ErvaringenSite

  Ervaringen BackJoy

  Als je regelmatig last hebt van je rug heb je misschien al wel eens overwogen om een van de producten van BackJoy te bestellen. Mocht je hier nog over twijfelen dan is dit de juiste pagina om erachter te komen of dit bedrijf en merk voor jou de beste oplossing bied. En ben je zo iemand die al eens iets besteld heeft bij dit bedrijf dan willen we je vragen om ons en anderen te vertellen wat je ervan vind.

  BackJoy is een bedrijf dat hulpmiddelen ontwerpt, maakt en verkoopt om de rug te ontzien en te zorgen dat je in het dagelijks leven de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

  Deel met ons jouw ervaring en schrijf een review over dit bedrijf. We zijn heel benieuwd welk product je hebt aangeschaft en of dit product jou ook daadwerkelijk heeft geholpen om geheel of gedeeltelijk van je rugklachten af te kopen. Voor iedereen die met dezelfde problemen te maken heeft is het fijn om te weten of er een product op de markt is dat echt helpt.

  Over De BackJoy
  BackJoy is een bedrijf waar 20 mensen dagelijks werken aan zo goed mogelijke designs om pijn aan de rug te verlichten. Dit bedrijf is gevestigd in Boulder in Colorado in de Verenigde Staten. De Europese tak van het bedrijf is gevestigd in Den Haag in Nederland.

  De ontwerpers van BackJoy zeggen dat ze als missie hebben de kwaliteit van het leven van hun klanten te verbeteren door ze te helpen om een gezonde rug te houden of pijn te verlichten. Volgens dit bedrijf is de rug een belangrijk onderdeel van het lichaam. Als je last hebt van je rug kan dit grote gevolgen hebben. BackJoy zegt hun best te doen om artikelen te maken die ervoor zorgen dat je mobiel blijft.

  Producten en diensten van BackJoy
  Bij BackJoy kun je producten kopen die hulp bieden bij rugklachten en pijn. Ze verkopen onder andere een spijkermat acupressuur mat, zitkussens en een zitrugsteun. De BackJoy Seat Rugsteun is een ruggensteun die er door het ontwerp voor zorgt dat je bekken kantelt als je erop zit. Hierdoor wordt de wervelkolom gedwongen om de juiste houding aan te nemen. De steun beweegt met je lichaam mee en is specifiek geschikt voor rugpijn in je onderrug.

  Ze verkopen ook een spijkermat van kunststof. Het gaat hierbij om een Zweedse spijkermat die van nature hard is en mogelijk helpt bij spit, een hernia, spierpijn of stijfheid aan de rug. De mat is te gebruiken met een handdoek of kleding aan zodat het niet te veel pijn doet. Dit is ook afhankelijk van je pijngrens.

  Ervaringen, klachten en tips over BackJoy
  Vertel ons wat jouw ervaring is met dit bedrijf en de producten die ze verkopen. We zijn dan niet alleen benieuwd naar de werking van de producten, maar ook naar de service die het bedrijf biedt. Werd het product bijvoorbeeld tijdig geleverd en hoe gingen ze om met eventuele vragen en klachten. Jouw ervaring kan anderen helpen om de juiste keuze te maken.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  BackJoy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BackJoy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BackJoy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BackJoy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BackJoy actief?

  BackJoy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BackJoy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.