ErvaringenSite

    Ervaringen Bonprix

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Bonprix is een online shop waar je online kleren kunt kopen. Online kleding kopen is een trend welke alleen nog maar verder groeit. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Bonprix. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op ErvaringenSite. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Bonprix.

    Over Bonprix

    Bonprix is een onderdeel van de grote OTTO groep. Natuurlijk ken je ze nog wel van die grote dikke catalogussen. Het is een wereldmarktleider op het gebied van kleren verzenden. In 1968 zijn ze in Duitsland gestart en later internationaal uitgegroeid. Al snel kwam er Frankrijk, Polen, Italië, Engeland, Rusland en ook België bij plus België.

    Het succes van Bonprix ligt hem in de grote Europese collectie welke gebaseerd is op een goede dienstverlening gericht op haar klanten. Sinds 2004 is Bonprix in België actief. Er zijn meer dan vier miljoen catalogi per seizoen. Er is altijd wel iets moois te zien in hun collectie. Ze weten er een groot publiek mee aan te spreken. Voor iedereen is er eigenlijk wel een outfit. De hele familie kan zich kleden bij Bonprix. De redenen hiervoor zijn simpel:

    • Alle maten voor dezelfde prijs.
    • Eenvoudige en gemakkelijke betalingsvoorwaarden
    • Gekarakteriseerde catalogi voor iedere leeftijd
    • Gevarieerde collecties voor de hele familie, met streng gecontroleerde kwaliteitsproducten.
    • Gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden
    • Persoonlijk contact met de bonprix consulentes

    Scherpe prijzen zijn de basis van het succes van Bonprix.

    BONPRIX ZWEMKLEDiNG | Bellinga Unboxing #5

    Bonprix diensten

    Bonprix heeft een groot scala aan diensten waar je gebruik van kunt maken. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. Kies ook voor de mooie mode van hun.

    Klachten, tips en complimenten over Bonprix

    Natuurlijk kan er een keer wat misgaan bij Bonprix. Het is goed om dan de klacht kenbaar te maken en om van je te laten horen. Het kan per mail, per post, per telefoon! Vervolgens mag je een reactie van hun verwachten. Hierna kun je een review over Bonprix op ErvaringenSite achterlaten.

    Heb jij ervaring met Bonprix?

    Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op ErvaringenSite. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt.

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Goed of slecht? U kunt het hier lezen zodat u weet of de bestelling op tijd aankomt en ze doen wat ze beloven. Lees beoordelingen bij ErvaringenSite

    Bonprix
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    6
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    5.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Leuke zomerjurkjes bij Bonprix

    Ze hebben bij Bonprix een leuke collectie Bodyflirt jurkjes. Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief dus kijk altijd op Bonprix wanneer een nieuwe collectie komt. Soms is een artikel uitverkocht, maar staat het wel op de site. Ik heb mijn laatste bestelling, sandalen en bodyflirt jurkje, gratis gekregen. Dom van Bonprix, maar ze hebben mijn bestelling retour verwerkt. Dus ik kreeg het bedrag weer teruggestort.

    Door: Roxanne 23-08-2016
    P.J.H. Renkens16-04-2020

    Op 11 april 2020 om 10.42 uur een bestelling geplaatst en betaald via Bancontact bij Bonprix. Dezelfde dag een bevestigingsemail ontvangen van de bestelling, betaling en klantennummer. Op 16 april 2020 telefonisch contact gehad met Bonprix (uiteraard op kosten van de klant) en bij Bonprix wist men van NIETS ! Er was geen bestelling bekend noch van een betaling noch van een klantennummer. Dat zegt natuurlijk veel zo niet alles over de kwaliteit van hun administratie. Deze handelswijze riekt naar iets ! Eerste keer een bestelling gedaan bij dit 'bedrijf" en tevens de laatste keer. NOOIT meer ! Tijd om ook eens de consumentenbond op de hoogte te stellen van dit bedrijf.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Veel

    Ik koop er geregeld, soms een item dat minder goed past, maar ok! Retourneren gaat gemakkelijk, ik vind het niet erg dat daar kosten bij komen. De maten zijn Europees dus niet Belgisch. Dit vermelden ze zeer duidelijk! Ik klaag niet. Online kopen is ook de risico's erbij nemen. Voor het merendeel zeer tevreden!

