ErvaringenSite

  Ervaringen AndLight

  Ben je zoekende naar een webshop waar je designlampen en toebehoren kunt aanschaffen? Bekijk wat klanten hebben ervaren bij AndLight. Dat doe je op deze pagina van ErvaringenSite.

  Wat is AndLight?

  AndLight is een Deense winkel met een webshop waar je designlampen en toebehoren kunt kopen. Na een kijkje op de website kun je niet anders concluderen dat er lampen in allerlei soorten en maten worden aangeboden.

  In the House of Stone and Light Music Video - Martin Page

  Goedkope prijzen

  Het bedrijf geeft aan designlampen tegen goedkope prijzen aan te bieden. In de voorraad heeft dit bedrijf een groot aantal exclusieve lampen, van topfabrikanten, in absolute topklasse samengesteld. Er wordt aangegeven dat deze tegen concurrerende prijzen worden verkocht. Het DNA van AndLight is gebaseerd op het aanbieden van de beste prijzen aan klanten op het gebied van designlampen. De focus ligt niet alleen op de lage prijs. Het gaat volgens AndLight samen met hoge kwaliteit.

  De medewerkers van AndLight beseffen dat de verwachting van de klanten hoog zijn als het om goede kwaliteit gaat. Ze stellen alles in het werk om hieraan te voldoen. Er worden hoge eisen aan de lampen en productiemethoden van de fabrikanten gesteld. Achterliggende gedachte hiervan is dat het bedrijf alleen lampen van de hoogste kwaliteit accepteert. Lampen die de klanten tevreden zullen stellen.

  Feedback klanten

  AndLight.dk waardeert de mening van haar klanten. Er wordt aangegeven dat alle feedback van de klanten wordt geëvalueerd en gebruikt om AndLight te verbeteren. De klant staat volgens het bedrijf altijd centraal. Er wordt goed geluisterd naar de klanten. Het bedrijf ziet dit als een fundamenteel element om zich te verbeteren. Daarom waarderen ze alle feedback die ze van hun klanten ontvangen.

  Vinden van de juiste lamp

  Het vinden van de juiste lamp voor thuis kan volgens AndLight moeilijk zijn. Moet de lamp hoog of laag hangen en hoe moet een bepaalde designlamp worden gemonteerd? AndLight stelt voor je klaar te staan om je te helpen met al je vragen.

  Bij AndLight stellen ze dat alle vragen relevantie hebben. Daarom leven ze volgens de filosofie dat er geen domme vragen bestaan. Mocht het zo zijn dat het bedrijf geen antwoord heeft op een vraag, zullen ze altijd proberen de vraag te onderzoeken om vervolgens een passend antwoord te kunnen geven.

  Exclusieve designlampen

  Bij AndLight vind je een grote selectie exclusieve en mooie designlampen van Denemarken die aan je behoeften voldoen, ongeacht het soort verlichting dat je zoekt. Een lamp is veel meer dan alleen een traditioneel item in je huis, want met de juiste verlichting in je interieur heb je de mogelijkheid om de juiste sfeer, ambiance en gezelligheid te creëren die je ruimte verdient.

  Onder het assortiment klassieke, mooie en moderne lampen vind je onder andere verlichting voor de woonkamer, slaapkamer, keuken, gang en badkamer. Kwaliteit staat bij het bedrijf altijd voorop en daarom stellen ze hoge eisen aan onze fabrikanten. AndLight doet dit ongeacht of het de buitenlandse of Deense designlampen zijn die zij verkopen.

  Hoewel ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, hoeft er geen compromis gesloten te worden voor de prijs. AndLight koopt grote hoeveelheden in, waardoor je altijd goedkope lampen en een goede deal kunt vinden in de webshop. Als je op zoek bent naar koopjes dan kun je kijken in het gedeelte met designlampen die in de uitverkoop zijn.

  Welke klantervaringen zijn er bij AndLight?

  Ben je klant bij AndLight? Zou je een positief oordelen geven over dit bedrijf. Wat heb jij onder andere bij AndLight gekocht? Ben je tevreden over de service bij AndLight? Ga je in de toekomst vaker iets bij AndLight kopen? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij AndLight te kopen? We stellen het zeer op prijs als jij via dit platform je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft dit platform het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

  AndLight
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AndLight

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AndLight een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AndLight. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AndLight actief?

  AndLight is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AndLight gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.