Blackshark

Alle reviews

Blackshark

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Blackshark

Gamers vinden we over de hele wereld in elke leeftijdscategorie. Het gamen kan een tijdverliezende zaak zijn voor de een, terwijl het voor de andere het hun hele wereld betekent. Het gamen verschilt dus van mens tot mens. In de gamewereld treft u diverse soorten games en cd's aan. Bent u op zoek naar een nieuwe game? Er zijn veel bedrijven, die zich specialiseren in de gamewereld. Eenieder kan eraan beginnen, maar niet iedereen levert topkwaliteiten aan producten op. Daarom is het van belang dat u weet waar u uw games en game-accessoires haalt. Op de site van ervaringen.be kunt u gelukkig heel wat reviews lezen, voor het vergaren van informatie over de verschillende bedrijven. Zo weet u precies waar u heen kunt voor het halen van uw nieuwe gameset. U bent ook welkom uw eigen ervaringen te delen in een review van ErvaringenSite.

Over Blackshark
Blackshark is een gaming technologisch bedrijf, waar u heen kunt voor het halen van al uw nieuwe Blackshark onderdelen voor het gamen. Het bedrijf draait op een 360 graden gaming ecosysteem die gebaseerd is op hardware, software en het geven van een servicebeurt. Blackshark is gegroeid tot een internationaal bedrijf, met een bijbehorende fanbase. Blackshark zegt bekend te zijn om het maken van de beste games voor gamers die zich overal van de wereld bevinden. Het bedrijf is een van weinige gameshops, waar verschillende gamers terecht kunnen voor games op hun mobile telefoon en gewoon hun cd's, ps etc.

Producten en diensten van Blackshark
Blackshark biedt producten aan die meer betrokken zijn op mobiele telefoons, omdat Black Shark gelooft in een toekomst waarbij aparte mobiele telefoons zullen bestaan voor het specifiek gamen. Naast de Bl Blackshark Unveiled Globally mobiel die gelanceerd werd in 2018, heeft het bedrijf nog alleen maar nieuwe apparaten op de markt gebracht zoals: de Blackshark gaming triggers, Gamepad 3, FunCooler, earphones, 3 funcase & frame, audio & quick charge adapter, rookie kit, gaming case, de 2 slide-out protective case, power adapter, de side-version, de funcooler, USB-C cable en de split type gaming trigger.

Verzenden, garantie & betalingen bij Blackshark
Een goede klantenservice zorgt voor klanttevredenheid. Daarom ziet Blackshark klantenservice als de belangrijkste sleutel voor het bedrijf. U kunt Blackshark bereiken via de mail: global.support@blackshark.com. Ook voor uw problemen met uw software. Voor andere vragen kunt u het formulier invullen dat u vindt op de website van Blackshark. U kunt u ook opgeven voor de nieuwsberichten van Blackshark, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste game voorraden. U kunt betalen via VISA, Mastercard en PayPal.

Complimenten, klachten en tips voor Blackshark
Ook een gameliefhebber? Hebt u al een bezoekje gebracht op de site van Blackshark? Laat dan in een review weten wat u van de producten vindt van Blackshark. Uw review plaats u vervolgens op ErvaringenSite. U vermeldt wat u vindt van de producten, de kwaliteit en de klantenservice.

Door het plaatsen van uw review kunt u andere gamers meer laten weten over Black Shark. Zo kunnen ze besluiten als Blackshark een spam is of juist niet. Bent u verder op zoek naar andere game aanbieders? Neemt u dan een kijkje op de site van ervaringen.be.