ErvaringenSite

  Ervaringen Motoin

  De eerste motorfiets werd geproduceerd in Duitsland door Hildebrand & Wolfmüller. In 1894 realiseerde zij de eerste officiële motorfiets met een snelheid van 45km/h. De motor was in deze tijd heel anders gebouwd dan nu. Deze motorfiets was gebouwd met 2 cilinders waarbij deze werden watergekoeld.

  Als u eraan denkt om een nieuwe Motorfiets aan te schaffen, dan moet u wel op een aantal dingen letten natuurlijk. Daarom is het belangrijk om verschillende reviews te lezen, van klanten die al ervaring hebben met het bedrijf.

  In de jaren zestig werden motorfietsen al snel hobby objecten in plaats van alleen een vervoermiddel. Er werd veel gesproken over een 4-cilinder motor, omdat deze in de jaren zeventig gerealiseerd werd. De grote merken waren vooral Harley-davidson, BMW en Moto Guzzi in deze tijd.

  Over Motoin

  Motoin is gespecialiseerd op gebied van motorfietsen en zij zijn al sinds 2007 actief met het aanbieden van verschillende producten. Op maat gemaakte helm of een onderdeel die u nergens kunt vinden, bij Motoin is de kans groter!

  Motoin is dus al meer als 10 jaar bezig met het verkopen van motoronderdelen en accessoires. Zij staan klaar voor de echte motorfiets fans met meer dan 145.000 producten in het assortiment. Zij verkopen vooral online en doen aan wereldwijde bezorging.

  Zij staan ook bekend als natuur bewust zijn, omdat zij beweren alles te recyclen waar dat mogelijk is. Klimaatverandering is een probleem en zij doen er dus zoveel mogelijk aan om hier bewust mee om te gaan. Zij staan ook bekend voor een aantal diensten zoals 100 dagen een product proberen of op verschillende manieren betalen op de website.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  Producten en diensten Motoin

  Motoin is bezig met e-commerce sinds 2007 en daarom kunt u op de website wel meer dan 145.00 producten vinden. Er zijn verschillende categorieën beschikbaar op de website, maar zij zijn gespecialiseerd op het gebied van motorfietsen.

  Op de website kunt u kiezen uit bijvoorbeeld Helmen, kleding, accessoires, vrije tijd, motorfiets, winter en sale. Zij bieden dus vooral motorkleding aan en helmen die u helpen en ondersteunen bij een comfortabele motor reis. Ook zijn er mogelijkheden om producten op maat te laten maken, hiervoor kunt u makkelijk contact opnemen met het bedrijf. Op de website staan de contactgegevens.

  Zij geven u ook 100 dagen bedenktijd voor alle producten. Afhankelijk waar u gevestigd bent, betaald u voor de verzendkosten. Op de website kunt u op verschillende manieren betalen zoals bijvoorbeeld PayPal, Sofort of iDeal. Zij verzenden de producten met behulp van DHL of UPS.

  Complimenten, klachten of tips voor Motoin

  Heeft u toevallig recent een artikel gekocht bij Motoin? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het kopen van motorfiets artikelen.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Motoin, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een product gekocht en het was niet naar u verwachting? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust zijn producten kopen bij Motoin.

  Motoin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Motoin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Motoin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Motoin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Motoin actief?

  Motoin is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Motoin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.