Bosch Bedding

Alle reviews

Bosch Bedding

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Bosch Bedding

Bent u op zoek naar een nieuw bed? En bent u reeds op de woonboulevard geweest en hadden ze niet wat u zoekt? Dan zou de website van Bosch Bedding een goede optie kunnen zijn. Het familiebedrijf claimt een zeer voordelig en breed assortiment slaapartikelen via hun webwinkel aan te bieden. Dit zou dus een interessante partij kunnen zijn en wellicht hebben ze het bed waar u naar zoekt. Om er zeker van te zijn dat ze een betrouwbaar bedrijf zijn, helpen we u met reviews van mensen die u voor zijn gegaan. Hier op ErvaringenSite leest u ervaringen en meningen waarmee u een duidelijk beeld krijgt van Bosch Bedding en wat u van haar mag verwachten op het moment dat u er zaken mee doet.

Over Bosch Bedding
Het bedrijf Bosch Bedding is opgericht in 2008 en is gevestigd in zowel Rotterdam, Angeren als Vianen. Bosch Bedding biedt naast zowel fysieke winkels ook een webwinkel op het gebied van boxsprings, matrassen, topmatrassen, kussens en dekbedovertrekken. De boxsprings die ze aanbieden zijn van Nederlands fabricaat en volledig met de handgemaakt. Een boxspring van Bosch Bedding bestaat uit een hoofdboard, boxspring, matrassen en een topmatras. Het bedrijf Bosch Bedding is een echt familiebedrijf dat met haar beddenwinkels al velen jaren actief is op het gebied van slaapcomfort en is uitgegroeid tot een serieuze naam in de Benelux. Men levert haar producten gratis in de gehele Benelux en na levering krijgt u 90 dagen bedenktijd. Mocht er binnen deze periode een reden zijn om niet tevreden te zijn over de producten, dan kan u deze geheel kosteloos retourneren. Advies richting haar klanten staat hoog in het vaandel en de klantenservice kunt u via chat te allen tijde bereiken.

Producten en diensten Bosch Bedding
Het assortiment van Bosch Bedding is te verdelen in boxsprings, bedden, matrassen, topmatrassen, beddengoed en accessoires. Het assortiment is breed en zeer volledig. Bij de verschillende boxsprings kunt u kiezen tussen een of twee persoons boxsprings, daarnaast of de boxspring basis, luxe of royaal moet zijn. Vervolgens kunt u nog kiezen of u uw boxspring elektrisch verstelbaar wilt hebben en bijvoorbeeld of deze met of zonder tv-lift ingebouwd moet komen. Daarnaast bestaat er ook de optie om er bergruimte in te laten verwerken. Bosch Bedding biedt 5 verschillende soorten matrassen, te weten; pocketvering -, koudschuim -, traagschuim -, latex - en Anna matras. Bij de topmatrassen zijn dit drie varianten, namelijk latex-, traagschuim- en koudschuim. De bedden van Bosch Bedding zijn wat ze noemen ledikanten, seniorenbedden, hoog laag bedden en elektrische lattenbodems. Onder de noemer accessoires vindt u diverse producten om het aanbod slaapproducten compleet te maken, zoals dekbedden, dekenkisten, hoofdkussens, nachtkastjes en losse voetborden met tv lift. Zoals ze zelf op de site vermelden, zou u alles moeten kunnen vinden voor een goede nachtrust.

Ervaringen, mening, review Bosch Bedding
Heeft u thuis een bed van het bedrijf Bosch Bedding? Heeft u wellicht meerdere boxsprings van het bedrijf in uw huis staan? Bent u wel eens in een van de winkels van Bosch Bedding geweest? Kunt u ons vertellen over de service van het bedrijf? In alle gevallen dat u ervaringen hebt met Bosch Bedding en haar producten, dan horen we u graag. We willen u vragen om dan een review hier op onze site achter te laten met daarin niet alleen uw ervaringen, maar ook uw mening en misschien wel klachten over het bedrijf. Uw review zal bijdrage aan een eerlijk beeld van Bosch Bedding en zal mensen helpen in de keuze om al dan niet zaken te gaan doen met het bedrijf. Op voorhand dank hiervoor.