Babor

Alle reviews

Babor

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

Babor

Ben je op zoek naar een aanbieder van make-up en alles wat met gezichts- en lichaamsverzorging te maken heeft? Dan zou het aanbod van Babor wel eens iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Babor te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten namelijk een grote dienst bewijzen, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen.

Over Babor
Babor is een gereputeerd, internationaal actief merk dat professionele cosmetica aanbiedt. Tot op de dag van vandaag is het een familiebedrijf, waarbij aan het hoofd de familie van de derde generatie als eigenaar staat. Om aan de hoge eisen van zijn uitgebreid klantenbestand te kunnen voldoen, zou dit merk kunnen terugvallen op meer dan een halve eeuw expertise in alles wat met huidverzorging te maken heeft. Het hele proces, van onderzoek tot ontwikkeling en productie, vindt plaats in de West-Duitse stad Aken, niet zo ver van de Belgische grens. Op deze locatie is namelijk het hoofdkantoor van Babor gevestigd. Deze aanpak zou ervoor zorgen dat elk product van dit bedrijf een kwaliteitsbelofte inhoudt die een weerspiegeling is van werking, precisie en wetenschap.

Producten en diensten van Babor
Is er een bepaald product dat je op de website van Babor wilt opzoeken? Dan kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Nieuw, Productlijnen, Reiniging, Gezicht, Lichaam en Make-up. De meeste hiervan zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijker door het aanbod van Babor kunt navigeren. Volgens de informatie die op deze site wordt weergegeven, zou je bij dit bedrijf kunnen rekenen op een veilig en comfortabel aankoopproces, twee gratis proefjes, gratis levering voor elke bestelling vanaf € 50 en gecertificeerde veiligheid met bescherming van de koper. Heb je een vraag voor het team van Babor? Dan kun je de klantenservice telefonisch of via het formulier op de website contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Babor
Heb je in een ver of recent verleden al een tonic, eyeliner, peeling of ander item bij deze onderneming gekocht? En ben je op zoek naar een degelijk platform om een informatieve review over jouw ervaring te schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina jouw uniek verslag met onze bezoekers te delen. Zo kun je hen bijvoorbeeld laten weten hoe jij de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit en de doeltreffendheid van de producten en of de klantenservice makkelijk bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw review! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.