Lufthansa

17 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.4 voor Lufthansa komt uit 17 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Lufthansa gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Lufthansa wordt gekenmerkt door lange wachttijden voor terugbetalingen van geannuleerde vluchten uit 2020. Echter, de kans op een succesvolle terugbetaling is relatief hoog (70%), en er is een duidelijk proces voor het aanvragen van restituties (80%). Het kan frustrerend zijn om lang te moeten wachten (60%), maar over het algemeen is de Return Policy van Lufthansa redelijk gunstig voor klanten. (80%)

“Lang wachten op terugbetaling van geannuleerde vlucht in 2020”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Bas - 22 maanden geleden

  • Onbehoorlijke klantenservice
  • Problemen met omboeken van vlucht
  • Slechte service en eten tijdens de vlucht
  • Lang wachten op terugbetaling van geannuleerde vlucht in 2020