Maas Computers

Alle reviews

Maas Computers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Maas Computers

Als je plannen hebt om een nieuwe computer, laptop of andere hardware aan te schaffen dan is refurbished en jong gebruikte hardware een goede uitkomst. Maas Computers biedt refurbished en jong gebruikte hardware, computers en laptops aan voor een goede kwaliteit en concurrerendeprijzen. Je vindt de verschillende producten die ze aanbieden terug op hun website maascomputers.nl Als je opzoek bent naar ervaringen van andere klanten dan kan je terecht op onze speciale review pagina ErvaringenSite Hier vind je klachten, complimenten en tips terug met betrekking tot Maas Computers.

Wat is Maas Computers
Op de website van deze leverancier vind je allerlei refurbished en jong gebruikte hardware terug. Maas Computers heeft een jarenlange ervaring in de computermarkt en biedt de meest gangbare producten aan. De aangeboden producten hebben een goed kwaliteitsniveau en concurrerendeprijzen. Daarnaast bieden ze een maximale service en gemak aan hun klanten. Deze leverancier richt zich zowel op particulieren, overheidsinstanties als bedrijven. Er wordt tevens gewerkt met een netwerk van wederverkopers. Je kan gemakkelijk online snel een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Alle producten die ze verkopen zijn van een A merk. Ieder refurbished systeem dat ze aanbieden is uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. De technische kwaliteit en specificaties van alle hardware voldoet aan de eisen die je kan verwachten bij een nieuw systeem. Het grote voordeel is dan ze een heel stuk voordeliger zijn dan als je nieuwe hardware aanschaft. Voor zakelijke klanten bieden ze nog aanvullende mogelijkheden zoals een accountmanager, kopen op rekeningen, een snelle garantie afhandeling en reseller prijzen. Voor consumenten bieden ze de beste kwaliteit refurbished desktops, notebooks en andere hardware, een snelle online service, 14 dagen bedenktijd en een volledige garantie op alle producten. De garantie is minimaal 1 jaar en kan oplopen tot 3 jaar afhankelijk van het model. Vierentwintig uur per dag kan je een online offerte opvragen en je krijgt gegarandeerdantwoord binnen vier uur, ook buiten kantoortijden. Tevens kan je zelf een workstation/system samenstellen of configureren.

De producten van Maas Computers
Op de website van Maas Computers vind je vele refurbishedhardware terug. Je kan bij deze leverancier workstations, desktops, notebooks, monitoren, bedieningsapparatuur, componenten en videokaarten kopen. Daarnaast bieden ze ook nog een reparatieservice aan. Maas Computers verkoopt hun producten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Bij de laatste wordt gewerkt met een netwerk van wederverkopers. Alle verkochte producten zijn uitgebreid gecheckt en in een goede technische staat. Daarnaast krijg je op ieder verkocht product minimaal 1 jaar garantie. Het is ook mogelijk om een workstation zelf samen te stellen zodat je een op maat gemaakt workstation geleverd krijgt. Als je als bedrijf een grotere voorraad wilt inkopen dan kan je 24/7 een offerte opvragen online en krijg je gegarandeerd binnen vier uur een reactie terug.

Complimenten, klachten en tips voor Maas Computers
Als je weleens een product hebt aangeschaft bij Maas Computers dan kan je een review schrijven over deze leverancier. Reviews zijn erg belangrijk zodat andere potentiële klanten weten wat ze kunnen verwachten van dit bedrijf. Ieder review kan zowel een positieve als een negatieveklantervaring bevatten of misschien wel een tip of compliment over de service of producten die ze aanbieden.