ErvaringenSite

  Ervaringen Asics

  Asics is een Japans multinational bedrijf dat sport uitrusting produceert die is ontworpen voor een breed scala aan sporten. De naam is een acroniem voor de latijnse uitdrukking "Anima Sana In Corpore Sano", wat zich laat vertalen als "gezonde geest in een gezond lichaam". Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Asics lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Japanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

  Over Asics

  Asics Ltd. begon op 1 september 1949 als Onitsuka Co., Ltd. De oprichter van het bedrijf Kihachiro Onitsuka begon met de productie van basketbalschoenen in zijn geboortestad Kobe, in Japan. Het scala aan sport activiteiten dat door het bedrijf werd verzorgd, breidde zich uit tot een verscheidenheid aan Olympische stijlen die in de jaren '50, '60 en '70 door atleten over de hele wereld werden gebruikt. Onitsuka werd vooral bekend om het ontwerp van Mexico 66, waarin voor het eerst de kenmerkende gekruiste strepen (nu synoniem met het merk van het bedrijf) te zien waren. Vechtsporter Bruce Lee was de eerste bekende beroemdheid die dit ontwerp populair maakte.

  buying my DREAM wardrobe! online shop with me♡ (things i never thought i'd buy - pinterest inspired)

  Producten en diensten van Asics

  In de begin jaren van het bedrijf richtte Asics zich voornamelijk op de verkoop van schoenen, ondanks dat ze vandaag de dag ook veel andere sport uitrusting verkopen verdient Asics nog steeds het meest aan de verkoop van hun schoenen. Naast marathon- en worstelschoenen werden er verschillende andere categorieën sportschoenen ontwikkeld, waaronder gymnastiekschoenen, voetbalschoenen, schermschoenen en volleybalschoenen, die door veel atleten enthousiast werden geadopteerd. ONITSUKA-marathonschoenen werden bijvoorbeeld met succes gedragen door de Britse Basil Heatley, winnaar van de zilveren medaille op de internationale marathon in 1964 en de Japanse Kokichi Tsuburaya, winnaar van de bronzen medaille op de internationale marathon in 1964.

  Vandaag de dag verkoopt Asics naast schoenen ook andere sport uitrusting, zoals bijvoorbeeld sport bh's , tank tops om in hard te lopen, sport leggins en diverse andere kledingstukken en asseccoires die allemaal iets met (top) sport te maken hebben. Mocht u dus iets zoeken voor uw sportieve levenstijl, is de kans groot dat u bij Asics aan het juiste adres bent.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Asics

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Asics? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Asics op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Asics vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Asics of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Japanse bedrijf Asics nu achter.

  Asics
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Asics

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Asics een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Asics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Asics actief?

  Asics is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Asics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.