ErvaringenSite

  Ervaringen 123waldo

  Apparaten kunnen defect raken, niet meer zo goed mogelijk werken en moeten worden vervangen. Vaak is niet nodig om uw apparaat weg te gooien, maar gewoon de batterijen en accu’s van apparaten te vervangen en hij functioneert weer zo goed als nieuw. Online vindt u aanbieders van verschillende batterijen en accu's. Met ErvaringenSite hebt u beter zicht op deze aanbieders. De reviews van klanten die al een ervaring met het bedrijf hebben vertellen u alles over deze online shops. Kom erachter hoe ze de verschillende aanbieders hebben ervaren. Waar ze tegen aanliepen, wat goed en minder goed was bevonden bij hun bezoek en bestelling bij een bepaald bedrijf. U verliest hierdoor geen tijd bij het bestellen van uw accu of batterij, maar kunt meteen terecht bij de juiste winkel voor betrouwbare service en goede producten. Hebt u al batterijen of accu’s online gekocht? Wij van ErvaringenSite vernemen graag de ervaring van u in onze reviews.

  Over 123waldo
  123waldo is een online shop die is opgericht door k.hendrikx. 123waldo adverteert dat u persoonlijke begeleiding kunt verwachten bij aankoop van de batterijen, accu’s en opladers. 123waldo beschikt niet over een fysieke winkel. U kunt bij aankoop dus geen bezoek brengen om de producten te bekijken. De producten die ze hebben in de webshop worden allemaal vanuit hun centrale magazijn verstuurd. Ze zijn gevestigd aan de Krombraak 4 4906CR Oosterhout in Nederland.

  Producten en diensten van 123waldo
  Bij de 123waldo bent u onder andere terecht voor batterijen, accu’s en toebehoren, opladers, laptop toetsenborden, stroom omvormers, screen protectors, LCD schermen, UPS, powerbanks, kabels en randapparatuur. De producten zijn zowel inclusief als exclusief btw geprijsd. Onder de meeste artikelen staan de gegevens van het aparaat vermeld zoals, type, spanning, product code, capaciteit, terminal, en tech spech. Ook kunt u als klant bij elk product gelijk uw review achterlaten over uw bevindingen.

  Verzending, garantie, klachten en betaling bij 123waldo
  Gratis verzeding bij 123Waldo en de bestellingen worden binnen een werkdag geleverd. Onder het product dat u wenst te bestellen wordt vermeld als de verzending langer zal duren dan een dag, zodat u daarmee rekening houdt. Als uw bestelling het magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail waarmee u uw bestelling kunt volgen. Als consument maakt u bij 123waldo recht op een afkoelperiode van 30 dagen. Binnen deze dagen mag u aangeven of uw product misschien toch wilt retourneren. U hebt als klant dan 7 dagen om uw product terug te sturen. Klachten kunnen worden doorgespeeld via info@123waldo.nl of met het contactformulier op hun site.

  Complimenten, opmerkingen en tips voor 123waldo
  123waldo zegt te staan voor kwaliteit. Hebt u dat als klant mogen ervaren? Maak melding van uw ervaring met het bedrijf in de reviews op ErvaringenSite. Wat hebt u al zoal gekocht bij 123waldo? Hoe was de klantenservice van het bedrijf? Werd u voldoende geïnformeerd over het product? Bent u tevreden met uw aankoop? Zou u 123waldo bij anderen aanraden?

  Uw review op onze site kan uitstekende hulp bieden aan overige klanten in hun zoektocht naar een goede winkel. Zij kunnen zelf besluiten of ze wel of niet met 123waldo in zee gaan bij de aankoop van hun accu’s en opladers.

  Nog geen producten daar gekocht? Lees dan snel de reviews van anderen en bepaal of 123waldo het bedrijf voor u is.

  Online Shop With Me! 🛍

  123waldo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123waldo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 123waldo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 123waldo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123waldo actief?

  123waldo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123waldo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.