Asbas Computers

Alle reviews

Asbas Computers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Dieter
Voor 190 euro heb ik een computer gekocht bij deze webshop. Hij gaat inmiddels alweer 4 jaar mee en dat vind ik voor de prijs echt heel erg netjes. Ik kreeg er destijds ook nog garantie op! De comp...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HP computer

  Voor 190 euro heb ik een computer gekocht bij deze webshop. Hij gaat inmiddels alweer 4 jaar mee en dat vind ik voor de prijs echt heel erg netjes. Ik kreeg er destijds ook nog garantie op! De computer is van het merk Hewlett Packard en ziet er ook heel degelijk uit. De behuizing is zelfs van een metaal gemaakt, wat tegenwoordig wel apart is!
  Ik zou deze webshop aanraden omdat ze voor een leuk prijsje een goede computer aanleveren. Ik hoop dat mensen bij Asbas een goed salaris hebben en dat ook de baas van het bedrijf een goede duit in de zak kan steken.


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Asbas Computers

Ben je op zoek naar een refurbished computer? Zo ja, dan denk je er misschien over om die aan te schaffen bij de online winkel Asbas Computers. Als je nog twijfelt en graag wil weten wat voor ervaring anderen hebben met dit bedrijf dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina vind je objectieve eerlijke beoordelingen en ervaringen van klanten van Asbas Computers. Lees snel verder om erachter te komen wat deze klanten voor ervaring hebben met deze online webwinkel en of ze deze winkel aanraden. 

Asbas Computers is een online webwinkel waar je terecht kunt voor de aanschaf van refurbished computers, laptops en tablets. Deze apparaten zijn dus tweedehands. Voordat ze doorverkocht worden zullen de medewerkers van dit bedrijf de apparaten controleren en updaten. 

Heb jij wel eens een computer aangeschaft bij Asbas Computers, scroll dan niet verder maar laat je ervaring achter in een review op deze pagina. Het is voor mensen die op zoek zijn naar het beste bedrijf voor refurbished apparatuur heel fijn om de objectieve mening van echte klanten te lezen. Het zal ze helpen bij het maken van een goed en weloverwogen besluit. 

Over Asbas Computers
Asbas Computers werd opgericht in 2003 en is sindsdien snel gegroeid tot een bekende speler in de computerbranche. Naar eigen zeggen hechten ze veel waarden aan persoonlijk contact met de klanten en persoonlijk en betrouwbaar advies. 

Asbas Computers koopt computers aan van bedrijven die hun computers en laptops leasen. Een leasecontract loopt meestal na 3 jaar af waarna ze bij Asbas Computers terecht komen. Het bedrijf zegt de apparaten vervolgens grondig te controleren. Als een computer niet aan de eisen voldoet zal deze niet verder verkocht worden. Bij aankoop van een refurbished laptop zorgen de medewerkers van Asbas Computers ervoor dat je altijd een virusscanner, Microsoft Office en Google Chrome op je apparaat hebt staan. 

Het bedrijf biedt een aantal garanties voor hun klanten. Zo heb je bijvoorbeeld altijd recht op een jaar garantie op de hardware, en mocht je jezelf bedenken, dan kun je binnen 14 dagen het product kosteloos retourneren. Tot slot geven ze ook een Laagsteprijsgarantie voor Nederland. Vind je hetzelfde product ergens anders voor minder geld, dan krijg je het verschil terug. 

Producten en diensten van Asbas Computers
Bij Asbas Computers kun je terecht voor refurbished laptops, desktops, monitoren, smartphones en accessoires. Zoals eerder gezegd worden alle apparaten gecontroleerd en geüpdatet. 

Je kunt eenvoudig alle producten van Asbas Computers vinden in de webshop. Bij elke computer staan de specificaties duidelijk vermeld. Je ziet het merk, de processor, het geheugen en andere aspecten. Bovendien kun je op de website zien in welke staat de computer verkeerd. 

Mocht je niet goed weten welk product het beste geschikt is voor jou dan kun je gebruikmaken van de keuzehulp op de website van Asbas Computers. Geef hier aan waarvoor je de computer wil gebruiken. Wil je bijvoorbeeld alleen tekstverwerken, of wil je juist een snelle computer met veel geheugen. Het systeem zal een aantal suggesties doen aan de hand van je keuze. 

Ervaringen, klachten en tips over Asbas Computers
Deel met ons jouw ervaring over Asbas Computers in een review. We zijn benieuwd of je tevreden bent met de computer of laptop die je bij dit bedrijf hebt aangeschaft. Afgezien van de kwaliteit van het product zijn we ook benieuwd naar de service.