Aterno

Alle reviews

Aterno

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

E
els vervoort
correcte afhandeling, zowel verkoper Lars maar zeker plaatser Anthony zeer professioneel, heel vriendelijk en beleefd, de plaatser nam eerst contact op met ons voor plaatsing, supervriendelijke jon...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 verwarmingen, 1 hangradiator en 1 radiator op pootjes

  correcte afhandeling, zowel verkoper Lars maar zeker plaatser Anthony zeer professioneel, heel vriendelijk en beleefd, de plaatser nam eerst contact op met ons voor plaatsing, supervriendelijke jongen, zeer gedienstig, werkt proper, alles in detail uitgelegd, denkt mee na voor het mooiste resultaat....alles werkt perfect, kortom superfirma !!!
  dikke pluim voor anthony, je zou hem er bijna bij nemen..........


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Aterno

Wil je graag meer informatie over inertieradiatoren? Dan kun je gerust eens een kijkje nemen bij de producten en diensten van Aterno iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al klant bent bij dit bedrijf en op zoek bent naar een online platform waar je een informatieve review over Aterno kunt schrijven. Indien dat het geval is, kun je dat op deze pagina probleemloos doen. Op die manier zorg je ervoor dat andere potentiële klanten de nodige informatie hebben om voor zichzelf uit te maken of de producten en diensten van dit bedrijf aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Het maakt overigens niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Aterno
Aterno is van oorsprong een Frans bedrijf dat meer dan 25 jaar geleden werd opgericht in de Elzas. Deze onderneming verkoopt verwarmingssystemen heeft in heel België technische adviseurs die je aangepast advies en gepersonaliseerde begeleiding kunnen geven. De focus van dit bedrijf zou op jouw optimaal comfort liggen, en de experts die de toestellen van Aterno hebben ontwikkeld, zouden maar al te goed begrijpen dat de meeste mensen veel belang hechten aan een efficiënt verwarmingssysteem. In deze context zou dit bedrijf zich voortdurend verder ontwikkelen, waarbij toestellen telkens meer geperfectioneerd worden. De werknemers van Aterno zouden allemaal streven naar de best mogelijke dienstverlening en zich keer op keer inzetten om aan de wensen en behoeften van gebruikers te voldoen.

Producten en diensten van Aterno
Op de website van Aterno kun je in eerste instantie klikken op een van de drie voorgestelde categorieën: elektrische verwarming, expert in verwarming en radiatoren. Verder kun je ook klikken op een knop voor een gratis brochure, om een persoonlijke analyse en offerte te laten maken en om je te laten opbellen. Volgens de informatie op deze website kun je bij Aterno rekenen op een uniek systeem, een levenslange garantie, een energiezuinig systeem en eenAA-energielabel.
Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je eerst en vooral een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen. Als je je antwoord hier nog niet zou vinden, kun je telefonisch contact opnemen met het Belgisch kantoor in Brussel of het contactformulier op de website invullen. 

Complimenten, klachten en tips voor Aterno
Heb je ooit al een beroep gedaan op de producten en diensten van Aterno? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor de bezoekers van onze site en hen de mogelijkheid geven om voor zichzelf uit te maken of Aterno een bedrijf is dat aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Klopt het dat je bij deze onderneming een beroep kunt doen op een levenslange garantie en dat het een uniek systeem betreft? Is het bedrijf makkelijk bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw review! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.