ErvaringenSite

  Ervaringen Carl Denig

  Eropuit trekken in de wilde natuur

  is een zeer ontspannende hobby. De bewoonde wereld achter je laten en één worden met de natuur is altijd leuk! Maar je moet dan wel zorgen dat je voldoende materiaal bij je hebt, zoals een tent, warme jas en goede schoenen. Bij Carl Denig kun je dergelijke zaken aankopen. Als je wil weten of dit van goede kwaliteit is, kun je best de ervaringen van andere mensen lezen, hier op ErvaringenSite. Wat zeggen klanten van Carl Denig? Kom het hier te weten!

  Over Carl Denig
  Carl Denig is een Nederlandse winkel gericht op outdoorbeleving (buitensport). Carl Denig werd geboren in Rotterdam in 1882 en was kleermaker van opleiding. In 1912 richtte hij het gelijknamige bedrijf op, gericht op tenten. Hierna kwam er ook kleding in het aanbod. Carl Denig heeft een vestiging op de Weteringschans in Amsterdam waar je alle producten kan bekijken, net als een webshop. Je kunt Carl Denig bereiken via de online chat op de site, per telefoon en per e-mail. Ook op sociale media kun je het bedrijf vinden, vooral dan op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

  Producten en diensten van Carl Denig
  Carl Denig houdt zich vooral bezig met het aanbieden van een scala aan buitensportartikelen. Je kunt deze online kopen via de webshop, of rechtstreeks in de winkel in Amsterdam. In het aanbod zit, onder andere, Kleding (thermokleding, sokken, fleeces, handschoenen, broeken, en allerlei accessoires), Schoenen (wandelschoenen, Alpine, sandalen, Five-Finger, Trailrunning, Klimschoenen, ...), slaapzakken, matten en lakenzakken, tenten en Rugzakken (dry bags, reistassen, fietstassen, duffels, heuptassen). Hiernaast kun je bij Carl Denig ook producten kopen die te maken hebben met kamperen, zoals messen, drinkflessen, wandelstokken, voeding, navigatie, enzovoort. Ook voor wintersport kun je hier terecht, denk dan aan ski’s, snowboards, helmen, kleding en nog een heleboel andere zaken.

  Op de webshop kun je ook een Outlet-sectie vinden. Carl Denig heeft een heleboel bekende merken in het aanbod, zoals Lowe Alpine, Mammut, The North Face, Icebreaker, Lowa, Eureka en Helsport. Er is ook een eigen Carl Denig merk. Je kunt online betalen met iDeal, MasterCard en PayPal. Ook betalen per bank is mogelijk. Je bestelling wordt doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Vanaf een bepaalde ordergrootte is je bestelling gratis binnen Nederland, maar naar België en Duitsland worden er verzendkosten aangerekend. Carl Denig heeft ook een Service Atelier, waar je tenten, slaapzakken en kleding kan laten repareren. Via de website kun je een cadeaubon aankopen met een waarde tussen € 10 en € 200.

  Klachten, complimenten en tips voor Carl Denig
  Bij Carl Denig heb je 14 dagen herroepingsrecht als je niet tevreden bent met je bestelling. In dat geval ben je van harte welkom op hier op ErvaringenSite een review te schrijven van het bedrijven en je ongenoegen laten horen. Was er een probleem met het product of met de verzending? Andere mensen horen hier graag over, zo kun je hen zeker verder helpen en informeren! Of was je erg tevreden? Ook dan is het zeker een goed idee om je ervaringen met anderen te delen!

  How to Set Up An Online Shop With Wordpress + Woocommerce

  Carl Denig
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Carl Denig

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Carl Denig een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Carl Denig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Carl Denig actief?

  Carl Denig is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Carl Denig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.