ErvaringenSite

  Ervaringen Chromeburner

  Weet je al dat de nieuwe manier om je goed te informeren over een online shop op onze website te vinden is? Wij bieden je namelijk reviews die klanten hebben geschreven naar aanleiding van hun ervaringen van het winkelen bij online shops. We hopen je op die manier de informatie te kunnen bieden die je zo hard nodig hebt als je een bestelling wilt plaatsen bij een webshop die je niet kent. Na het lezen van alle commentaren hoef je niet langer te twijfelen of de door jou gekozen online shop wel veilig is of niet. Zo kun je uiteindelijk kiezen voor de webshop die het beste gewaardeerd. Je krijgt op die manier de service en kwaliteit waar je als consument recht op hebt. We hopen dat de geboden informatie je een stuk in de goede richting helpt.

  Over Chromeburner

  Chromeburner Motorgear verkoopt al meerdere jaren motorkleding en accessoires. Deze kleding kun je gaan bekijken in de winkel in Nieuwkuijk, Nederland of in de online shop. Als je over de producten van deze webshop vragen hebt kun je van maandag tot zaterdag op eenvoudige wijze de klantenservice contacteren. Je kunt bellen, e-mailen of appen en antwoord krijgen op de vragen die nog niet bij de veelgestelde vragen op de website staan. Het bestellen bij de online shop van Chromeburner gaat heel eenvoudig en de bestelde producten worden na ontvangst van de betaling binnen een werkdag verzonden. De goederen die je wilt bestellen kun je heel eenvoudig afrekenen met veilige methodes zoals Belfius, creditcard en PayPal.

  HOW TO SHOP AND SOURCE FURNITURE ONLINE | How to Create Your Dream Space Series | EP. 5 | Julie Khuu

  De producten van Chromeburner

  Chromeburner verkoopt kleding en accessoires zodat je veilig en prettig kunt motor rijden. Voor iedere soort motorrijder heeft deze online shop een uitgebreid assortiment aan producten in de verkoop. Zowel voor racers, als voor tourrijders en chopper, retro of enduro motoren zijn er diverse artikelen verkrijgbaar. Je zult hier onder andere verschillende soorten helmen en extra's kunnen bestellen waarbij je de keuze hebt van integraal helmen tot systeemhelmen en accessoires zoals binnenvoeringen en vizieren. Daarnaast is er natuurlijk een grote collectie kleding, laarzen en handschoenen en zelfs elektronica zoals communicatiesystemen en telefoonhouders te verkrijgen. Er is in het assortiment van Chromeburner zelfs plaats voor onderdelen zoals remmen, zadels en koppelingen. Enkele van de merken die je hier kunt krijgen zijn Alpine, John Doe, SMK en Knox.

  Reviews over Chromeburner

  Heb jij onlangs producten voor jouw motorfiets bij Chromeburner besteld? Hoe heb jij die ervaring beleefd? Deel jouw mening over het bestelproces, de klantvriendelijkheid en de kwaliteit met andere consumenten. Doe dit door een review over deze online shop op onze website te plaatsen. Zo kun jij andere motorrijders die interesse hebben precies vertellen hoe jij deze webshop waardeert. Met jouw beoordeling kun je bijdragen aan het algehele beeld dat wij graag van Chromeburner willen laten zien. Op die manier staan alle voor- en nadelen van deze winkel overzichtelijk bij elkaar. Dat maakt het voor nieuwe klanten een stuk makkelijker om te weten wat ze mogen verwachten van Chromeburner. Jouw mening wordt bij voorbaat al op prijs gesteld.

  Chromeburner
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chromeburner

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Chromeburner een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Chromeburner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chromeburner actief?

  Chromeburner is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chromeburner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.