ErvaringenSite

  Ervaringen AVS4You

  Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en dergelijke toevoegen. Hiervoor heb je goede software nodig. Ook als je een film op je eigen site wilt plaatsen kan dit handig zijn. Dit en nog veel meer kan met de software van AVS4You. Wat de ervaringen van de gebruikers van dit programma zijn, lees je op deze pagina.

  Over AVS4YOU

  AVS4YOU.com is een website die softwareproducten aanbiedt van Online Media Technologies Ltd., een ontwikkelaar van software voor digitale video- en multimedia-verwerking. Online Media Technologies Ltd. is geregistreerd in Engeland en Wales en in 2004 opgericht. Door altijd de nieuwste trends op het gebied van multimedia te blijven volgen, kunnen zij softwarehulpmiddelen maken die het werken met digitale audio en video gemakkelijk maken. Op de homepage kom je op de Engelstalige site terecht, klik dan in de rechter bovenhoek naast het woord ‘ENGELS’. Daar kun je kiezen voor Nederlands.

  AVS4YOU Video Editor

  Diensten

  Met AVS4You software kun je gemakkelijk audio-/videobestanden rippen, converteren en bewerken. Ook kun je hiermee dvd’s branden, ringtones maken, video uploaden naar draagbare spelers, mobiele telefoons, etc. Met de AVS Video Converter bijvoorbeeld kun je:

  • Alle video indelingen converteren. Je kunt HD video (incl. TS, TOD, AVI HD, etc.) AVI, MP4, 3GP en nog veel meer coderen.
  • HD cameravideo’s converteren. Je kunt AVCHD, MPEG-2, AVI HD etc. bewerken. Voeg ondertitels, menu’s en dergelijke toe en converteer deze naar iedere video indeling die ondersteund wordt door het programma. Hiermee kun je dan dvd/Blu-ray schijven branden.
  • Video voor apparaten converteren. Converteer video voor de iPod, iPhone, PSP, PS3, Xbox, Android apparaten etc.
  • Persoonlijke dvd/Blu-ray video’s maken. Je kunt allerlei wijzigingen toepassen, stukjes knippen, effecten toepassen, menu’s toevoegen, hoofdstukken maken etc. Als je klaar bent kun je het nieuwe bestand branden op dvd en/of Blu-ray schijven.
  • Video converteren en op het internet publiceren. Je kunt video converteren naar FLV, F4V etc. Ook kun je HTML pagina’s maken met ingesloten FLV/F4V-video's. Deze kun je dan weer uploaden naar je website, Facebook, Flickr, etc.

  De gebruikersinterface van AVS Video Converter is beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Nederlands, Koreaans, Pools, Deens en Russisch.

  Aankoop

  Je kunt een abonnement aanschaffen met een licentie voor 1 jaar, of een licentie voor altijd, het verschil in aanschaf tussen beide is niet heel groot. Dan kun je alle 11 AVS4You programma’s ongelimiteerd gebruiken op één computer. Voor iedere extra computer waar je het op wilt gebruiken, moet een extra licentiesleutel gekocht worden. Je kunt o.a. betalen met iDeal, Creditcard, Paypal, etc.

  Klachten

  Voor problemen met het installeren of werken met de software kun je op de website kijken bij de veel gestelde vragen of bij de instructiefilmpjes. De ondersteuning is niet beschikbaar in het Vlaams/Nederlands. Alleen in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans. Ook kun je een formulier voor ondersteuning invullen, je ontvangt dan binnen 48 uur een antwoord.

  Ook op zoek naar een alleskunner op multimediagebied als de software van AVS4You? Lees voor je een abonnement neemt hier de ervaringen van anderen!

  AVS4You
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AVS4You

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AVS4You een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AVS4You. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AVS4You actief?

  AVS4You is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AVS4You gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.