ErvaringenSite

  Ervaringen Arc'Teryx

  Ben je dol op buitenleven en ben je in deze context op zoek naar geschikte kleding? Dan zou het aanbod van Arc'Teryx misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve review over Arc'Teryx zou willen schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of de producten en diensten van dit bedrijf aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Arc'Teryx

  Arc'Teryx is een ontwerpbedrijf dat outdoorkleding en klimuitrusting verkoopt. Het hoofdkantoor en het ontwerpcentrum zijn gevestigd in North Vancouver, met een lokale productiefaciliteit genaamd Arc'One in New Westminster. Verder zijn er ook teams van Arc'Teryx in München, Shanghai en Tokyo. Arc'Teryx is momenteel een dochteronderneming van het Chinese sportkledingbedrijf Anta. De naam en het loge van deze organisatie verwijzen naar Archaeopteryx, een van de eerste vogels en een overgangsvorm tussen vroegere dinosaurussen en vogels. Het werd ontworpen door grafisch ontwerper Micheal Hofler en is gebaseerd op het zogenaamde 'Berlin specimen', het meest complete fossielskelet van dit type vogel dat tot nu toe werd gevonden. De producten van Arc'Teryx worden verkocht in meer dan 80 eigen winkels, naast ongeveer 3000 andere detailhandelszaken. In Noord-Amerika heeft deze onderneming meer dan 1000 werknemers in dienst, en wereldwijd zijn dit er ongeveer 1200.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Producten en diensten van Arc'Teryx

  Op de site van Arc'Teryx kun je klikken op een van de drie voorgestelde categorieën: Mens, Womens en Explore. Deze zijn stuk voor stuk opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod zou kunnen navigeren. Daarnaast kun je ook een algemene of iets specifiekere term in het zoekvenster ingeven, wat vooral handig is als je min of meer weet naar wat je op zoek bent. Op de website kun je ook de collectie voor het komende seizoen en nieuwe designs bekijken, een handige tool gebruiken om te ontdekken welke jas perfect bij jou zou passen, de dichtstbijzijnde winkel lokaliseren en jezelf inschrijven op de nieuwsbrief van Arc'Teryx. Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je de klantenservice via het formulier op de website contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Arc'Teryx

  Heb je ooit al een bestelling via deze onderneming geplaatst? En ben je nog op zoek naar een platform om een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de door Arc'Teryx verkochte producten, hoe jij als klant de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren en of de klantenservice makkelijk bereikbaar was als je vragen of opmerkingen had. Laat het ons zeker weten! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Arc'Teryx
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Arc'Teryx

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Arc'Teryx een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Arc'Teryx. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Arc'Teryx actief?

  Arc'Teryx is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Arc'Teryx gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.