Acculaders.nl

Alle reviews

Acculaders.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Acculaders.nl

Ben je voor je elektrische fiets, laadpaal of zonnepaneel op zoek naar een geschikte acculader? Wie weet sluit het aanbod van Acculaders.nl wel aan op je wensen en behoeften. Heb je ooit al een acculader via deze webshop gekocht en ben je bereid om een bondige review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven? Dankzij jouw kostbare informatie kun je andere mensen een dienst bewijzen en hen helpen te beslissen om al dan niet een artikel bij Acculaders.nl te bestellen. Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden hoe dan ook alle reviews gepubliceerd. 

Over Acculaders.nl
Acculaders.nl is een Nederlands bedrijf dat een onderdeel is van Media 73 B.V. Het is gevestigd in Beverwijk in de provincie Noord-Holland. Deze webshop biedt een breed scala aan acculaders, startboosters, laadkabels, accutesters en relevante accessoires. Acculaders.nl voorziet uitleg over de verschillende producten en de mogelijkheid om de verkrijgbare laders met elkaar te vergelijken. De online winkel van Acculaders.nl beschikt over het label WebwinkelKeur, een keurmerk dat is opgestart in 2010 en waarbij meer dan 7500 webshops zijn aangesloten. Bij webshops die over dit label beschikken, zou je normaal gezien met een gerust hart online kunnen winkelen.

Producten en diensten van Acculaders.nl
Op de homepage van Acculaders.nl kun je in de kolom op het linkerkant van je scherm een van de vele categorieën aanklikken, zoals acculader, accu's, professionele lader, jumpstarter, laadpaal, laadstroomverdeler en windturbine laadregelaar. Sommige categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald item op zoek kunt gaan. De website biedt ook zoekfunctie en een overzicht van de verschillende verkrijgbare merken. Elke lijst met zoekresultaten kun je indien gewenst nog verder verfijnen, bijvoorbeeld op merk en voltage. Volgens de informatie op de website worden alle items die voor 22.00 uur besteld zijn, de volgende dag geleverd en profiteer je van gratis verzending voor elke bestelling vanaf € 75. Voor vragen kun je in eerste instantie de pagina met veelgestelde vragen raadplegen. Als je er geen antwoord op je vraag vindt, kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Acculaders.nl
Heb je ooit al één of meerdere artikelen bij Acculaders.nl besteld? Indien ja, zouden we het enorm appreciëren als je enkele minuten de tijd zou willen nemen om een informatieve review over deze onderneming te schrijven. Een verslag van jouw persoonlijke ervaring kan namelijk veel betekenen voor andere potentiële klanten van deze webshop. Kun je er inderdaad op rekenen dat bestellingen de volgende dag geleverd worden? Is de klantenservice makkelijk bereikbaar als je vragen over artikelen of je bestelling hebt? En komt de informatie op de website overeen met de specificaties van het artikel dat je per post hebt ontvangen? Wij zijn alvast benieuwd naar je eerlijke review. Wil je graag weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven? Neem dan snel een kijkje op onze website en ontdek welke ervaringen mensen hebben met bekende en minder bekende bedrijven. Etam, Orange, Undiz, MedPets.nl, Drogisterij.net of DKV? Bij ErvaringenSite kom je het allemaal te weten!