25% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

T
thomas
Ik was echt blij verrast toen ik mijn handschoenen en balaclava binnenkreeg. De kwaliteit was meteen duidelijk, gewoon premium spul. En ook de verpakking straalde echt kwaliteit uit. Het voelde bij...Lees verder
G
Gilson
Wat een teleurstelling zeg! Op 1 december had ik een waterdichte jas besteld en normaal zou ik die binnen 2-3 werkdagen moeten ontvangen. Maar we zijn nu al half januari en ik heb mijn aankoop nog ...Lees verder
B
B. Delhaye
De stof van de regenjas voelde echt goed aan, maar dan na slechts één jaar begaf de rits het al. Tot nu toe heb ik nog geen goede oplossing gevonden om deze te laten vervangen. Dat valt echt tegen ...Lees verder
N
Noémie
Als Belgische klant was ik echt teleurgesteld toen ik ontdekte dat Arc'teryx een hogere Black Friday korting aanbiedt in de VS en Canada dan wat ik kreeg als ingeschreven lid. Het voelde een b...Lees verder
J
jelle
Het is echt ongelooflijk hoe slecht de service is bij dat bedrijf. Ik wacht al anderhalve maand op mijn terugbetaling en heb al meerdere keren contact met ze opgenomen, maar ze lijken gewoon te doe...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handschoenen en een balaclava

  Ik was echt blij verrast toen ik mijn handschoenen en balaclava binnenkreeg. De kwaliteit was meteen duidelijk, gewoon premium spul. En ook de verpakking straalde echt kwaliteit uit. Het voelde bijna als een chic cadeautje dat ik aan het uitpakken was. Ik vond het echt indrukwekkend hoeveel aandacht voor detail en hoge standaard dit merk heeft. Echt top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een waterdichte jas

  Wat een teleurstelling zeg! Op 1 december had ik een waterdichte jas besteld en normaal zou ik die binnen 2-3 werkdagen moeten ontvangen. Maar we zijn nu al half januari en ik heb mijn aankoop nog steeds niet binnen. Ik heb al meerdere keren geprobeerd om contact op te nemen met de klantendienst, maar ik krijg gewoon geen reactie. Het is zo frustrerend dat ik helemaal geen updates krijg over mijn bestelling. De service is echt belachelijk en ik voel me echt bedrogen door dat bedrijf. Hoe is het mogelijk dat een bedrijf van zo'n niveau zo'n slechte service kan leveren? Ik ben echt teleurgesteld en hoop echt dat dit snel wordt opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dure regenjas met kapotte rits

  De stof van de regenjas voelde echt goed aan, maar dan na slechts één jaar begaf de rits het al. Tot nu toe heb ik nog geen goede oplossing gevonden om deze te laten vervangen. Dat valt echt tegen van zo'n dure regenjas. Ik had eigenlijk gehoopt dat het product langer en beter zou meegaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jas met Black Friday korting

  Als Belgische klant was ik echt teleurgesteld toen ik ontdekte dat Arc'teryx een hogere Black Friday korting aanbiedt in de VS en Canada dan wat ik kreeg als ingeschreven lid. Het voelde een beetje oneerlijk en ik begon me af te vragen of Arc'teryx Belgische klanten wel evenveel waardeert als klanten uit andere landen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terugbetaling bestelling

  Het is echt ongelooflijk hoe slecht de service is bij dat bedrijf. Ik wacht al anderhalve maand op mijn terugbetaling en heb al meerdere keren contact met ze opgenomen, maar ze lijken gewoon te doen alsof ze me niet horen. Eerst vroegen ze om een verzendbewijs, dat ik hen netjes heb bezorgd. Ze beloofden een oplossing binnen 10 werkdagen, maar ik zit hier nog steeds te wachten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beta Jacket LT met delaminatieproblemen

  Na anderhalf jaar begon mijn Beta Jacket LT problemen te vertonen met delaminatie, dus stuurde ik het op naar de klantenservice in Zwitserland. Ze vertelden me dat het niet gerepareerd kon worden en boden me een kortingscoupon van 20% aan voor een nieuwe aankoop. Ik zou mijn jas niet terugkrijgen. Ik vind het teleurstellend dat een jas van 400 euro maar anderhalf jaar meegaat. Een kortingscoupon van 20% voelt niet als een goede oplossing. Ik heb al een week geen reactie meer ontvangen nadat ik op hun e-mail had gereageerd. Ze hebben mijn jas nog steeds.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling niet ontvangen, klantonvriendelijke service

  Ik heb iets besteld bij dat bedrijf op 24 november en kreeg een orderbevestiging, maar helaas is mijn bestelling nooit toegekomen. Toen ik de klantenservice belde, zeiden ze dat het mijn eigen fout was en dat ik een nieuwe bestelling moest plaatsen. Echt belachelijk! Hierdoor heb ik uiteindelijk mijn kinderen geen cadeautje kunnen geven voor Sinterklaas door die slechte service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  High-performance bergjas

  De dienst van dat bedrijf is echt ondermaats. Ik heb nog steeds geen terugbetaling gekregen na het retourneren van een item, ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen. Na een e-mail te hebben ontvangen waarin stond dat ze het zouden onderzoeken, heb ik al drie keer gemaild zonder enige reactie te krijgen. Ik heb ook geprobeerd te bellen, maar ze lijken nooit bereikbaar te zijn. Dat kan echt niet voor een bedrijf van dat niveau. Ik denk niet dat ik in de toekomst nog met hen zal willen samenwerken.


Anderen bekeken ook