ErvaringenSite

  Ervaringen Medion

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Geen middelmatigheid meer met ErvaringenSite!

  Over Medion.be

  De Medion.be is een online webshop welke de producten van Medion aanbiedt. Niet vreemd, aangezien het de webshop van Medion is . Ze bieden er computers, monitoren, laptops, navigatiesystemen, harde schijven, Led tv’s, LCD tv’s en ook camera’s en camcorders aan. Er is eigenlijk nog zoveel meer. Natuurlijk zijn er ook tal van accessoires te verkrijgen van het Medion merk. Het is een overzichtelijke en mooie webshop met een ruim aanbod van verschillende soorten producten.

  Natuurlijk kun je er veilig en op verschillende manieren je betaling doen. Denk hierbij aan iDeal, je creditcard, Paypal en ook op rekening!

  De verzendkosten zijn standaard 7,95 euro. Weegt het product meer dan 31,5 kilo, dan betaal je trouwens 19,95 euro.

  Alle producten kun je binnen 14 dagen zonder reden of boete terugzenden. Het herroepingsrecht geldt natuurlijk ook bij deze online shop.

  Medion gaming notebook aanbieding bij ALDI: Goede koop?

  Producten van Medion.be

  Er is een ruim aanbod van producten bij Medion.be. Denk hierbij aan:
  • PC's
  • Laptops
  • Tablets
  • Randapparatuur & Monitoren
  • TV & Audio
  • Telefoons & Camera's
  • Huishouden & Auto

  Ook zijn er continu aanbiedingen te vinden op hun website.

  Klachten, tips en complimenten over Medion.be

  Ben je ergens ontevreden over? Wil je een klacht indienen? Dan kan dit natuurlijk op verschillende manieren. Het is mogelijk om je klacht in te dienen op de website en ook per post of via de telefoon. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens is het natuurlijk belangrijk om een goede oplossing te ontdekken en te krijgen. Hierna kun je er je mening over delen op onze website.

  Heb jij ervaring met Medion.be?

  Ben jij bekend met Medion.be? Laat dan ook een review achter op ErvaringenSite. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit laptops4all.be. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat over deze webshop.

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Klanten vertellen & beoordelen Medion.

  Medion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  5.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Notebook

  Ik ben zeer teleurgesteld in de medion dienst na verkoop.
  We zijn al jaren trouwe medion gebruikers en hadden geen klachten, tot je plots een artikel hebt dat sneller stuk is dan zou mogen.
  Onze medion notebook van nog geen anderhalf jaar heeft plots een defect aan het toetsenbord. Een kenner zei ons contact op te nemen met medion gezien nieuwe stukken nodig zijn.
  De pech is dat deze notebook aangekocht is via onze vorige werkgever en we geen betaalbewijs kunnen voorleggen. We hebben een betaalbewijs aangevraagd bij de werkgever, maar nog niets mogen ontvangen.
  Ondertussen weigert medion alle bijstand, zelfs wanneer we aangeven los van de garantietermijn te handelen.
  We vinden dit zeer teleurstellend, zeker omdat ik net een auto-ongeluk heb gehad en hierdoor aan huis gekluisterd ben en net nu veel briefwisseling dien door te spelen naar werkgever, verzekeringen etc.
  Voor ons zal dit de laatste medion zijn...

  Door: Wendy Panier24-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Aankoop laptop

  Op 30/11/2020 een laptop besteld vandaag 06/01/2021 nog steeds geen oplossing , word van het kastje naar de muur gestuurd maar de betaling is zeer vlot verlopen. Zeer teleurgesteld en ontevreden klant . Vandaag een klacht neergelegd via test-aankoop gezien ik toch niet geholpen wordt bij Medion. MEDION is eigenlijk zeer klant onvriendelijk en ben niet de persoon die dit systematisch doet maar beter voor toekomstige klanten dat dit meegedeeld wordt.

  Door: Yves kiekens06-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Medion Akoya E14302

  laptop te kopen. Adapter van mijn laptop ging stuk. Het internet afgezocht naar een vervangadapter, doch NERGENS te vinden. De maat van hun plug is zo uniek dat niemand die verkoopt. Klantendienst geeft aan dat ook zij de adapter niet in stock hebben, maar ik kan mijn mailadres nalaten en dan geven ze een seintje als hij voorradig is. Ondertussen zit je weken zonder laptop. Waardeloos bedrijf!

  Door: Peter24-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  laptop, pc, tablet enz...

  bij vergissing moet je zelf maar oplossen wat hoe waar en wanneer,
  mijn afleveradres klopte niet en ik moest maar naar dat adres gaan om mijn laptop te vragen, ik belde nog geen twintig minuten na bestelling en betaling de firma op, maar ze konden niets voor me doen, ik werd afgeschoven!!!(in de steek gelaten)

  Door: millske 20-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Medion

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Medion een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Medion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Medion actief?

  Medion is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Medion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.