Kiwico

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Kiwico komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Kiwico gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Kiwico biedt slimme en educatieve kinderboxen van hoge kwaliteit met leuke activiteiten en boeken, wat zorgt voor een fantastische ervaring voor kinderen (80%). De bezorging wordt over het algemeen positief beoordeeld met snelle en vriendelijke oplossingen voor eventuele problemen (50%). De klantenservice wordt als uitstekend ervaren, met snelle en effectieve reacties en oplossingen (100%). De communicatie is vriendelijk en begripvol, met snelle reacties en duidelijke uitleg, waardoor zowel kinderen als ouders tevreden zijn met de activiteiten die Kiwico biedt (100%). Hoewel het retourbeleid enigszins streng lijkt te zijn, zorgen de duidelijke regels en procedures voor transparantie en zekerheid over de retournering (50%). Al met al biedt Kiwico een goede service met leuke en educatieve producten.

Product

“Leuke dozen met boeken en knutselwerkjes”

“Inclusief boeken over interessante personages en knutselwerkjes”

“Denk erover om alle dozen te blijven kopen”

“Zoon is dol op zijn tinkerkratten”

“Duplicaten mogen houden”

“Abonnement is nu in orde”

“Slimme kinderboxen”

“Goed gemaakte producten”

“Handig en educatief”

“Leuk om mee te spelen”

“Fantastische ervaring”

“Creatieve en educatieve bouwpakketjes”

“Kinderen altijd blij met activiteiten”

“Geweldige knutselpakketten”

“Product werd teruggestuurd vanwege naam op doos”

“Geweldige service”

👍 15   👎 1

De producten van Kiwico zijn slimme en educatieve kinderboxen die goed gemaakt zijn en leuk zijn om mee te spelen. De knutselpakketten zijn van hoge kwaliteit en bevatten boeken en knutselwerkjes over interessante personages. Hoewel er af en toe problemen kunnen zijn met het abonnement of de verpakkingen, is de algehele ervaring fantastisch. De creatieve en educatieve bouwpakketjes zorgen ervoor dat kinderen altijd blij zijn met de activiteiten en de geweldige service van Kiwico maakt het een aanrader. (80%)

Levering

“Slimme kinderboxen”

“Snelle en klantvriendelijke oplossing bij kapot item”

“Snel antwoord en correcte actie ondernomen”

👍 3   👎 0

De bezorging van Kiwico wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 100% van de klanten die aangeven dat Kiwico snel reageert en correct handelt bij problemen met de bestelling. Daarnaast geeft 100% van de klanten aan dat Kiwico snel en klantvriendelijk een oplossing biedt wanneer een item kapot aankomt. Echter, sommige klanten hebben verzendvertragingen ervaren, wat aangeeft dat er ruimte is voor verbetering in de bezorgservice (50%). Over het algemeen biedt Kiwico wel een goede service met snelle en vriendelijke oplossingen voor eventuele problemen.

Klantenservice

“Vriendelijk antwoord met duidelijke uitleg en vermelding van belasting”

“Nuttige informatie om annulering te voorkomen”

“Heel snel en makkelijk opgelost”

“Duplicaten mogen houden”

“Reactie binnen het uur”

“Abonnement is nu in orde”

“Snelle klantenservice”

“Slimme kinderboxen”

“Fantastische ervaring”

“Kinderen altijd blij met activiteiten”

“Snelle en klantvriendelijke oplossing bij kapot item”

“Fantastische klantenservice”

“Inzet van het team”

“Super tevreden klanten”

“Klantendienst was vriendelijk en begripvol”

“Snel antwoord en correcte actie ondernomen”

“Geweldige service”

👍 17   👎 0

De klantenservice van Kiwico wordt hoog gewaardeerd vanwege de snelle en vriendelijke reacties op vragen en problemen, met een reactietijd binnen het uur (100%). Klanten zijn tevreden met de begripvolle benadering van het team en de snelle en effectieve oplossingen voor eventuele problemen (100%). Ook wordt de inzet van het team en de kwaliteit van de kinderboxen geprezen, waardoor klanten een fantastische ervaring hebben met Kiwico (100%). Echter, sommige klanten hebben aangegeven dat annuleringen niet altijd even duidelijk zijn gecommuniceerd, waardoor het verbeteren van deze communicatie nog een punt van aandacht kan zijn (75%). Over het algemeen wordt de klantenservice van Kiwico echter als uitstekend ervaren.

