100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

V
Van den Broeck
Ik heb zo'n omvormer gekocht voor mijn camper om 12VDC in 230AC om te zetten. De omvormer had een vermogen van 500W, dat zou genoeg moeten zijn voor mijn koelkast van 40W. Spijtig genoeg, de k...Lees verder
N
Noa
Graag deel ik even mijn ervaring met dit bedrijf. Ik had een omvormer besteld en die werd al de volgende dag geleverd. Hij werkte perfect, tot ie na een paar weken kapotging. Dat kan gebeuren natuu...Lees verder
B
baptiste
Na wat opzoekwerk heb ik beslist om een omvormer van 2000w met afstandsbediening te kopen. De informatie die ik kreeg was echt nuttig en ik kon een mooie omvormer vinden voor een zeer betaalbare pr...Lees verder
A
Anouk Servais
De batterijkwaliteit is echt geweldig. Na een paar keer volledig opladen en leeg laten lopen, werkt hij perfect. Het opladen kan wel wat lang duren, maar dat is normaal. Uiteindelijk past de batter...Lees verder
G
gabriel
Ik ga geen lange recensie schrijven, maar deze inverter 2000W is echt geweldig! Super snel geleverd en makkelijk aan te sluiten. Ik kon zelfs zonder problemen een kopje koffie zetten. Twijfel je no...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Omvormer voor camper

  Ik heb zo'n omvormer gekocht voor mijn camper om 12VDC in 230AC om te zetten. De omvormer had een vermogen van 500W, dat zou genoeg moeten zijn voor mijn koelkast van 40W. Spijtig genoeg, de koelkast kon niet goed opstarten met de omvormer. Na een gesprek met de klantendienst, heb ik besloten om de omvormer terug te sturen. Het geld werd snel terugbetaald en ik heb dan een grotere omvormer besteld. Uiteindelijk, bleek het probleem bij de koelkast te liggen, dus dat was eigenlijk mijn fout. Maar de service van 123waldo was echt uitstekend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Omvormer besteld

  Graag deel ik even mijn ervaring met dit bedrijf. Ik had een omvormer besteld en die werd al de volgende dag geleverd. Hij werkte perfect, tot ie na een paar weken kapotging. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar nadat ik wat foto's had doorgestuurd en verteld had wat er aan de hand was, kreeg ik instructies om hem terug te sturen. Toen ze hem hadden ontvangen, kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd. Ik moet hem nog installeren, maar ik moet zeggen dat ik zelden zo'n goede service heb meegemaakt. Echt top team en top winkel!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Omvormer 2000w met afstandbediening

  Na wat opzoekwerk heb ik beslist om een omvormer van 2000w met afstandsbediening te kopen. De informatie die ik kreeg was echt nuttig en ik kon een mooie omvormer vinden voor een zeer betaalbare prijs. De bestelling verliep vlot en de levering was snel, de dag nadien had ik mijn aankoop al in handen. Na installatie werkt de omvormer zoals verwacht en ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Ik wil dit bedrijf bedanken voor de top service en kwaliteit van het product.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Batterij aangekocht

  De batterijkwaliteit is echt geweldig. Na een paar keer volledig opladen en leeg laten lopen, werkt hij perfect. Het opladen kan wel wat lang duren, maar dat is normaal. Uiteindelijk past de batterij zich perfect aan de laptop aan. Een handleiding in het Nederlands zou handig zijn voor de mensen die geen Engels begrijpen. De aankoopprijs was echt super, nergens anders vond ik een eerlijkere deal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inverter 2000W

  Ik ga geen lange recensie schrijven, maar deze inverter 2000W is echt geweldig! Super snel geleverd en makkelijk aan te sluiten. Ik kon zelfs zonder problemen een kopje koffie zetten. Twijfel je nog? Gewoon kopen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verwarrende bestelgegevens

  Ik heb dus een product besteld en op de website stond dat het de volgende dag zou geleverd worden. Maar op de bevestiging stond plots dat het pas twee dagen later zou komen. Na een verwarrend gesprek met de klantendienst beloofden ze om de leverancier te contacteren. Gelukkig werd het product uiteindelijk toch de volgende dag geleverd, net op tijd voor mij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van onjuiste omvormer

  In mei had ik per ongeluk de verkeerde omvormer besteld om deze afgelopen zomer in mijn auto te gebruiken. Gelukkig had ik de originele doos nog bijgehouden. Ik heb de omvormer keurig ingepakt en teruggestuurd met de vraag of ik deze kon omruilen. Het ging allemaal vlotjes en ik kon de omvormer zonder problemen omruilen. Echt topservice!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  defect product en snelle service

  Mijn bestelling was gemakkelijk en correct. Spijtig genoeg werkte het product niet goed en moest ik het terugsturen. Gelukkig was de klantendienst duidelijk en efficiënt. Binnen een dag was alles opgelost en was mijn retour geregeld. Al bij al was de ervaring snel, makkelijk en eenvoudig, helemaal hoe ik het graag heb.


Anderen bekeken ook