Applamp

Alle reviews

Applamp

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Applamp

Ben jij op zoek naar WiFi LED verlichting? Wellicht kun je dan eens een kijkje nemen op de webshop van Applamp. Applamp is online aanbieder van een breed assortiment aan betaalbare WiFi LED verlichting via App of met afstandsbediening voor binnen en buiten. Applamp is leverancier van o.a. Mi-Boxer en Mi-light producten. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Applamp en zou jij graag meer te weten willen komen over het bedrijf? Bijvoorbeeld wat voorgaande klanten over Applamp zeggen? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? En wat de kwaliteit van de producten van Applamp is? Dan ben je hier bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Applamp voor jou op een rijtje gezet, zodat jij je rustig in het bedrijf kunt verdiepen. Op die manier kun je dan uiteindelijk gemakkelijker een keuze maken. Heb jij zelf wel eens een bestelling op de webshop van Applamp geplaatst? Dan zouden wij het zeer waarderen als jij jouw review op deze pagina zou willen achterlaten.

Over Applamp
Het bedrijf Applamp is in 2012 opgericht door Stijn de Ryck en Michel Arler. Samen zoeken zij continu naar innovatieve producten die het leven aangenamer en gemakkelijker maken. Zo bieden zij op hun webshop betaalbare Mi-light WiFi LED verlichting aan die je op afstand kunt bedienen via een app op je telefoon of tablet. Op de webshop vind je losse lampen, LED spots of LED strips, maar ook complete starterskits. Deze LED verlichting heeft een alles-in-één systeem waarmee je zelf kunt kiezen voor functionele-, decoratieve- of sfeerverlichting. Tevens krijg je bij bij de WiFi LED verlichting een wifi app, afstandsbediening en een draadloze wanddimmer. 

Applamp geeft ook aan veel waarde te hechten aan het geven van passend advies en goed klantcontact. Zo streven zij naar 100% klanttevredenheid.

De producten van Applamp
Het assortiment van Applamp is op de webshop onderverdeeld in de categorieën WiFi LED lampen, LED spots en stralers, LED strips, LED strip accessoires en bediening en toebehoren. Op Applamp vind je losse LED lampen/spots/stralers en strips en WiFi LED lampen/spots/stralers en strip sets met alleen een WiFi Box, alleen een afstandsbediening of met zowel een WiFi Box als een afstandsbediening. 

In de categorie LED strip accessoires vind je o.a. LED profielen, adapters, voeding, controllers en afstandsbedieningen. Naast producten van Mi-Boxer en Mi-light kom je ook ZIGBEE smart verlichting tegen. 

Het telefoonnummer van Applamp
Heb jij vragen voor het bedrijf? Dan kun je de klantenservice pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf door het online contactformulier op de website in te vullen, gebruik te maken van de chatfunctie, te bellen naar +31 (0)30 737 05 22 of een e-mail te sturen naar sales@applamp.nl

Klachten, Complimenten en Tips voor Applamp
Heb jij wel eens WiFi LED verlichting op de webshop van Applamp besteld? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw mening over het bedrijf en de producten. Hoe tevreden ben jij met jouw LED lampen van Applamp? En hoe heb jij het contact met de klantenservice ervaren? Laat jouw review over Applamp achter op deze pagina en help anderen met het maken van de juiste keuze.