ErvaringenSite

  Ervaringen Maas Computers

  Als je plannen hebt om een nieuwe computer, laptop of andere hardware aan te schaffen dan is refurbished en jong gebruikte hardware een goede uitkomst. Maas Computers biedt refurbished en jong gebruikte hardware, computers en laptops aan voor een goede kwaliteit en concurrerendeprijzen. Je vindt de verschillende producten die ze aanbieden terug op hun website maascomputers.nl Als je opzoek bent naar ervaringen van andere klanten dan kan je terecht op onze speciale review pagina ErvaringenSite Hier vind je klachten, complimenten en tips terug met betrekking tot Maas Computers.

  Wat is Maas Computers
  Op de website van deze leverancier vind je allerlei refurbished en jong gebruikte hardware terug. Maas Computers heeft een jarenlange ervaring in de computermarkt en biedt de meest gangbare producten aan. De aangeboden producten hebben een goed kwaliteitsniveau en concurrerendeprijzen. Daarnaast bieden ze een maximale service en gemak aan hun klanten. Deze leverancier richt zich zowel op particulieren, overheidsinstanties als bedrijven. Er wordt tevens gewerkt met een netwerk van wederverkopers. Je kan gemakkelijk online snel een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Alle producten die ze verkopen zijn van een A merk. Ieder refurbished systeem dat ze aanbieden is uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. De technische kwaliteit en specificaties van alle hardware voldoet aan de eisen die je kan verwachten bij een nieuw systeem. Het grote voordeel is dan ze een heel stuk voordeliger zijn dan als je nieuwe hardware aanschaft. Voor zakelijke klanten bieden ze nog aanvullende mogelijkheden zoals een accountmanager, kopen op rekeningen, een snelle garantie afhandeling en reseller prijzen. Voor consumenten bieden ze de beste kwaliteit refurbished desktops, notebooks en andere hardware, een snelle online service, 14 dagen bedenktijd en een volledige garantie op alle producten. De garantie is minimaal 1 jaar en kan oplopen tot 3 jaar afhankelijk van het model. Vierentwintig uur per dag kan je een online offerte opvragen en je krijgt gegarandeerdantwoord binnen vier uur, ook buiten kantoortijden. Tevens kan je zelf een workstation/system samenstellen of configureren.

  De producten van Maas Computers
  Op de website van Maas Computers vind je vele refurbishedhardware terug. Je kan bij deze leverancier workstations, desktops, notebooks, monitoren, bedieningsapparatuur, componenten en videokaarten kopen. Daarnaast bieden ze ook nog een reparatieservice aan. Maas Computers verkoopt hun producten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Bij de laatste wordt gewerkt met een netwerk van wederverkopers. Alle verkochte producten zijn uitgebreid gecheckt en in een goede technische staat. Daarnaast krijg je op ieder verkocht product minimaal 1 jaar garantie. Het is ook mogelijk om een workstation zelf samen te stellen zodat je een op maat gemaakt workstation geleverd krijgt. Als je als bedrijf een grotere voorraad wilt inkopen dan kan je 24/7 een offerte opvragen online en krijg je gegarandeerd binnen vier uur een reactie terug.

  Complimenten, klachten en tips voor Maas Computers
  Als je weleens een product hebt aangeschaft bij Maas Computers dan kan je een review schrijven over deze leverancier. Reviews zijn erg belangrijk zodat andere potentiële klanten weten wat ze kunnen verwachten van dit bedrijf. Ieder review kan zowel een positieve als een negatieveklantervaring bevatten of misschien wel een tip of compliment over de service of producten die ze aanbieden.

  buying my DREAM wardrobe + online shop with me :)

  Maas Computers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maas Computers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maas Computers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Maas Computers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maas Computers actief?

  Maas Computers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maas Computers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.