ErvaringenSite

  Ervaringen Waschbär

  Waschbär is een Duitse aanbieder op de Nederlandse markt voor duurzame producten die je dagelijks gebruikt.

  Over Waschbär

  Waschbaer is in 1987 opgericht door Leo Prostler en is officieel een postorderbedrijf dat valt onder het moederbedrijf Freiburger Triaz Group.

  Het bijzondere aan Waschbaer is, dat ze een Purpose onderneming zijn. Dat houdt in dat het bedrijf voor een groot gedeelte eigendom is van het bedrijf zelf. De winst die gemaakt wordt, wordt uitbetaald in de vorm van winstuitkering, loonsverhogingen of opnieuw geïnvesteerd.

  24 hour Online Shopping Challenge

  Producten en diensten Waschbär

  Bij Waschbaer verkopen ze artikelen in verschillendecategorieën. Hierbij kan je denken aan onder andere; huishouden, tuin, mooi en gezond, wonen, schoenen en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast hebben ze een aparte categorie waarin alle producten opgenomen zijn die momenteel in de aanbieding zijn.

  De producten die ze verkopen zijn voornamelijk gericht op ecologisch of duurzaamleven. Van afwasmiddel tot proefdiervrije make-up, van kleding tot producten voor jouw huisdier, Waschbaer verkoopt het. Zo schreef Trouw al in 2011 over hen in een artikel over het vergroenen van jouw balkon.

  De producten bij Waschbär zijn meestal, iets, duurder dan bij andere aanbieders. Dit komt doordat Waschbaer ervoor kiest om duurzaam en verantwoordelijkeproducten te maken. Zo is onder andere het katoen100% biologisch. Zijn ze aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Dat is een internationale organisatie, die zich inzet voor een beter leven van arbeiders in de textielindustrie. Dit doen ze al sinds 2011, daarmee zijn ze absolute voorlopers in de kledingindustrie.

  Alle producten die gemaakt zijn van 100% ruwe vezels zijn volledig biologisch van oorsprong.

  Sinds 2006 versturen ze alle folders en pakketten klimaatneutraal. Dit doen ze door middel van een samenwerking met DHL en financiëlevergoedingen waarmee het uitgestoten co2 wordt gecompenseerd. Het geld wordt geïnvesteerd in projecten die het klimaat beschermen. Alle verpakkingsmaterialen zijn milieuvriendelijk en komen van lokale ondernemers.

  In totaal voeren ze meer dan 30verschillendekeurmerken. Alle keurmerken hebben te maken met het verbeteren van de duurzaamheid van de producten of de (in)directe impact op het milieu. De visie van Wachbear is onder ander opgemerkt door enkele websites die nieuws maken voor consumenten.

  Naast de website heeft Waschbär ook een catalogus die twee keer per jaar uitkomt. Een editie staat in het teken van de lente en de zomer en de andere staat in het teken van de wintermode.

  Wil je een goedkoper abonnement bij Waschbaer ? En heb je de tijd om even te wachten? Waschbaer heeft regelmatig aanbiedingen. Hierdoor krijg je hetzelfde abonnement, maar dan tegen een lagere prijs.

  Complimenten, klachten en tips voor Waschbaer :
  Ben je een klant van Waschbär (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met Waschbaer ? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met Waschbaer is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van Waschbaer . Zo helpen we elkaar, dat doe jij toch ook?

  Waschbär
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Waschbär

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Waschbär een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Waschbär. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Waschbär actief?

  Waschbär is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Wonen, Dierenwinkels, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Waschbär gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.