AVS4You

Alle reviews

AVS4You

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sjors
Ik gebruik AVS4YOU om video's met hoogtepunten samen te stellen van evenementen waar ik optreed. Het lijkt erop dat het alles heeft wat je nodig hebt, maar de meest eenvoudige functies zijn ingewik...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Software

  Ik gebruik AVS4YOU om video's met hoogtepunten samen te stellen van evenementen waar ik optreed. Het lijkt erop dat het alles heeft wat je nodig hebt, maar de meest eenvoudige functies zijn ingewikkelde processen met meerdere stappen. Bijvoorbeeld - ik heb tientallen clips van 3-5 seconden die ik in één "film" stop, waar ik de audio wil dempen en mijn eigen track wil overlappen. Het is buitengewoon moeilijk. Je hebt elke clip *één voor één* gedempt omdat er geen manier is om "alles te selecteren" en alles tegelijk te dempen. Er is ook geen eenvoudige manier om een "credit"-dia aan uw tekst toe te voegen, hetzelfde geldt voor een afsluitende credit-dia. Dit weer in een meerstapsproces. De gemiddelde thuisgebruiker zal dit moeilijk en omslachtig vinden in het gebruik.


Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

Weber merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Weber

1 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf dat veiligheidsdeuren verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Weber. Natuurlijk is het ook bes...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten

De Roze Doos

1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Renowizz

1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

AVS4You

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en dergelijke toevoegen. Hiervoor heb je goede software nodig. Ook als je een film op je eigen site wilt plaatsen kan dit handig zijn. Dit en nog veel meer kan met de software van AVS4You. Wat de ervaringen van de gebruikers van dit programma zijn, lees je op deze pagina.

Over AVS4YOU
AVS4YOU.com is een website die softwareproducten aanbiedt van Online Media Technologies Ltd., een ontwikkelaar van software voor digitale video- en multimedia-verwerking. Online Media Technologies Ltd. is geregistreerd in Engeland en Wales en in 2004 opgericht. Door altijd de nieuwste trends op het gebied van multimedia te blijven volgen, kunnen zij softwarehulpmiddelen maken die het werken met digitale audio en video gemakkelijk maken. Op de homepage kom je op de Engelstalige site terecht, klik dan in de rechter bovenhoek naast het woord ‘ENGELS’. Daar kun je kiezen voor Nederlands.

Diensten
Met AVS4You software kun je gemakkelijk audio-/videobestanden rippen, converteren en bewerken. Ook kun je hiermee dvd’s branden, ringtones maken, video uploaden naar draagbare spelers, mobiele telefoons, etc. Met de AVS Video Converter bijvoorbeeld kun je:

 • Alle video indelingen converteren. Je kunt HD video (incl. TS, TOD, AVI HD, etc.) AVI, MP4, 3GP en nog veel meer coderen.
 • HD cameravideo’s converteren. Je kunt AVCHD, MPEG-2, AVI HD etc. bewerken. Voeg ondertitels, menu’s en dergelijke toe en converteer deze naar iedere video indeling die ondersteund wordt door het programma. Hiermee kun je dan dvd/Blu-ray schijven branden.
 • Video voor apparaten converteren. Converteer video voor de iPod, iPhone, PSP, PS3, Xbox, Android apparaten etc.
 • Persoonlijke dvd/Blu-ray video’s maken. Je kunt allerlei wijzigingen toepassen, stukjes knippen, effecten toepassen, menu’s toevoegen, hoofdstukken maken etc. Als je klaar bent kun je het nieuwe bestand branden op dvd en/of Blu-ray schijven.
 • Video converteren en op het internet publiceren. Je kunt video converteren naar FLV, F4V etc. Ook kun je HTML pagina’s maken met ingesloten FLV/F4V-video's. Deze kun je dan weer uploaden naar je website, Facebook, Flickr, etc.

De gebruikersinterface van AVS Video Converter is beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Nederlands, Koreaans, Pools, Deens en Russisch.

Aankoop
Je kunt een abonnement aanschaffen met een licentie voor 1 jaar, of een licentie voor altijd, het verschil in aanschaf tussen beide is niet heel groot. Dan kun je alle 11 AVS4You programma’s ongelimiteerd gebruiken op één computer. Voor iedere extra computer waar je het op wilt gebruiken, moet een extra licentiesleutel gekocht worden. Je kunt o.a. betalen met iDeal, Creditcard, Paypal, etc.

Klachten
Voor problemen met het installeren of werken met de software kun je op de website kijken bij de veel gestelde vragen of bij de instructiefilmpjes. De ondersteuning is niet beschikbaar in het Vlaams/Nederlands. Alleen in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans. Ook kun je een formulier voor ondersteuning invullen, je ontvangt dan binnen 48 uur een antwoord. 

Ook op zoek naar een alleskunner op multimediagebied als de software van AVS4You? Lees voor je een abonnement neemt hier de ervaringen van anderen!