ErvaringenSite

  Ervaringen Braun

  Braun, voluit ook wel Braun GmbH, is een Duits bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van kleine elektrische apparaten. Tot het product assortiment van Braun behoren onder andere elektrische scheer apparaten, keukenapparatuur, haardrogers en elektrische tandenborstels. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Braun lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Braun

  Braun werd opgericht in 1921 in Frankfurt Am Main door Max Braun. Het bedrijf produceerde eerst alleen onderdelen van radio's en vanaf 1929 ook complete radio toestellen. In 1935 werd de merknaam Braun geïntroduceerd en het logo met de verhoogde "A". Tijdens de Tweede Wereldoorlog produceerde Braun hoofdzakelijk militaire radiozend- en ontvangst apparatuur. De fabriek werd in 1944 volledig vernield. In 1950 introduceerde Braun het elektrische scheerapparaat voor droog scheren. De Braun Sixtant zou uitgroeien tot een wereldwijd succes en bracht het bedrijf onder de aandacht van het Amerikaane concern Gilette. In 1951 stierf Max Braun onverwachts op 61-jarige leeftijd. Zijn zonen Artur en Erwin namen toen de leiding van het bedrijf over.

  Do you often shop online? Daily English Conversation Practice by Topic

  Producten en diensten van Braun

  Tot het brede product assortiment van Braun behoren onder andere elektrische scheer apparaten, keuken apparatuur (zoals bijvoorbeeld koffie zet machines, staafmixers etc.), elektrische tandenborstels, haardrogers en klokken. Ook heeft Braun een uitgebreid product assortiment voor al uw behoeften op het gebied van mannelijke verzorging, vrouwelijke ontharing (en vrouwelijke verzorging) en huid- en haarverzorging. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan scheer apparaten, epilators etc. Alles voor de persoonlijke verzorging van mannen en vrouwen dus.

  Braun produceerde naast deze producten ook apparatuur voor film en fotografie. Hun meest succesvolle product in deze range was de Paxina. De Paxina is een 6x6 foto camera. Flitsers werden ook in 1952 ingevoerd en in 1954 werd begonnen met de productie van dia projectoren. Na de overname van een andere firma: Niezoldi + Kramer in het jaar 1963 bracht Braun ook nog eens Super 8-camera's uit onder de naam "Nizo". Het bedrijf produceert dus allerlei soorten elektrische apparaten, kans is dus ook groot dat u slaagt als u wat bij het Duitse bedrijf wilt kopen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Braun

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Braun? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Braun op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Braun vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Braun of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Duitse bedrijf Braun nu achter.

  Braun
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Braun

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Braun een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Braun. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Braun actief?

  Braun is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Braun gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.