ErvaringenSite

  Ervaringen i-run

  Bent u geregeld aan het hardlopen en dat dan het liefst buiten de gebaande paden? Dan zult u ongetwijfeld weten hoe belangrijk goede schoenen zijn. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf die u daarbij kan helpen dan zou het zo maar kunnen zijn dat u op internet terecht komt bij i-Run. Via hun webwinkel verkopen ze hardloopschoenen en nog veel meer producten gericht op hardlopen, trailrunning en fitness. Maar hoe komt u er als consument nu achter of het bedrijf wel betrouwbaar is? Doet i-Run wat ze beloven op internet? Hoe is hun kennis en kunde als het gaat om de producten die ze verkopen? Antwoord op deze vragen en meer leest u hier op Ervaringensite.be. Hier vindt u reviews van consumenten met daarin de ervaringen die ze met i-Run hebben opgedaan en geven ze hen mening. De reviews zijn betrouwbaar en stellen u instaat om een duidelijk beeld van i-Run en haar producten te kunnen vormen.

  Over i-Run

  Sinds 2007 biedt i-Run een online webwinkel voor hardlopen, trailrunning en fitness. Ze bieden producten als hardloopschoenen, sport – en fitness kleding, horloges, hartslagmeters en gps gadgets. i-Run is gevestigd in Toulouse en vanuit daar verzorgen ze zowel de distributie van de producten als de klantenservice. Bij i-Run spenderen ze veel aandacht aan de kennis van hun medewerkers en krijgt men training in ieder product wat men verkoopt. Wanneer u als klant een vraag heeft over een product kunt u 6 dagen in de week de klantenservice bereiken en de kans is groot dat ze uw vraag dan ook kunnen beantwoorden. Verspreid over Frankrijk hebben ze in totaal ook 8 fysieke winkels waar u als klant terecht kunt om het aanbod van dichtbij te bekijken en direct deskundig advies te verkrijgen. In totaal hebben ze bijna 50 duizend verschillende artikelen op voorraad die direct klaar zijn om te verschepen. Binnen 24 uur worden bestelde artikelen geheel kosteloos verzonden en wanneer u klant wordt bij i-Run heeft u als extra voordeel dat u 5% extra korting krijgt. i-Run is uitgeroepen als officiële winkel van de Franse Atletiek Federatie.

  Producten en Diensten i-Run

  Kijkend naar de producten die i-Run op haar website verkoopt, dan is er een verdeling gemaakt tussen heren - & dames schoenen en heren - & dames kleding. Daarnaast hebben ze een aanbod van elektronische gadgets, accessoires en voedingsmiddelen. Je kunt op de site ook per merknaam zoeken en vervolgens het complete aanbod van dat merk bekijken. Als men een bepaalde schoen zoekt dan heeft men de keus uit Running, Trail, Trek en Training. Per soort activiteit zijn verschillende modellen en merken te vinden. Bij accessoires moet u denken aan mutsen, sokken, flessen en bijvoorbeeld sporttassen. De voedingsmiddelen die men aanbiedt zijn met name gericht op extra energie en hydratatie van het lichaam.

  Mening, beoordeling, ervaringen, review, klachten i-Run

  Heeft u weleens iets besteld via de site van i-Run? Heeft u misschien ieder weekend schoenen aan die u via dit bedrijf besteld heeft? Bent u bekend met het bedrijf i-Run en heeft u misschien juist slechte ervaringen met ze? In alle gevallen dat u ervaringen hebt opgedaan met dit bedrijf en u een mening kunt vormen over hen en hun producten dan horen we het graag. We willen u dan ook vragen om hier op onze site een review achter te laten over i-Run en dit hierin te verwerken. Uw i-Run review stelt anderen in staat om een betrouwbaar beeld te vormen van het bedrijf, daarvoor op voorhand dank!

  i-run
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over i-run

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is i-run een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over i-run. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is i-run actief?

  i-run is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van i-run gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.