ErvaringenSite

  Ervaringen Animalist

  Ben je opzoek naar een persoonlijk cadeau voor een vriendin en is ze helemaal gek op haar kat? Dan is het misschien leuk om in die hoek naar een cadeau te zoeken. Wanneer je op internet gaat zoeken naar een origineel cadeau, kom je veel verschillende opties tegen. Er is een kans dat je het bedrijf Animalist tegenkomt. Ze bieden op maat gemaakte kunstwerken aan van huisdieren. Het is echter lastig te bepalen op internet of dat wat er op een internetpagina vermeld staat ook daadwerkelijk klopt en betrouwbaar is. Hoe weet u of u bijvoorbeeld Animalist kunt vertrouwen? Hoe het met de kwaliteit van de producten? Leveren ze volgens afgesproken tijden? Antwoorden op deze vragen en meer vindt u op onze site Ervaringensite.be. Hier leest u reviews met daarin meningen en ervaringen van anderen en helpen u bij het schetsen van een reëel beeld van het bedrijf Animalist.

  Over Animalist

  Het Zweedse bedrijf Animalist is opgericht in 2018 door de vrienden Emil en Jan. Eerst heette heten ze Dogmade, maar al snel veranderde de naam in Animalist. Ze bieden met Animalist moderne kunstaan voor jouw en je huisdier. Op de website bieden ze consumenten de mogelijkheid op een gepersonaliseerd kunstwerk samen te stellen voor een desbetreffend huisdier. Ze hebben hun kunstwerken sinds oprichting verstuurd naar meer dan 40 landen wereldwijd. Het bedrijf is volop in ontwikkeling, zowel als het gaat om de aangeboden verschillende kunstwerken, maar ook gaat men binnenkort bijvoorbeeld ook lijstwerk aanbieden. Bestelde producten worden binnen 5 dagen bezorgd en ook kosteloos.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  Producten en diensten Animalist

  De kunstwerken die Animalist via haar website aanbiedt zijn minimalistisch en modern. Animalist biedt kunst van en voor jou en je huisdier aan, die je naar eigen wensen kan vorm geven. Het proces begint met het selecteren van je huisdier of natuurlijk het huisdier van degene die het kunstwerk als cadeau mag ontvangen. Betreft het een hond of een kat? In totaal kun je uit meer dan 200 honden- en kattenrassen kiezen. Vervolgens selecteer je of het kunstwerk met minimalistische lijnen of kleurrijke silhouet vormen gemaakt moet worden. Ook is het mogelijk om de afbeelding te spiegelen indien gewenst. Je kunt een van de 6 verschillende kleuren kiezen die als boven toon dient in het kunstwerk en daarnaast kun je ook het formaat van het totale kunstwerk kiezen. Als laatste detail kun je de naam van het huisdier er nog onder zetten. Al het werk worden geprint op Hahnemuhle Photo Matt Fibre 200 gram papier en is gegarandeerd om meer dan 40 jaar mee te gaan.

  Ervaringen, mening, review, klachten Animalist

  Heb je een schilderij aan de muur hangen van Animalist? Of heb je er in het verleden een cadeau gedaan aan iemand? Heb je er misschien een cadeau willen geven, maar tijdens het proces besloten om hier toch niet mee door te gaan? Wanneer je bekend met het bedrijf bent, willen we je vragen om hier op onze site een review achter te laten met daarin jouw mening over Animalist. Wat waren jouw ervaringen met het bedrijf en haar producten? Zijn ze betrouwbaar? Heb je misschien klachten? We vinden al deze informatie interessant en horen graag van je.

  Animalist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Animalist

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Animalist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Animalist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Animalist actief?

  Animalist is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Animalist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.