ErvaringenSite

  Ervaringen Backcountry

  Ben je iemand die veel buiten te vinden is? Hou je van buitensporten? Kun je bijvoorbeeld niet wachten tot je weer op winterport kan? Dan is de kans groot dat je graag naar buitensportzaken gaat of online aan de aanbieders hiervan regelmatig opzoekt. Niet alleen inspiratie op doen voor volgende avonturen maar ook om de laatste ontwikkelingen op het gebied van kleding, schoenen, uitrusting en gadgets te vinden. Back Country is een van grootste spelers in America als het gaat om buitensport producten. Voor dat je zaken gaat doen met een bepaald bedrijf is het wel fijn om te weten hoe andere consumenten over dit bedrijf denken, wat hun ervaringen zijn. Hebben ze bijvoorbeeld klachten over een bepaalde manier van zaken doen of hoe het kennisniveau van het personeel aldaar is. Hier op onze site kun je reviews lezen om een duidelijk beeld te krijgen bij het bedrijf Back Country.

  Over Back Country

  In 1996 richtte twee vrienden Back Country op. Allebei met een grote passie voor alles wat met buiten sport activiteiten te maken heeft. Met een kantoor in Park City Utah, America zijn ze begonnen en vanuit daar groeide het bedrijf gestaag door in dat wat het vandaag de dag is. Park City en met name het gebied er om heen is erg populair bij buitensport liefhebbers. Van sneeuw tot water, eigenlijk voor iedereen die buiten actief wil zijn is er wel een plek of activiteit te vinden. Met een hoofkantoor in Utah hebben ze ondertussen nog 5 locaties waar het bedrijf zit met een kantoor, waaronder een in Duitsland. Door de schaal vergroting is men in staat deals te maken met leveranciers en de grote merknamen om zo producten tegen een aantrekkelijke prijs aan de klant te kunnen aanbieden. De mensen die bij Back Country werken zijn allemaal outdoor enthousiastelingen of hebben zelf een professionele achtergrond in de buiten sportactiviteiten. Op de loonlijst staan bijvoorbeeld ook diverse atleten. Door als bedrijf alleen de ervaren enthousiastelingen aan te nemen krijg je een grote kennisbron binnen je bedrijf die ze bij Back Country willen benutten voor de klant. Zelf claimen ze juist hierin uit te blinken ten opzichte van hun concurrenten. Simpel gezegd snappen zei de mensen die naar buiten gaan.

  buying my DREAM wardrobe! online shop with me♡ (things i never thought i'd buy - pinterest inspired)

  Producten van Back Country

  Als het gaat om producten voor buiten activiteit dan biedt Back Country een volledig pakket. Door op de site het totale product gamma in verschillende categorieën onder te brengen is het zoeken naar je gewenste product getracht makkelijker te maken. Als het gaat om de verschillende activiteiten waarvoor men producten aanbiedt dan zijn dit; wandelen, kamperen, fietsen, klimmen, rennen, kajakken surfen, wake-boarden, reizen, vissen, yoga, skiën en trainen. Kwaliteit van de aangeboden producten staat voorop. Men biedt producten aan van de grote namen in de industrie en alle producten worden zelf door het personeel uitvoerig getest.

  Uw mening over Back Country

  We horen graag uw mening wanneer je al contact hebt gehad met Back Country of als u ooit iets gekocht heeft daar. Uw mening en review kan erg belangrijk zijn voor mensen die op het punt staan dezelfde keuze te maken als jou. Doen ze daar goed aan of wil je ze juist erop wijzen dat zakendoen met Back Country niet aan te raden is.

  Backcountry
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Backcountry

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Backcountry een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Backcountry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Backcountry actief?

  Backcountry is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Backcountry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.