ErvaringenSite

  Ervaringen Babor

  Ben je op zoek naar een aanbieder van make-up en alles wat met gezichts- en lichaamsverzorging te maken heeft? Dan zou het aanbod van Babor wel eens iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Babor te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten namelijk een grote dienst bewijzen, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen.

  Over Babor

  Babor is een gereputeerd, internationaal actief merk dat professionele cosmetica aanbiedt. Tot op de dag van vandaag is het een familiebedrijf, waarbij aan het hoofd de familie van de derde generatie als eigenaar staat. Om aan de hoge eisen van zijn uitgebreid klantenbestand te kunnen voldoen, zou dit merk kunnen terugvallen op meer dan een halve eeuw expertise in alles wat met huidverzorging te maken heeft. Het hele proces, van onderzoek tot ontwikkeling en productie, vindt plaats in de West-Duitse stad Aken, niet zo ver van de Belgische grens. Op deze locatie is namelijk het hoofdkantoor van Babor gevestigd. Deze aanpak zou ervoor zorgen dat elk product van dit bedrijf een kwaliteitsbelofte inhoudt die een weerspiegeling is van werking, precisie en wetenschap.

  Odoo e-commerce: get your online shop up and running

  Producten en diensten van Babor

  Is er een bepaald product dat je op de website van Babor wilt opzoeken? Dan kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Nieuw, Productlijnen, Reiniging, Gezicht, Lichaam en Make-up. De meeste hiervan zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijker door het aanbod van Babor kunt navigeren. Volgens de informatie die op deze site wordt weergegeven, zou je bij dit bedrijf kunnen rekenen op een veilig en comfortabel aankoopproces, twee gratis proefjes, gratis levering voor elke bestelling vanaf € 50 en gecertificeerde veiligheid met bescherming van de koper. Heb je een vraag voor het team van Babor? Dan kun je de klantenservice telefonisch of via het formulier op de website contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Babor

  Heb je in een ver of recent verleden al een tonic, eyeliner, peeling of ander item bij deze onderneming gekocht? En ben je op zoek naar een degelijk platform om een informatieve review over jouw ervaring te schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina jouw uniek verslag met onze bezoekers te delen. Zo kun je hen bijvoorbeeld laten weten hoe jij de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit en de doeltreffendheid van de producten en of de klantenservice makkelijk bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw review! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Babor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Babor

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Babor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Babor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Babor actief?

  Babor is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Babor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.