93% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

D
dylan
Ik ben op een interessante gebruikte lens gestuit en heb meteen financiering aangevraagd (en gekregen). Ik heb mijn bestelling geplaatst en kreeg de lens enkele dagen later al binnen. De levering w...Lees verder
E
Elisa Van Damme
De klantendienst was echt makkelijk te bereiken, ik kon gewoon met iemand praten. Larry heeft me super goed geholpen bij het kiezen van de juiste lens voor mijn behoeften en heeft me alles over de ...Lees verder
E
elisa
Ik heb camera gear besteld bij Adorama en ik was blij verrast door de snelle levering. Ik heb mijn bestelling geplaatst op zaterdagavond en mijn spullen waren al op woensdag binnen. De communicatie...Lees verder
V
Van Damme
Ik heb onlangs open box speakers gekocht en ik was echt blij met mijn aankoop. Ze waren gelabeld als 'beschadigde doos', maar eerlijk gezegd kon ik geen schade vinden die niet kon komen d...Lees verder
T
thomas
Ik bestelde een camera en was aangenaam verrast toen die supersnel geleverd werd, ondanks mijn twijfels over de levertijd. Het product was precies wat ik verwachtte en ik waardeer het dat Adorama a...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van lens

  Ik ben op een interessante gebruikte lens gestuit en heb meteen financiering aangevraagd (en gekregen). Ik heb mijn bestelling geplaatst en kreeg de lens enkele dagen later al binnen. De levering was echt supersnel! Maar toen bleek dat ik per ongeluk de verkeerde lens had besteld (helemaal mijn fout!). Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice via de chat. Ze hebben me geholpen om een retour te regelen en een verzendlabel af te drukken. Vervolgens werd ik doorverwezen naar iemand in de verkoop die me heeft geholpen bij het kiezen van de juiste lens. Dankzij hun deskundige en behulpzame personeel werd een potentieel negatieve ervaring omgezet in iets positiefs. De nieuwe lens is onderweg (weer echt heel snel!) en ik kan niet wachten om er een review over te schrijven, lol! Ik blijf zeker opnieuw bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van lens

  De klantendienst was echt makkelijk te bereiken, ik kon gewoon met iemand praten. Larry heeft me super goed geholpen bij het kiezen van de juiste lens voor mijn behoeften en heeft me alles over de opties en prijzen uitgelegd. Het bestellen van de lens was echt top, vooral omdat ik nieuw ben in de wereld van camera's. Toen ik mijn product ontving, leek het helemaal nieuw en zat er zelfs een handleiding bij, ook al was het tweedehands. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en de klantendienst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Camera gear

  Ik heb camera gear besteld bij Adorama en ik was blij verrast door de snelle levering. Ik heb mijn bestelling geplaatst op zaterdagavond en mijn spullen waren al op woensdag binnen. De communicatie van Adorama was top en ik vond het fijn dat de verzendkosten gratis waren. Het was echt geweldig hoe snel alles geleverd werd, zeker omdat je geen lidmaatschap nodig had zoals bij andere winkels. Zo'n efficiënte service kom je niet vaak meer tegen tegenwoordig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  open box speakers

  Ik heb onlangs open box speakers gekocht en ik was echt blij met mijn aankoop. Ze waren gelabeld als 'beschadigde doos', maar eerlijk gezegd kon ik geen schade vinden die niet kon komen door normaal transport. De speakers werkten perfect en zagen eruit alsof ze nieuw waren. De persoon die me hielp was heel deskundig en vriendelijk in het vinden van wat ik zocht. Ik zou zeker opnieuw bestellen en Adorama aanraden aan andere klanten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Camera purchase

  Ik bestelde een camera en was aangenaam verrast toen die supersnel geleverd werd, ondanks mijn twijfels over de levertijd. Het product was precies wat ik verwachtte en ik waardeer het dat Adorama altijd alle details over de staat van gebruikte producten vermeldt. Ik ga zeker nog meer aankopen doen op deze website.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Sony camera

  Adorama heeft echt top beschermende verpakking. Serieus, die doos kon een overstroming aan! Ik heb daar een tweedehands Sony camera gekocht die beoordeeld was als uitstekend plus. En eerlijk gezegd ziet die er echt als nieuw uit, bijna ongebruikt. En dan nog een leuke verrassing: er zat ook nog een Sony hoes, Sony draagriem en een extra batterij bij de bestelling. Dat stond helemaal niet in de beschrijving vermeld! Echt super blij mee!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van camera accessoires

  Mijn vierde aankoop van camera accessoires is vandaag opnieuw super snel geleverd! Die mensen weten echt wat klantenservice is. Tegenwoordig proberen ze overal meer geld uit je zak te kloppen en je minder te geven, maar deze gasten zijn echt top door kwaliteitsproducten aan te bieden voor een eerlijke prijs, met geweldige klantenondersteuning erbij! Keep up the good work!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online aankoop