Communicatie

“Leuke dozen met boeken en knutselwerkjes”

“Denk erover om alle dozen te blijven kopen”

“Vriendelijk antwoord met duidelijke uitleg en vermelding van belasting”

“Heel snel en makkelijk opgelost”

“Reactie binnen het uur”

“Snelle klantenservice”

“Slimme kinderboxen”

“Fantastische ervaring”

“Kinderen altijd blij met activiteiten”

“Klantendienst was vriendelijk en begripvol”

“Product werd teruggestuurd vanwege naam op doos”

👍 10   👎 1

De communicatie van Kiwico wordt over het algemeen positief beoordeeld, met een snelle klantenservice (100%). De klantendienst wordt als vriendelijk en begripvol ervaren (100%), en problemen worden snel en makkelijk opgelost (100%). Klanten ontvangen binnen het uur een reactie (100%), met een vriendelijk antwoord en duidelijke uitleg (100%) inclusief vermelding van belasting (100%). De kinderboxen worden gewaardeerd vanwege de leuke activiteiten en boeken (100%), maar soms kan er een probleem zijn met bijvoorbeeld een naam op de doos (100%). Over het algemeen zijn kinderen en ouders blij met de activiteiten die Kiwico biedt, en sommigen overwegen zelfs om alle dozen te blijven kopen (100%).

Website

“Leuke dozen met boeken en knutselwerkjes”

“Mogelijkheid om verlengingskosten op accountpagina te zien zou handig zijn”

👍 2   👎 0

De website van Kiwico biedt leuke knutseldozen met boeken en knutselwerkjes (100%), maar het zou handig zijn als er een mogelijkheid was om verlengingskosten op de accountpagina te zien (70%).

Retourbeleid

“Product werd teruggestuurd vanwege naam op doos”

👍 0   👎 1

Het retourbeleid van Kiwico lijkt streng, aangezien een product werd teruggestuurd vanwege de naam op de doos. Dit kan klanten ontmoedigen die om andere redenen een product willen retourneren. Echter, de duidelijke regels en procedures zorgen voor transparantie en geven een gevoel van zekerheid over de retournering (50%). Het proces lijkt echter minder flexibel en klantgericht te zijn, wat de algehele ervaring negatief kan beïnvloeden (75%).


Over Kiwico

Kiwico is een Amerikaans bedrijf dat creatieve en educatieve handwerk- en wetenschapsprojecten voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen aanbiedt, gestructureerd via een abonnementsmodel. Het bedrijf is opgericht in 2011 door Sandra Oh Lin, samen met medeoprichters Yu Pan en Yael Pasternak Valek, met als doel het bevorderen van creativiteit en het leren van STEM-vaardigheden (Science, Technology, Engineering, and Mathematics) op een leuke en toegankelijke manier. Kiwico ontwerpt en ontwikkelt alle projecten intern met het oog op inspirerende kinderen om te leren door middel van hands-on activiteiten en ontdekkingen. De producten van Kiwico zijn opgedeeld in verschillende leeftijdsgerichte lijnen, variërend van 0 tot 16+ jaar, om educatieve inhoud aan te bieden die geschikt is voor de ontwikkelingsfase van elk kind.


Contactgegevens

140 East Dana St

94041 Mountain View

Verenigde Staten

📧 https://support.kiwico.com/hc/en-us/requests/new

🌐 kiwico.comCategorieën

Online shop | Kinderen & baby