ErvaringenSite

  Ervaringen Adorama

  Elektronica en de manier waarop we ermee omgaan maakt een steeds groter deel van ons dagelijks leven uit. Doordat we altijd en overal met elkaar verbonden zijn wordt ook de apparatuur steeds slimmer. Meer en meer bedrijven specialiseren zich in de verkoop van dit soort consumenten elektronica. Daarom is het goed als je vooraf weet wat jij van een online shop mag verwachten. Je kunt daarom het beste reviews van andere consumenten lezen. Je vindt dit soort beoordelingen op onze website waar je geheel vrijblijvend kunt lezen wat de bevindingen van al die consumenten zijn. Alleen zo weet je welke shop betrouwbaar is en welke je beter niet kunt gebruiken. Gebruik de informatie die je geboden wordt om de shop te kiezen die het beste gewaardeerd wordt, je voorkomt jezelf uiteindelijk veel narigheid achteraf.

  Over Adorama

  Het verhaal van Adorama begint in 1974 als de eerste winkel met de naam "The Photography People" geopend wordt op 34th Street in New York. De allereerste computers werden net uitgebracht dus werkte de winkel nog met ouderwetse bestelling per post, overigens zo'n 200 stuks per dag. In de tachtiger jaren groeit de winkel verder en door samen te werken met bekende foto- en videografen worden nieuwe onderdelen zoals een studiecentrum en een verhuurbedrijf gestart. In 1998 volgt de opening van de eerste online shop van het bedrijf. De vraag naar nieuwe producten blijft groeien en het assortiment wordt uitgebreid met onder andere computers en consumenten elektronica. In 2011 wordt Adorama zelf de officiële leverancier van foto- en videoapparatuur van de New York Giants. Verdere uitbreiding volgt in de jaren die daar op volgen met nieuwe vestigingen en meer producten in de online shop.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  De producten van Adorama

  Het eerste dat opvalt aan de website van Adorama is de enorme keuze aan producten die er aangeboden worden. Als eerste worden de nieuwste aanbiedingen getoond waarna je als je verder scrolt de diverse categorieën, nieuwe releases en bestsellers te zien krijgt. Daarnaast biedt Adorama je de mogelijkheid om tweedehands en refurbished apparatuur aan te schaffen en je kunt jouw oude apparaten inruilen voor tegoedbonnen of andere materialen. Deze online shop verkoopt onder andere producten van Canon, Nikon, Apple en Sony. Zo vind je hier bijvoorbeeld moderne gaming computers en laptops, digitale fotocamera's en accessoires en drones, muziekinstrumenten en verrekijkers. Ook zijn er instructievideo's te bekijken op de site waar je mer diverse soorten apparatuur om leert gaan.

  Reviews over Adorama

  Omdat de online shop van Adorama in het Engels is en in het buitenland gevestigd is hebben wij jouw hulp als klant meer dan ooit nodig. Hoe je ons kunt helpen? Schrijf een review over deze online winkel en plaats deze op onze website. Alleen op die manier kunnen we met elkaar toekomstige klanten helpen. Zij die nog niet weten hoe het met de service en kwaliteit van Adorama gesteld staat zijn je bij voorbaat dankbaar dat jij jouw ervaring wilt delen. Beschrijf in jouw beoordeling bijvoorbeeld hoe jij de levertijden hebt ervaren, hoe de klantenservice je heeft geholpen en vooral hoe klachten afgehandeld worden. Het is van belang want alleen zo zijn wij in staat een zo realistisch mogelijk beeld van Adorama te laten zien.

  Adorama
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Adorama

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Adorama een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Adorama. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Adorama actief?

  Adorama is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Adorama gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.