    Door: Tine Dello05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Leuke webshop

    Levering is iets langzamer dan ik gewend ben, maar toch nog best snel met twee dagen.
    Bestellen gaat makkelijk en ze hebben goede aanbiedingen dus ik kom hier vaker!

    Door: Vanessa Bruin17-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    opnieuw bestellen

    Ja ik koop daar vaak en ben tevreden

    Door: Lydie verbaeys16-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Plisségordijnen

    Aankoop van eerste gordijntje om te proberen verliep vlot, aangezien het me goed bevalt bestel ik er nog 3 bij. Toegekomen blijken zij niet de maat te zijn die ik besteld heb dus ik stuur retour, afgeleverd op 7 April volgens mijn bewijs van de post. Contact opgenomen en zij beweren dat de retour niet aangekomen is?! Terwijl ik het bewijs heb? Het zou ook een maand duren vooraleer een retour verwerkt is? Nog steeds geen geld terug en we zijn 4 juni 2020!! Nooit bestel ik hier nog, slechtste service ooit ! Eerste en laatste keer!

    Door: Kenis N04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Jurk

    Besteld en betaald op 8 april.
    Nog steeds niets geleverd alsook geen enkele melding 🤔

    Door: Heidi Croes22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    voor Kerst in huis ??

    artikelen nog steeds niet geleverd op 6/1/2020, bestelling van half december ...
    Na meermaals contact via webformulier nog steeds geen reactie, geen aanpassing van factuur en geen levering van de ontbrekende stukken ?
    Bij Bonprix bestel ik niets meer .
    Suzanne

    Door: suzanne meers06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slechtste online winkel ooit

    Bonprix is de slechtste online winkel die ik ken. Hun matentabellen kloppen niet. Hun beschrijvingen van producten kloppen niet. Je moet voor alles betalen, zoals levering en retour en slaan zo heel veel geld uit je. Daarnaast is hun klantendienst extreem incompetent. Ze leggen geen dossiers aan en communiceren niet met elkaar over een probleem. Weggesmeten geld.

    Door: Eeckhout23-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Foute maat en toch retourneringskosten

    5 Sweaters gekocht, allen maat 44, één van de sweaters was gewoon veel, veel te groot, 2 worden nagestuurd (geen info op de site dat deze niet beschikbaar waren).
    Ondanks dat ze zelf in de fout gaan door een artikel als maat 44 te verkopen dat veel te groot is, toch 3 Euro retournering moeten betalen. Nog twee sweaters te goed (levering kan lang duren), als hier ook oversized maten tussen zitten kan ik weer extra betalen.
    Koop niks meer van deze site.

    Door: Ivo27-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    slechte afhandeling retouren

    Levering duurt soms erg lang zeker als een kledingstuk nageleverd wordt. Heb laatst na 3 maanden nog een nalevering ontvangen. Verder vind ik het niet netjes als ik iets retour stuur dat ik daar geen bericht van krijg als deze in het magazijn is aangekomen. Alleen bon prix doet dit niet. Erg vervelend. Verder is de kwaliteit niet heel erg goed. Vorig jaar een roze bikini gekocht die ontzettend afgaf en steeds lichter werd. Aan het eind van de vakantie zag het er niet meer uit.

    Door: claudia glans01-07-2016
    Nadia Huysmans27-05-2020

    19797279 Met een franstalige boek ben ik echt niets

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Bonprix

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Bonprix een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Bonprix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bonprix actief?

    Bonprix is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bonprix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.