  Het was super makkelijk om online te bestellen en alles was heel duidelijk. Mijn bestelling werd snel en efficiënt verwerkt en het product werd ook vlot geleverd. Ik heb al verschillende fotografische spullen besteld door de jaren heen en ben echt blij met hoe dit bedrijf werkt. Ze ondersteunen hun producten en zijn altijd bereid om te helpen waar mogelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop uitstekende staat

  Ik heb wat coole dingen online gekocht en bestellen was super makkelijk. Helaas ontbrak er één item toen mijn pakketje werd geleverd op de afgesproken dag. Ik belde meteen de klantendienst en binnen no-time was alles opgelost en werd er een vervanging voor het ontbrekende item besteld. De klantenservice was echt top en ik ben superblij met mijn aankoop!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een camera

  Onlangs heb ik een camera gekocht bij Adorama en had ik een probleem met de bestelling. Ik ontving slechts één van de twee items. Het ontvangen item was mooi en redelijk geprijsd, maar ik wilde mijn review en extra sterren bewaren totdat het probleem was opgelost. Gelukkig kwam het tweede item na ongeveer een week aan en was net zo mooi als de eerste!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling kwam op tijd aan met UPS

  Ik heb mijn bestelling van UPS ontvangen binnen de voorziene leveringstijd op de afgesproken leveringsdatum. De items waren super goed verpakt in bubbeltjesplastiek en alles zag eruit en werkte zoals gehoopt. Ik ben blij dat ik hier heb besteld. Blijf alsjeblieft zo doorgaan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  New camera

  Ik heb net een nieuwe camera gekregen van die gasten en het is super cool! Ze hebben me geholpen om de beste te kiezen en ik voel alsof ik nu nieuwe vrienden heb, woo-hoo!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling lens

  Na wat problemen met de klantendienst in het begin, ben ik eigenlijk wel blij met hoe mijn probleem uiteindelijk is opgelost. Het bedrijf heeft snel verantwoordelijkheid genomen en binnen 24 uur het probleem opgelost. Het zegt veel over een bedrijf hoe ze reageren op moeilijkheden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet verzonden bestelling annuleren

  Helemaal credits aan Nancy, die echt de leiding nam over mijn probleem - na een hele ramp met de klantenservicemedewerkers van het bedrijf. Eerst kreeg ik geen reactie op mijn verzoek tot annulering. Mijn ervaring spreekt dus evenzeer over de vriendelijkheid, bekwaamheid en oprechte wil van Nancy om een klant te helpen, als over de onkunde van de klantenservicemedewerkers die meer bezig waren met het vermijden van hulp en daardoor in de eerste plaats een echt slechte ervaring veroorzaakten. Ik baseerde mijn beoordeling volledig op de betrouwbaarheid van Nancy, terwijl ik opmerkte dat het bedrijf echt een veel betere klantenserviceafdeling nodig heeft zodat anderen niet door zo'n nachtmerrieachtige ervaring moeten gaan. ---- Ik heb een Macbook Air besteld, waarvoor het bedrijf geen exacte verzenddatum online vermeldde. Na eerst te hebben gebeld en bevestigd dat ik snel kon annuleren als de verzenddatum te ver weg zou zijn - heb ik online besteld. Twee dagen na de bestelling belde ik om naar de verzenddatum te vragen - en kreeg te horen dat de verzending 1,5 maand zou duren! Ik vroeg meteen om annulering en terugbetaling van de bestelling (die natuurlijk nog niet verstuurd was en online geannuleerd had moeten worden door te bellen) - ik kreeg te horen dat de annulering/terugbetaling binnen 1-2 werkdagen geregeld zou zijn. Nu, 5 werkdagen (1 week) later - is de bestelling nog steeds niet geannuleerd, is de terugbetaling niet uitgevoerd - zelfs nadat ik 4-5 keer heb gebeld en het bedrijf elke keer beloofde te annuleren (en een keer werd opgehangen). Ik heb zelfs een e-mail gestuurd naar Nancy Miller, die reageert op de recensies hieronder, voordat ik deze beoordeling plaatste - om haar hulp te vragen bij het oplossen van het probleem. Ik heb helemaal geen antwoord ontvangen van het bedrijf! Het bovenstaande is een eenvoudige zaak, namelijk het annuleren van een bestelling die nog niet is geleverd, zonder ook maar iets te zijn verzonden. Het is echt niet moeilijk om een bestelling te annuleren die pas over 1,5 maand zou worden verzonden, voor welke handelaar dan ook! Dit is werkelijk een angstaanjagende en vreselijke ervaring - lezers kunnen zelf oordelen over het niveau van klantenservice dat ik heb ontvangen en hoe ik nog steeds lastiggevallen word.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop DJI Mini4 Pro Fly More

  De bestelling ging echt vlot en ik kreeg zelfs een gratis extraatje bij mijn aankoop. De verzendinformatie was duidelijk en mijn levering kwam uiteindelijk binnen 3 dagen aan. De bezorger had wat moeite om ons adres te vinden, maar uiteindelijk is het goed gekomen. Geen probleem bij Adorama, top service! Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.


Anderen bekeken ook