ErvaringenSite

  Ervaringen 2dekansje

  Niet eenieder is fan van de aankoop van tweedehandse en refurbished artikelen. Dit, omdat goedkoop meestal duurkoop is. Bent u echter iemand die juist op zoek is naar kwalitatief goede tweedehandse auto- en fietsaccessoires tegen de laagste prijzen? Op ErvaringenSite bent u terecht voor reviews, die u heel wat informatie kunnen verschaffen over bedrijven die 2de handse artikelen aanbieden. In de reviews vindt u informatie over het bedrijf, wat het bedrijf aan te bieden heeft en over het bedrijf zelf. U hoeft dus niet langer te zoeken en met twijfels te zitten over welk bedrijf geschikt is voor u.

  Over 2dekansje

  Het bedrijf 2dekansje is opgericht in 2018 door Enri Meijers, Achraf Aoulad Abdelaziz en Hugo Ie Conge Kleyn. Het werd opgericht met als doel de internet retourmarkt te innoveren en te verbeteren. Retourneren werd door deze heren gezien als een kostbaar en milieuonvriendelijk proces dat verlies met zich meebrengt. Een verlies? Ja! De geretourneerde producten werden met andere woorden niet meer verkocht, dus niet meer als goed beschouwd, terwijl de producten wel kwalitatief goed waren. Hiervoor werd een beter en slimmer manier bedacht en zo werd een algemeen kanaal tot stand gebracht voor het opkopen van deze geretourneerde producten.

  Online Shop Up: Space NK | Beauty Haul | Trinny

  Producten en diensten van 2ekansje

  Het bedrijf 2dekansje is een bedrijf dat internetretouren en restvoorraad een tweede kans geeft. Dit geschiedt door de online-artikelen te kopen en die te kwalificeren voor u. Het bedrijf 2dekansje helpt de samenleving milieubewust te worden door informatie te verschaffen over de geretourneerde producten. Op de website van 2dekansje bent u terecht voor een ruim assortiment aan producten tegen een zacht prijsje. U vindt er de volgende categorie producten: auto & fiets, elektronica (beeld en geluid, computers, gaming en mobiele telefoons), huis & tuin, wonen & koken, mooi & gezond, gereedschap, hobby & sport en kleding. De klant heeft de keuze uit de merken: Benson, Craft, ECO, Westfalia en AXA.

  Verzending, garantie & betaling bij 2dekansje

  Producten vóór 16.00 uur besteld bij 2dekansje, worden de volgende dag al thuis geleverd. Betalen kan met iDEAL, Creditcard, MasterCard, Vis, Maestro, Bankcontact Mister Cash en PayPal. U betaalt geen verzendkosten bij aankoop van producten vanaf €60,=. De levering geschiedt door PostNL, PDP en DHL en met de track & tracé code kan de bestelling worden gevolgd. Op restvoorraadartikelen wordt een garantie van 1 jaar gehanteerd en op de overige tweedekansjes geldt een garantie van 3 maanden na ontvangst. U ontvangt bij aankoop een bedenktijd van 14 dagen. Bij onduidelijkheden kunt u zich wenden tot de klantenservice op het telefoonnummer +31 (0) 85 01 88 314 of via de mail op info@2dekansje.com. De klantenservice staat iedere werkdag van 09:00-17:00 uur ter beschikking.

  Complimenten, klachten en tips voor 2dekansje

  Bij 2dekansje.com heeft een ruime tweedekans assortiment de beste tweedekans prijs op het internet! 100% werkende internetretouren tegen de scherpste prijs. Bent u al klant van 2dekansje? Betreft het werkelijk kwaliteitsgoederen tegen bodemprijzen? Laat ons dan uw ervaring weten hier in de reviews op Ervaringensite.be. Wij van ErvaringenSite vinden het top van u voor het willen delen van uw ervaringen. Door uw review te delen helpt u klanten die ook op zoek zijn naar bedrijven als 2dekansje.

  Wilt u over andere bedrijven naast 2dekansje lezen? Bezoek dan de site van ervaringensite.be en laat u informeren!

  2dekansje
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 2dekansje

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 2dekansje een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 2dekansje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 2dekansje actief?

  2dekansje is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 2dekansje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.