100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
Hermans
Ik mocht de BackJoy testen in Zwitserland bij een apotheek en ik ben sindsdien een trouwe gebruiker geworden. Helaas is mijn BackJoy na een tijdje kapot gegaan. Omdat ik mijn BackJoy destijds onlin...Lees verder
L
Lambert
Ik had al maandenlang therapie, massages, houding en stretchoefeningen geprobeerd om van mijn pijn af te komen. Maar na slechts 2 keer gebruik van het nekkussen voelde ik al verlichting. Ik geloof ...Lees verder
A
A. Lacroix
De mogelijkheid om aan de bezorger door te geven waar hij moet zijn, maakt het allemaal veel gemakkelijker. Ik was nog niet op dat adres aan de andere kant van het land, dus kon ik al genieten van ...Lees verder
E
Estelle Dogan
Ik heb mijn aankoop snel ontvangen en ben meteen begonnen met het gebruiken van het product. De BackJoy Sitsmart Core heeft mijn rugpijn echt verlicht en maakt het zitten de hele dag door comfortab...Lees verder
V
Vic Desmet
Ik was echt blij verrast toen de rugsteun al zo snel na mijn bestelling geleverd werd. De rugsteun helpt me echt om rechtop te blijven zitten, want vroeger zakte ik altijd onderuit op de bank en kr...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop via BackJoy.eu

  Ik mocht de BackJoy testen in Zwitserland bij een apotheek en ik ben sindsdien een trouwe gebruiker geworden. Helaas is mijn BackJoy na een tijdje kapot gegaan. Omdat ik mijn BackJoy destijds online had besteld via de Amerikaanse website van het merk, besloot ik contact op te nemen met de nieuwe Europese site, BackJoy.eu. Ondanks dat de Europese site net geopend was, werd ik heel vriendelijk en behulpzaam geholpen door Jaap Santifort. Hij zorgde ervoor dat ik snel een nieuwe BackJoy kreeg toegestuurd, zonder gedoe. De service was echt top en ik ben blij dat ik nu weer comfortabel kan zitten dankzij mijn nieuwe BackJoy.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nekkussen voor pijnverlichting

  Ik had al maandenlang therapie, massages, houding en stretchoefeningen geprobeerd om van mijn pijn af te komen. Maar na slechts 2 keer gebruik van het nekkussen voelde ik al verlichting. Ik geloof sterk in zelfgenezing, maar dit product heeft echt geholpen om de pijn bijna helemaal te verminderen. Ik ben nog niet helemaal pijnvrij, maar ik zal zeker blijven gebruik maken van dit kussen. De bobbels in het nekkussen zorgen voor een ontspannende druk op de juiste plekken, wat echt verlichting biedt. Bedankt! 🙏


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een zitsteun

  De mogelijkheid om aan de bezorger door te geven waar hij moet zijn, maakt het allemaal veel gemakkelijker. Ik was nog niet op dat adres aan de andere kant van het land, dus kon ik al genieten van de zitsteun tijdens mijn verblijf daar. Op de dag van de thuisbezorging was ik niet aanwezig. En pas meer dan een week later, met alle gevolgen van dien (terugsturen). Maar wel fijne service de avond ervoor.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BackJoy Sitsmart Core

  Ik heb mijn aankoop snel ontvangen en ben meteen begonnen met het gebruiken van het product. De BackJoy Sitsmart Core heeft mijn rugpijn echt verlicht en maakt het zitten de hele dag door comfortabeler. Ik heb gemerkt dat het ook helpt bij stuitpijn omdat het je dwingt om op een andere manier te zitten. Het is nu veel gemakkelijker voor mij om rechtop te blijven zitten tijdens het werk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rugsteun

  Ik was echt blij verrast toen de rugsteun al zo snel na mijn bestelling geleverd werd. De rugsteun helpt me echt om rechtop te blijven zitten, want vroeger zakte ik altijd onderuit op de bank en kreeg ik last van mijn onderrug. Nu voel ik me veel comfortabeler en heb ik minder klachten. De kwaliteit van het product is ook super, stevig maar toch comfortabel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verlichten van pijn en actief leren zitten

  Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en het was super gemakkelijk! De back joys zien er echt mooi uit en ze hebben echt geholpen om mijn pijn te verminderen. Ik gebruik ze zowel als ik thuis werk als onderweg. Het duurde even voor ik eraan gewend was, maar het was zeker de moeite waard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zitje voor stuitje

  Na het breken van mijn stuitje heeft dit zitje écht een wereld van verschil gemaakt voor mij. Eindelijk kan ik weer normaal zitten, iets wat vroeger onmogelijk leek. Niet meer constant moeten liggen of op één bil zitten, dat was erg vermoeiend. Ik zou aanraden om verschillende zitjes of kussens te proberen voordat je er een aanschaft, vooral als het voor het werk is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rugoperatie en pijnbestrijdingsbehandeling

  Na mijn rugoperatie en pijnbestrijdingsbehandeling was het belangrijk voor mij om een betere zithouding aan te nemen. Daarom heb ik dit artikel gekocht. Mijn eerste indruk is positief, hoewel het misschien iets ruimer had mogen zijn voor iemand zoals ik met lipodeem. Maar het materiaal is geweldig en ook makkelijk om mee te nemen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zitje dat rugklachten verlicht

  Ik ben echt blij met mijn aankoop van het zitje dat helpt bij rugklachten. De info op de website was heel duidelijk en ik vond snel wat ik zocht. Het zitje is echt comfortabel en helpt echt om mijn rugklachten te verminderen. Maar eerlijk gezegd zou ik nog blijer zijn met een zitje dat rugpijn helemaal kan voorkomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BackJoy kussen kocht voor rugpijn

  Ik had altijd problemen met mijn rug waardoor zitten erg moeilijk was voor mij. Maar sinds ik een speciaal kussen gebruik, zijn de problemen bijna volledig verdwenen en kan ik zelfs weer normaal in de auto zitten. Ze hebben veel producten die gericht zijn op houding, dus ik raad het echt aan voor mensen met rugpijn!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top comfort

  Wow, deze stoel is gewoon super comfortabel! Je merkt meteen het verschil wanneer je opstaat zonder de stoel. Het enige minpunt is dat het materiaal ervoor zorgt dat ik wat zweet op mijn achterste krijg, maar met een grote zakdoek is dat zo opgelost.


Anderen bekeken ook