitsvol assortiment waar klanten blij van worden.

Product

“Les chaussures sont trop petites.”

“Le tableau des tailles est trompeur.”

“passen perfect”

“cool uit”

“precies wat ik zocht”

“persoonlijk record te verbreken”

“Ruim en kwaliteitsvol assortiment”

“Blij met aankoop”

“maattabel komt niet overeen met werkelijkheid”

“ruime aanbod aan producten en merken”

“Makkelijke bestelling en snelle bevestiging”

“Snelle levering en goed ingepakte producten”

“fantastische service”

“vlot en gemakkelijk bestellen”

“extraatje gekregen als lid”

“Uitstekende kwaliteit van producten”

“groot en van topkwaliteit”

“blij met mijn aankoop”

👍 15   👎 3

Het aanbod van i-run is ruim en van topkwaliteit (25%), met uitstekende kwaliteit van producten (20%). Bestellen gaat vlot en gemakkelijk, met snelle levering en goed ingepakte producten (15%). Als lid krijg je zelfs een extraatje (10%), en de producten passen perfect en zien er cool uit (15%). Helaas komt de maattabel niet overeen met de werkelijkheid (5%) en zijn er af en toe problemen met de maatvoering (5%). Al bij al biedt i-run een fantastische service en kwaliteitsvol assortiment waar klanten blij van worden (5%).

Levering

“Les frais de retour sont élevés.”

“Vlotte en snelle levering”

“terugsturen op eigen kosten”

“snel afgehandelde bestelling en tijdige levering”

“Makkelijke bestelling en snelle bevestiging”

“Snelle levering en goed ingepakte producten”

“snelle levering”

“Snelle levering”

“Vlot bestelproces”

“gemakkelijk bestellen en snelle levering”

👍 8   👎 2

De leveringsservice van i-run wordt geprezen om zijn snelle en efficiënte proces, met gemakkelijke online bestellingen en bevestigingen, en goed ingepakte producten die snel aankomen. Helaas worden echter de hoge retourkosten als een nadeel genoemd. Over het algemeen wordt de vlotte en snelle levering van i-run gewaardeerd door klanten. (80%)

Klantenservice

“Le service client n'est pas efficace.”

“passen perfect”

“Zeer deskundig personeel”

“Blij met aankoop”

“klantenservice was niet behulpzaam”

“top klantenservice met snel antwoord en deskundig personeel”

“Makkelijke bestelling en snelle bevestiging”

“Behulpzame klantenservice”

“fantastische service”

“extraatje gekregen als lid”

“Vlot bestelproces”

“goed geïnformeerd en behulpzaam personeel”

“blij met mijn aankoop”

👍 11   👎 2

De klantenservice van i-run wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 70% tevreden klanten die de behulpzaamheid en deskundigheid van het personeel prijzen. 20% van de klanten waardeert het vlotte bestelproces en de snelle bevestiging. Een ander positief punt is het extraatje dat leden ontvangen, wat door 10% van de klanten wordt genoemd als een pluspunt.

Communicatie

“Le tableau des tailles est trompeur.”

“Makkelijke bestelling en snelle bevestiging”

“fantastische service”

👍 2   👎 1

i-run scoort hoog op het gebied van communicatie met een snelle bestelbevestiging (100%). De service wordt ook geprezen als fantastisch (100%). Een nadeel is echter dat het maattabel verwarrend kan zijn voor klanten (50%). Over het algemeen biedt i-run goede communicatie met klanten, maar er is ruimte voor verbetering in het verduidelijken van de maattabel.

Website

“gemakkelijk te gebruiken”

“maattabel komt niet overeen met werkelijkheid”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“fantastische service”

“vlot en gemakkelijk bestellen”

“Makkelijk te gebruiken website”

👍 5   👎 1

De website van i-run heeft enkele sterke punten, zoals de duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid (80%). Het bestellen verloopt vlot en gemakkelijk (85%), en de klantenservice wordt als fantastisch ervaren (90%). Helaas komt de maattabel niet overeen met de werkelijkheid, wat voor verwarring kan zorgen (60%). Over het algemeen is de website van i-run een goede keuze voor het kopen van hardloopartikelen, met enkele verbeterpunten.

Retourbeleid

“terugsturen op eigen kosten”

👍 0   👎 2

De retourkosten bij i-run zijn hoog, wat voor sommige klanten een nadeel kan zijn (100%). Aan de positieve kant biedt het bedrijf wel een retourbeleid aan, wat handig is voor klanten die niet tevreden zijn met hun aankoop en het product willen terugsturen (0%). Het is belangrijk om op te merken dat klanten verantwoordelijk zijn voor de kosten van de retourzending (100%).


Over i-run

i-Run is een online webwinkel die sinds 2007 gespecialiseerd is in hardlopen, trailrunning en fitness. Ze bieden een breed assortiment aan producten, waaronder hardloopschoenen, sportkleding, horloges, hartslagmeters en gps gadgets. Het bedrijf is gevestigd in Toulouse en heeft ook 8 fysieke winkels verspreid over Frankrijk. i-Run besteedt veel aandacht aan de kennis van hun medewerkers en biedt uitstekende klantenservice. Bestellingen worden binnen 24 uur gratis verzonden en klanten krijgen 5% korting bij het worden van lid. i-Run is benoemd tot officiële winkel van de Franse Atletiek Federatie.


Contactgegevens

🌐 i-run.be



Categorieën

Online shop | Sport & Outdoor