Backcountry

Alle reviews

Backcountry

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Backcountry

Ben je iemand die veel buiten te vinden is? Hou je van buitensporten? Kun je bijvoorbeeld niet wachten tot je weer op winterport kan? Dan is de kans groot dat je graag naar buitensportzaken gaat of online aan de aanbieders hiervan regelmatig opzoekt. Niet alleen inspiratie op doen voor volgende avonturen maar ook om de laatste ontwikkelingen op het gebied van kleding, schoenen, uitrusting en gadgets te vinden. Back Country is een van grootste spelers in America als het gaat om buitensport producten. Voor dat je zaken gaat doen met een bepaald bedrijf is het wel fijn om te weten hoe andere consumenten over dit bedrijf denken, wat hun ervaringen zijn. Hebben ze bijvoorbeeld klachten over een bepaalde manier van zaken doen of hoe het kennisniveau van het personeel aldaar is. Hier op onze site kun je reviews lezen om een duidelijk beeld te krijgen bij het bedrijf Back Country.

Over Back Country
In 1996 richtte twee vrienden Back Country op. Allebei met een grote passie voor alles wat met buiten sport activiteiten te maken heeft. Met een kantoor in Park City Utah, America zijn ze begonnen en vanuit daar groeide het bedrijf gestaag door in dat wat het vandaag de dag is. Park City en met name het gebied er om heen is erg populair bij buitensport liefhebbers. Van sneeuw tot water, eigenlijk voor iedereen die buiten actief wil zijn is er wel een plek of activiteit te vinden. Met een hoofkantoor in Utah hebben ze ondertussen nog 5 locaties waar het bedrijf zit met een kantoor, waaronder een in Duitsland. Door de schaal vergroting is men in staat deals te maken met leveranciers en de grote merknamen om zo producten tegen een aantrekkelijke prijs aan de klant te kunnen aanbieden. De mensen die bij Back Country werken zijn allemaal outdoor enthousiastelingen of hebben zelf een professionele achtergrond in de buiten sportactiviteiten. Op de loonlijst staan bijvoorbeeld ook diverse atleten. Door als bedrijf alleen de ervaren enthousiastelingen aan te nemen krijg je een grote kennisbron binnen je bedrijf die ze bij Back Country willen benutten voor de klant. Zelf claimen ze juist hierin uit te blinken ten opzichte van hun concurrenten. Simpel gezegd snappen zei de mensen die naar buiten gaan.

Producten van Back Country
Als het gaat om producten voor buiten activiteit dan biedt Back Country een volledig pakket. Door op de site het totale product gamma in verschillende categorieën onder te brengen is het zoeken naar je gewenste product getracht makkelijker te maken. Als het gaat om de verschillende activiteiten waarvoor men producten aanbiedt dan zijn dit; wandelen, kamperen, fietsen, klimmen, rennen, kajakken surfen, wake-boarden, reizen, vissen, yoga, skiën en trainen. Kwaliteit van de aangeboden producten staat voorop. Men biedt producten aan van de grote namen in de industrie en alle producten worden zelf door het personeel uitvoerig getest.

Uw mening over Back Country
We horen graag uw mening wanneer je al contact hebt gehad met Back Country of als u ooit iets gekocht heeft daar. Uw mening en review kan erg belangrijk zijn voor mensen die op het punt staan dezelfde keuze te maken als jou. Doen ze daar goed aan of wil je ze juist erop wijzen dat zakendoen met Back Country niet aan te raden is.