ErvaringenSite

  Ervaringen Calendars

  Ieder huis heeft er wel een paar, ieder kantoor heeft er wel een paar; kalenders. Soms hebben mensen een kalender om alleen de verjaardagen op te schrijven, soms om hele dag programma’s in te schrijven. Kalenders kom je eigenlijk in verschillende vormen en maten overal tegen, soms is gebruiksgemak belangrijker, soms juist het uiterlijk en in andere gevallen is juist het dagelijkse leesvermaak weer belangrijker. Online kom je een heleboel aanbieder tegen die kalenders aanbieden. Maar stel je hebt een nieuwe kalender nodig bij wie moet je dan zijn? Voordat je een keuze maakt voor een bepaald bedrijf en hun diensten is het maar wat fijn als je eerst reviews kan lezen van anderen waarin ze hun mening hebben gegeven over een bepaald bedrijf. Calendar is een online partij die kalenders en meer aanbied. In theorie een bedrijf die jouw kalender zou kunnen leveren. Maar voordat je je geld uitgeeft, kun je hier op onze site lezen wat anderen vinden van het bedrijf. Hoe vinden ze het aanbod van het assortiment? Hoe betrouwbaar zijn ze bij Calendars als het gaat om leveringen? Dit alles en meer ervaringen en meningen lees je hier.

  Over Calendar

  In 1999 is Calendar opgericht door moederbedrijf Go! Retail Group en richt zich op de online verkoop van kalenders. Met meer dan twaalf duizend producten online is Calendar een grote internationale speler als het gaat om het leveren van kalenders. Door middel van internationale partners is het bedrijf in staat om wereldwijd te leveren. Zo hebben ze onder dezelfde naam in Canada, Engeland en onder andere Australië websites met een soortgelijk aanbod.

  buying my DREAM CLOSET *try on haul + online shopping*

  Producten van Calendar

  Zoals de naam doet vermoeden levert Calendar met name kalenders. Kalenders in verschillende vormen, typen en categorieën. Op de site van Calendar kun je hun producten opzoeken middels deze onderverdeling. Bij verschillende vormen van kalenders moet je denken aan kalenders voor aan de muur, op het bureau of in de tas. Als het gaat om type kalender dan gaat het om dag, week of maand kalenders, maar ook bijvoorbeeld om dagelijkse scheurkalenders. Op de site staan een twintigtal categorieën die ieder vol staan met kalenders waar je uit kan zoeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er wel een kalender van. Naast al deze kalenders hebben ze ook spellen en puzzels in de verkoop. De puzzels staan gesorteerd op de website in aantal stukken. Ook de puzzels hebben verschillende thema’s en zowel kinderen als volwassenen kunnen hier vinden wat ze zoeken. Als het gaat om de spellen die aangeboden worden dan is het aanbod breed, van dobbelstenen tot de meest complexe bordspelen.

  Uw mening over Calendar

  Heb je onlangs een bestelling gedaan bij Calendar? Heb je een kalender cadeau gekregen via Calendar? Of heb je lang op hun website rondgekeken en daar een mening over? We horen graag van je wat jouw ervaringen met Calendar zijn. Schrijf alsjeblieft een review hier op onze site zodat we kunnen helpen aan een zo eerlijk en betrouwbaar beeld te schetsen van Calendar. Zowel als je positief gestemd bent over het bedrijf als wel negatief, in beide gevallen horen we het graag!

  Calendars
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Calendars

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Calendars een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Calendars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Calendars actief?

  Calendars is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Calendars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.