ErvaringenSite

  Ervaringen Blue

  Heb je meerdere video gesprekken per week voor je werk en krijg je vaak te horen dat ze je slecht kunnen horen? Dan wordt het misschien tijd voor een nieuwe en wat professionelere microfoon. Wanneer je vervolgens op internet gaat zoeken kom je er al snel achter dat het aanbod erg ruim is en dat er veel verschillende bedrijf zijn die microfoons aanbieden. Blue is ook een bedrijf dat via haar webwinkel online microfoons en koptelefoons verkoopt. Maar van achter je computer is het lastig inschatten wat nou daadwerkelijk de kwaliteit van de producten is. Is het bedrijf te vertrouwen in dat wat ze op haar website vermeld? Hoe zit het met de klanten service van Blue? Hier op Ervaringensite.be lees je reviews met daarin de ervaringen en meningen van consumenten die daadwerkelijk bekend zijn met het bedrijf en haar producten. Zijn vertellen jou wat je mag verwachten van Blue en of het een goed idee is om je nieuwe microfoon bij hen te kopen.

  Over Blue

  Blue is opgericht in 1995 en is gevestigd in Westlake Village, California. Het bedrijf verkoopt microfonen, koptelefoons en diverse bijbehorende accessoires. Zoals ze zelf claimen maakt men gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en is de apparatuur van studio kwaliteit. Sinds 2018 is Blue onderdeel geworden van Logitech, het Amerikaans Zwitsers bedrijf dat wereldwijd bekend is op het gebied van computer apparatuur en producten. Blue richt zich met haar producten met name op de professionele gebruiker. Zo wordt er op de website speciale aandacht geschonken aan videospellen spelen, het volgen en geven van online opleidingen, YouTube, podcasting, muziek, nieuws en werken vanuit huis. Per categorie wordt uitgebreid uitleg gegeven hoe men door middel van de juiste opname apparatuur het beste resultaat kan verkrijgen.

  Producten en Diensten Blue

  Op de website van Blue hebben ze de producten in drie groepen verdeeld, te weten; microfoons, koptelefoons en accessoires. Onder de noemer koptelefoons vind je de USB en de Pro Xlr varianten. De bekendste USB microfoons van Blue zijn degene uit de Yeti series. Daarnaast hebben ze een kleinere optie te weten de Snowball. Als het gaat om de Pro Xlr dan geldt hoe meer geld je spendeert hoe meer kwaliteit je krijgt. Er zijn microfoons die oplopen tot wel 4000 dollar, zoals de Bottle. Dit is het vlaggenschip onder de microfoons van het bedrijf en wordt gebruikt voor professionele studio-opnames. Naast de microfoons verkoopt Blue ook 2 verschillende koptelefoons en kun je bijvoorbeeld steunen voor je microfoons en extra’s voor je koptelefoon vinden.

  Ervaringen, mening, tips, klachten, review.

  Heb je ervaring met het bedrijf Blue en haar producten? Dan horen we graag van je. Heb je een microfoon van het merk? Of staat jouw opname studio misschien vol met producten van Blue? Wanneer je bekend bent met Blue dan willen je vragen om hier op onze site een review achter te laten met betrekking tot het bedrijf. Jouw mening, tips en misschien wel klachten zorgen voor een reëel beeld van het bedrijf waarop andere consument hun oordeel kunnen vormen. Daarvoor bij voorbaat dank.

  Blue
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Blue

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Blue een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Blue. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Blue actief?

  Blue is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blue gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.