ErvaringenSite

  Ervaringen AndLight

  Wil je je huis verfraaien met één of meerde spotjes, een tafellamp of nieuwe badkamerverlichting? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van AndLight. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Zou je in dat geval even de tijd willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke review over AndLight te schrijven? Zo geef je andere potentiële klanten de kans om snel en makkelijk te beslissen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen.

  Over AndLight

  Het sinds 2007 actieve Andlight is een Deens bedrijf dat is gevestigd in de hoofdstad Kopenhagen. Deze onderneming verkoopt designlampen via een uniek platform. Dit doen ze via hun grote showroom in Kopenhagen en via lokale webshops in Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Polen, Spanje, Groot-Brittanië, Zweden, Finland, Oostenrijk, België, Frankrijk en Italië. Daarnaast hebben ze ook een overkoepelende, internationale webshop, andlight.com. Het concept van deze winkel is om designlampen tegen lage prijzen te verkopen. De keuze van deze lampen is van A tot Z doordacht zodat je makkelijk de lamp(en) van je dromen kunt vinden. Het idee van dit concept is het resultaat van een vurige wens om klanten een complete ervaring te bieden die bestaat uit kwalitatieve lampen met mooie designs en waar ook lage prijzen, een snelle levering en professioneel advies centraal staan.

  Odoo e-commerce: get your online shop up and running

  Producten en diensten van AndLight

  Weet je waarnaar je op zoek bent? Bovenaan de website van AndLight kun je een specifieke term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon klikken op een van de categorieën, zoals lampen, merken en lichtseries. Deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je heel gericht naar een bepaald artikel kunt zoeken. Verder is er ook een pagina met aanbiedingen, outlet en inspiratie,en worden er enkele producten speciaal voor jou aanbevolen. Ook populaire en afgeprijsde items en de verschillende merken waarmee AndLights samenwerkt, worden weergegeven. Volgens de informatie op deze site mag je bij dit bedrijf rekenen op gratis verzending voor alle bestellingen, 14 dagen retourrecht en een snelle levering. Bovendien zou deze onderneming het prijsverschil matchen als je een bepaald product ergens anders online goedkoper hebt gevonden. Voor vragen of opmerkingen kun je telefonisch, per e-mail of via de chat contact opnemen met de klantenservice van AndLight.

  Complimenten, klachten en tips voor AndLight

  Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van AndLight? Grijp dan de kans om een informatieve review over deze onderneming te schrijven. Omdat jouw informatie bijzonder waardevol is, kunnen andere potentiële klanten snel en makkelijk ontdekken of het aanbod van AndLight iets voor hen zou kunnen zijn. Klopt het dat je bij deze onderneming mag rekenen op gratis verzending? Ben je tevreden over de kwaliteit en dienstverlening? En is de klantenservice makkelijk bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar een verslag van jouw persoonlijke ervaring. Wil je graag weten wat onze bezoekers schrijven over andere ondernemingen? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  AndLight
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AndLight

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AndLight een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AndLight. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AndLight actief?

  AndLight is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AndLight gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.