ErvaringenSite

  Ervaringen FC Moto

  Met de motor gaan rijden is voor veel mensen een leuke en ontspannende hobby. Je doet je motorpak aan, zet je helm op, en gaat de open weg op. Bevrijdend! Uiteraard kun je niet zomaar op een motor springen, je hebt specifieke motorkleding en andere bescherming nodig. Ook accessoires zijn handig om te hebben. Bij FC Moto kun je dergelijke zaken allemaal aankopen via een online webshop. Dergelijke zaken kunnen bij een ongeval je leven redden, dus natuurlijk moet je volledig zeker zijn dat je goede kwaliteit aankoopt! Maar hoe kun je dat nu te weten komen? Simpel, door op ErvaringenSite alle reviews van klanten van FC Moto te bekijken. Wat denken andere motorliefhebbers van dit bedrijf, hoe beoordelen zij de producten en diensten van FC Moto? Bekijk de reviews en ervaringen van andere mensen door meteen verder te lezen.

  Over FC Moto
  FC Moto is een Nederlandse tak van het Duitse bedrijf FC-Moto GmbH & Co. KG, dat opgericht werd in 1996. In 1999 werd de webshop ontwikkeld. FC Moto heeft ook een fysieke winkel, gevestigd in Würselen, dicht bij Aken. Je kunt hier door de week terecht van 10:00 tot 19:00 en op zaterdag tot 18:00. FC Moto kan de producten leveren doorheen de wereld. Je kunt FC Moto bereiken per telefoon (van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 of via het contactformulier op de website.

  Producten en diensten van FC Moto
  Op de webshop van FC Moto kun je meer dan 150.000 producten en accessoires kopen voor je motor (helmen, kleding, motorcross en laarzen), fiets (brillen, bescherming, rugzakken, tassen, helmen en kleding) en sneeuwscooter (kleding, helmen en accessoires). Hiernaast kun je er ook goederen aanschaffen die te maken hebben met Vrije tijd (cadeaus, zonnebrillen, portemonnees, riemen), Outdoor (kampeergerief, verlichting, gereedschap, elektronica, enzovoort) en Wintersport (ski backpacks en bags, beschermingsmateriaal, brillen en helmen, ...).

  Bij FC Moto kun je betalen met PayPal, creditcard (Visa, Mastercard en JCB), directe overschrijving, vooruitbetaling, Amazon Pay en per rembours. De verzending van de producten van FC Moto is gratis vanaf je een bepaalde orderwaarde bereikt. Als je niet tevreden bent over je bestelling, krijg je bij FC Moto 30 dagen retourrecht en een terugbetalingsgarantie. Je kunt ook cadeaubonnen aanschaffen op de website, om aan een andere motorliefhebber te schenken.

  Klachten, complimenten en tips voor FC Moto
  Als je FC Moto een complimentje wil geven, kun je dat via ErvaringenSite doen. Ben je tevreden over je bestelling, is je product volledig naar wens, was de klantendienst behulpzaam, en kun je aan andere mensen aanraden om ook een aankoop te doen? Dan is het zeker de moeite om je ervaringen hier neer te pennen. Maar ook als je niet te spreken bent over de diensten en/of producten van FC Moto, moet je dat hier zeker laten weten. Waarschuw anderen om niet dezelfde fout te maken! Wat jouw mening ook is, andere mensen kunnen ervan leren. Wil je iets vertellen over FC Moto? Schrijf dan meteen een review!

  24 HOUR ONLINE SHOPPING CHALLENGE

  FC Moto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FC Moto

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FC Moto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FC Moto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FC Moto actief?

  FC Moto is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FC Moto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.