ErvaringenSite

  Ervaringen Bonprix

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Bonprix is een online shop waar je online kleren kunt kopen. Online kleding kopen is een trend welke alleen nog maar verder groeit. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Bonprix. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op ErvaringenSite.be. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Bonprix.  

  Over Bonprix
  Bonprix is een onderdeel van de grote OTTO groep. Natuurlijk ken je ze nog wel van die grote dikke catalogussen. Het is een wereldmarktleider op het gebied van kleren verzenden. In 1968 zijn ze in Duitsland gestart en later internationaal uitgegroeid. Al snel kwam er Frankrijk, Polen, Italië, Engeland, Rusland en ook België bij plus België.  

  Het succes van Bonprix ligt hem in de grote Europese collectie welke gebaseerd is op een goede dienstverlening gericht op haar klanten. Sinds 2004 is Bonprix in België actief. Er zijn meer dan vier miljoen catalogi per seizoen. Er is altijd wel iets moois te zien in hun collectie. Ze weten er een groot publiek mee aan te spreken. Voor iedereen is er eigenlijk wel een outfit.  De hele familie kan zich kleden bij Bonprix.  De redenen hiervoor zijn simpel:

  •    Alle maten voor dezelfde prijs.
  •    Eenvoudige en gemakkelijke betalingsvoorwaarden
  •    Gekarakteriseerde catalogi voor iedere leeftijd 
  •    Gevarieerde collecties voor de hele familie, met streng gecontroleerde kwaliteitsproducten.
  •    Gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden  
  •    Persoonlijk contact met de bonprix consulentes  

  Scherpe prijzen zijn de basis van het succes van Bonprix. 

  Bonprix diensten
  Bonprix heeft een groot scala aan diensten waar je gebruik van kunt maken. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. Kies ook voor de mooie mode van hun. 

  Klachten, tips en complimenten over Bonprix
  Natuurlijk kan er een keer wat misgaan bij Bonprix. Het is goed om dan de klacht kenbaar te maken en om van je te laten horen. Het kan per mail, per post, per telefoon! Vervolgens mag je een reactie van hun verwachten. Hierna kun je een review over Bonprix op ErvaringenSite.be achterlaten. 

  Heb jij ervaring met Bonprix? 
  Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op ErvaringenSite.be. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. 

   

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Goed of slecht? U kunt het hier lezen zodat u weet of de bestelling op tijd aankomt en ze doen wat ze beloven. Lees beoordelingen bij ErvaringenSite.be

  Bonprix
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7,8
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  6,6

  Prijs

  8,6

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dqvu Eafr Ba

  Lizzie Cadwallader05-11-2018

  Hi

  My compliments for you beautiful website what you have made.
  I had visited your website last month to order something, but unfortunately I did not have enough money to buy it,
  but today because I had enough money, I wanted to order it from you, but I can not find the product anymore in you shop,
  it looks like this on this blog http://bit.ly/Fasionblogitem i can order it from someone else, but would like to buy it from you,
  I hope you will sell the product again soon, mail me if you are going to sell it again, I'll wait.

  Greetings

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Foute maat en toch retourneringskosten

  Ivo28-04-2018

  5 Sweaters gekocht, allen maat 44, één van de sweaters was gewoon veel, veel te groot, 2 worden nagestuurd (geen info op de site dat deze niet beschikbaar waren).
  Ondanks dat ze zelf in de fout gaan door een artikel als maat 44 te verkopen dat veel te groot is, toch 3 Euro retournering moeten betalen. Nog twee sweaters te goed (levering kan lang duren), als hier ook oversized maten tussen zitten kan ik weer extra betalen.
  Koop niks meer van deze site.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  opnieuw bestellen

  Lydie verbaeys16-07-2017

  Ja ik koop daar vaak en ben tevreden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Leuke zomerjurkjes bij Bonprix

  Roxanne 23-08-2016

  Ze hebben bij Bonprix een leuke collectie Bodyflirt jurkjes. Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief dus kijk altijd op Bonprix wanneer een nieuwe collectie komt. Soms is een artikel uitverkocht, maar staat het wel op de site. Ik heb mijn laatste bestelling, sandalen en bodyflirt jurkje, gratis gekregen. Dom van Bonprix, maar ze hebben mijn bestelling retour verwerkt. Dus ik kreeg het bedrag weer teruggestort.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  slechte afhandeling retouren

  claudia glans01-07-2016

  Levering duurt soms erg lang zeker als een kledingstuk nageleverd wordt. Heb laatst na 3 maanden nog een nalevering ontvangen. Verder vind ik het niet netjes als ik iets retour stuur dat ik daar geen bericht van krijg als deze in het magazijn is aangekomen. Alleen bon prix doet dit niet. Erg vervelend. Verder is de kwaliteit niet heel erg goed. Vorig jaar een roze bikini gekocht die ontzettend afgaf en steeds lichter werd. Aan het eind van de vakantie zag het er niet meer uit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Leuke webshop

  Vanessa Bruin17-05-2016

  Levering is iets langzamer dan ik gewend ben, maar toch nog best snel met twee dagen.
  Bestellen gaat makkelijk en ze hebben goede aanbiedingen dus ik kom hier vaker!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Bonprix

  Uw beoordeling