ErvaringenSite

  Ervaringen Brekz

  Brekz is een online webshop dat verschillende soorten diervoeding verkoopt voor uw eigen huisdier. Bovendien kunt u nog vele andere artikelen vinden zoals halsbanden, drinkflessen, eet-en drinkbakken of speelgoed. Alles wat uw huisdier nodig heeft kunt u hier vinden! Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Zo ja, wat heeft u ervaart?

  Wat ook belangrijk is, wat hebben andere consumenten ervaart en wat is hun mening hierover?

  Wij van ErvaringenSite verzamelen verschillende soorten ervaringen/bevindingen van onafhankelijke en échte consumenten die bij deze online webshop al eerder een aankoop hebben gedaan. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten zoals u reviews plaatsen over verschillende bedrijven. Zo zorgen wij er samen voor dat anderen die over een bepaald bedrijf niets weten, of wel eens hebben gezien maar niet zeker van zijn of dit de juiste keuze is, een beeld kunnen schetsen en een idee krijgen hoe dit bedrijf functioneert en of het doet wat het beloofd. Hiermee helpen we u en alle andere consumenten waardoor we een indicatie kunnen aangeven of het inderdaad de juiste keuze is.

  Over Brekz.be

  Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van allerlei dierenartikelen die variëren van dierenvoeding tot dierenspeelgoed, van informatie boekjes tot kooi/broed accessoires. Dit maakt het mogelijk om een ruime assortiment aan te bieden zodat u altijd wel het juiste artikel vindt die u nodig heeft. Het bedrijf is inmiddels al meer dan 60 jaar oud en is opgericht in 1949 als een kippen opfokbedrijf.
  Door verbreding van het assortiment is het bedrijf gaan focussen op meerdere gebieden waardoor er steeds meer artikelen bij zijn gekomen en blijven komen tot de dag van vandaag. Pas sinds 8 jaar geleden is de webshop gerealiseerd, waardoor iedereen verspreidt in het hele land kunnen profiteren van deze kwaliteitsartikelen en zeer gescherpte prijzen. De online webshop kunt u bereiken via de webpagina www.brekz.be .

  Brekz Cabrillos of Bacolod Road Stallions

  Diensten

  Het bedrijf Brekz verkoopt verschillende soorten diervoeding en dierbenodigdheden. Zo kunt u alles voor uw hond of kat, cavia of hamster, vogel en zelfs uw vissen kopen. Dit is allemaal beschikbaar op de website waarbij alles netjes is geordend en alle artikelen staan onder de juiste kopjes. Bovendien verloopt de levering ook erg soepel en kunt u mits u voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag het artikel binnen krijgen die gelden door heel het land. Heeft u een artikel gekocht en bevalt het u na een paar dagen toch niet? Dan is dit geen probleem en kunt u uiteraard het artikel retourneren. Let wel op dat dit binnen de 14 dagen bedenktijd gebeurt. Dit bedrijf heeft de beste producten voor u geselecteerd en uitgekozen. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat het beste wordt aangeboden en dat u niet verder hoeft te zoeken.

  Klachten

  Heeft u een klacht of een vraag die u wilt stellen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice. Het bedrijf is zowel telefonisch of mail beschikbaar en probeert zo snel mogelijk antwoordt te geven op uw vraag. U kunt het bedrijf telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur. De gegevens staan op de website waarbij ook de mail is aangegeven.

  Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
  Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen andere consumenten kunnen helpen voor toekomstige problemen en deze misschien al opgelost krijgen.

  Goedkope dierenvoeding? Goed service? Of juist niet? Lees ervaringen op ErvaringenSite en weet hoe goed (of slecht) Brikz is! Zo bent u op de hoogte van de kwaliteit van uw aankoop.

  Brekz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zware voeding niet meer tillen maar online

  Superchill om dierenvoeding online te kopen

  De dichtstbijzijnde dierenwinkel voor ons in het dorp is een heel eind.
  En bij de supermarkt is de keuze toch beperkt.

  Dit scheelft veel gesleep. want dierenvoeding is altijd erg zwaar. ik koop het altijd in grote verpakking.

  en daarom vind ik het erg handig.

  Door: van den heuvel25-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  order nr 12168042

  bestelling van 30/12/2019 voor een totaal van 213,13 € order nr 12168042 GOEDEREN NOOIT GEZIEN TOT OP HEDEN 14/01/2020 BREKZ = NIET BEREIKBAAR ORDINAIRE INTERNET OPLICHTERS !!!
  wees verwittig VOOR je daar iets koopt dus !!!!

  Door: Philip Van Belleghem14-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  12168042 voor 213,13 € NOOIT ONTVANGEN !!

  tot mij laatste aankoop altijd tevreden geweest ....maar nu ???????
  tot op heden altijd tevreden geweest , tot mijn laatste bestelling van 30/12/2019 voor een totaal van 213,13 € order nr 12168042 , volgens DPD is / zijn mijn pakket(ten) afgezet geweest , hier thuis NIETS GEZIEN , ook geen briefje in de bus , navraag bij BREKZ inderdaad "zou" zijn afgeleverd .... Brekz trekt zich NIETS meer aan , DPD nog minder , al is de consumenten wet hier meer dan duidelijk , de LEVERANCIER (de VERKOPER dus) in dit geval BREKZ is en blijft de verantwoordelijke TOE EN MET DE LEVERING , indien deze NIET kan overgaan tot levering , foutieve levering , ontvreemding , diefstal of ontvreemding door DPD zelf ??? IS EN BLIJFT BREKZ in de eerste plaats DE HOOFDVERANTWOORDELIJKE , Brekz reeds meermaals gemaild , doen of hun neus bloed , NOPPES reactie , gewoonweg schandalig ik koop bijna maandelijks tussen de 100 en 250 € voor zwerfdieren waar ik dagdagelijks voor zorg , ik laat het hier niet bij dit is geen normale gang van zaken , als verantwoordelijke MOET je dan ook je VERANTWOORDELIJKHEID OPNEMEN , ik leg alvast klacht neer bij FOD ECONOMIE , TESTAANKOOP , en ECOPS wegens fraude / bedrog / oplichting via internet verkoop , Ik hoop dat BREKZ alsnog over de brug komt met mijn bestelling want mijn sukkeltjes staan hierdoor letterlijk in de kou , dit is echt ONWAARDIG EN RESPECTLOOS TOT EN MET ! PHILIP VAN BELLEGHEM , Schaperhoek 10 , 8600 Esen Diksmuide Belgie

  Door: Philip Van Belleghem09-01-2020
  Patrick Baeyens12-01-2021

  Dag meneer is het probleem ondertussen opgelost ik heb ook een gelijkaardig probleem met brekz.be

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Brekz

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Brekz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Brekz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brekz actief?

  Brekz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brekz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.