BareMinerals Reviews

: 11
36% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
Alexander De Greef
Als klant heb ik altijd een topervaring gehad met het vinden van de perfecte ademende make-up die mijn huid laat ademen en er fantastisch uit laat zien. Jammer genoeg hebben ze de laatste tijd vaak...Lees verder
A
Adrien
Ik begon bareMinerals te gebruiken toen ik op de middelbare school zat. Het was de enige foundation die mijn poriën niet verstopte of puistjes veroorzaakte, dus ben ik het blijven gebruiken. En tot...Lees verder
C
Cornelis
Wat is er aan de hand met dat merk? Ik ben naar de winkel en online gegaan, en de kleuren die ik nodig heb zijn allemaal uitverkocht! Ik heb weken gewacht maar er is niets aangevuld. Het BareMinera...Lees verder
M
Moreau
Ik had een slechte ervaring met de online klantenservice van dat merk. De persoon aan de lijn zei dat het systeem plat lag en ik moest binnen 2 dagen terugbellen. Zijn accent was zo moeilijk te ver...Lees verder
A
Aaron
De website is super vervelend om te gebruiken, hij loopt constant vast en is moeilijk te navigeren. Daarnaast hebben ze altijd alles uitverkocht, waardoor ik nooit iets kan kopen. Ik vind hun make-...Lees verder

Reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van ademende make-up

  Als klant heb ik altijd een topervaring gehad met het vinden van de perfecte ademende make-up die mijn huid laat ademen en er fantastisch uit laat zien. Jammer genoeg hebben ze de laatste tijd vaak mijn favoriete poederfoundation niet op voorraad, wat het behoorlijk lastig maakt om te vinden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foundation die mijn poriën niet verstopt

  Ik begon bareMinerals te gebruiken toen ik op de middelbare school zat. Het was de enige foundation die mijn poriën niet verstopte of puistjes veroorzaakte, dus ben ik het blijven gebruiken. En tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds een trouwe klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Powder and cover stick

  Wat is er aan de hand met dat merk? Ik ben naar de winkel en online gegaan, en de kleuren die ik nodig heb zijn allemaal uitverkocht! Ik heb weken gewacht maar er is niets aangevuld. Het BareMinerals-gedeelte in de winkel was gehalveerd en bijna alles was uitverkocht. Het lijkt erop dat ik een ander merk moet gaan zoeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop cadeaubon

  Ik had een slechte ervaring met de online klantenservice van dat merk. De persoon aan de lijn zei dat het systeem plat lag en ik moest binnen 2 dagen terugbellen. Zijn accent was zo moeilijk te verstaan dat we echt niet wisten wat hij zei. Dat slaat toch nergens op! Ik wou gewoon weten hoeveel er nog op mijn cadeaubon stond, maar die persoon kon mij totaal niet helpen. Echt teleurstellend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  make-up

  De website is super vervelend om te gebruiken, hij loopt constant vast en is moeilijk te navigeren. Daarnaast hebben ze altijd alles uitverkocht, waardoor ik nooit iets kan kopen. Ik vind hun make-up echt geweldig, maar ik ga het niet meer bestellen van hun website.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mn aankoop wnr ze altijd out of stock zijn in de winkel

  Ik heb eind november producten besteld omdat de winkels vaak geen voorraad hebben. De eerste keer dat het pakketje werd verstuurd door Royal Mail was net tijdens hun staking. Ik heb meer dan 2 weken gewacht, dus ik heb gevraagd om een vervangend pakketje of een volledige teruggave van mijn geld. Het vervangend pakketje werd weer verzonden door Royal Mail tijdens een andere staking! Ik ben niet van plan om nog online te bestellen en zal nu aandringen op een volledige teruggave.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wrang gevoel na bestelling

  Mijn ervaring met het bestellen van producten was echt niet zo goed. Het heeft veel te lang geduurd voor de levering, ik moest wel een hele maand wachten op mijn bestelling. En dan nog, de trackinginformatie was echt moeilijk te vinden in die bevestigingse-mail en was helemaal niet accuraat. Toen uiteindelijk de spullen aankwamen, bleken ze niet te passen en wou ik ze terugsturen. Maar helaas, de klantendienst gecontacteerd en tot nu toe nog steeds geen enkele reactie gekregen. De zogezegde gemakkelijke retournering op hun website was helemaal niet waar. Ik zou aanraden om elders te bestellen, bijvoorbeeld Ulta of Sephora.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van minerale make-up

  Het spijt me om te horen dat je teleurgesteld bent in de veranderingen bij het merk. Het is belangrijk dat bedrijven open zijn over eventuele aanpassingen, vooral als het gaat om beloningsprogramma's voor vaste klanten. Ik snap dat je gefrustreerd bent door het verlies van punten en het oponthoud bij het gebruiken van je beloningen. Het is jammer dat je recente aankopen niet zichtbaar zijn in je geschiedenis, aangezien dit belangrijke info is voor jou als klant. Het is spijtig dat je pogingen om duidelijkheid te krijgen van de klantenservice geen resultaat hebben opgeleverd. Ik hoop dat het merk deze kwesties snel kan oplossen en de band met zijn trouwe klanten kan herstellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop cadeaubon

  Ik gebruik die producten helemaal niet, maar was naar de winkel gegaan om een cadeaubon te kopen voor iemand anders. De verkoopster vroeg om mijn e-mailadres om de transactie te voltooien en heeft me stiekem ingeschreven voor hun loyaliteitsprogramma. Ik blijf e-mails ontvangen over mijn beloningsstatus, ook al heb ik hen herhaaldelijk gevraagd om me uit te schrijven, aangezien ik me nooit heb aangemeld. Hun belofte om me uit te schrijven zijn leugens, want ik blijf deze e-mails ontvangen. Door deze vreselijke ervaring met hun klantenservice zal ik nooit klant bij hen worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van minerale make-up

  Ik heb mijn minerale make-up besteld in november, maar kreeg in december het verkeerde product geleverd. Ik heb zo'n 5 keer geprobeerd te bellen, maar ze zeiden dat het systeem was down vanwege updates. Uiteindelijk, nog eens een maand later in januari, kreeg ik iemand aan de lijn die zei dat ze mijn bestelling met de juiste kleur zouden sturen. Nu is het alweer een maand later in februari en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik zit nu in de wacht om het eindelijk verzonden te krijgen. Echt belachelijk! Ik zou wel eens heel verbaasd zijn moest ik het product nog ooit ontvangen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Product retourneren

  Ik heb het product snel teruggestuurd dat ik online had besteld en gebruikte het Fedex retourlabel. Mijn terugbetaling liet maanden op zich wachten, zelfs nadat ik herhaaldelijk contact had opgenomen met het bedrijf. Maar nu zeggen ze dat ik geen terugbetaling meer kan krijgen omdat ik intussen het account heb gesloten waarmee ik de aankoop heb betaald. Waarom kunnen grote bedrijven gewoon geen terugbetaling geven?


Anderen bekeken ook