18% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Mohammed
Ik heb op 10 november twee bestellingen geplaatst en ik kreeg ze allebei al op 14 november geleverd. Echt supersnel! Ik was aangenaam verrast. De producten waren goed verpakt en in perfecte staat. ...Lees verder
V
Vic Mathieu
Ik was echt verrast door hoe goed Mevrouw Markey van de afdeling consumentenzaken mijn probleem heeft opgelost. Ze deed dat snel en professioneel, waardoor ik echt tevreden ben met mijn ervaring bi...Lees verder
E
E. Sahin
Ik was echt blij met mijn bestelling bij jullie! De levering ging snel en de producten waren goed ingepakt, wat ik echt fijn vond. En dan kreeg ik ook nog leuke extra cadeautjes bij mijn bestelling...Lees verder
O
Olivia Desmedt
Wat een schande! Ik heb mijn bestelling geplaatst en betaald, maar mijn pakketje is nooit aangekomen. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via mail en telefoon, maar ik krijg geen e...Lees verder
N
N. Mahieu
Na al die jaren als trouwe klant, moet ik zeggen dat ik dit jaar echt teleurgesteld ben in de service. In maart kreeg ik mijn bestelling niet, ook al had ik al betaald. Het duurde even, maar gelukk...Lees verder

Reviews (17)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met 50% korting

  Ik heb op 10 november twee bestellingen geplaatst en ik kreeg ze allebei al op 14 november geleverd. Echt supersnel! Ik was aangenaam verrast. De producten waren goed verpakt en in perfecte staat. Zoals altijd is de kwaliteit van de producten uitstekend en ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Het bestellen verliep ook heel vlot en ik had geen enkel probleem. Kortom, een geweldige ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Probleemoplossing door Mevrouw Markey

  Ik was echt verrast door hoe goed Mevrouw Markey van de afdeling consumentenzaken mijn probleem heeft opgelost. Ze deed dat snel en professioneel, waardoor ik echt tevreden ben met mijn ervaring bij jullie bedrijf. Haar vriendelijke manier van communiceren en haar kennis maakten de hele situatie veel minder stressvol voor mij. Ik waardeer haar inzet enorm.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering, goed ingepakt, extra cadeautjes

  Ik was echt blij met mijn bestelling bij jullie! De levering ging snel en de producten waren goed ingepakt, wat ik echt fijn vond. En dan kreeg ik ook nog leuke extra cadeautjes bij mijn bestelling, dat was echt een aangename verrassing. Bedankt daarvoor!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling niet ontvangen

  Wat een schande! Ik heb mijn bestelling geplaatst en betaald, maar mijn pakketje is nooit aangekomen. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via mail en telefoon, maar ik krijg geen enkele reactie. Onacceptabel! Ik zal hier nooit meer bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn recente bestelling

  Na al die jaren als trouwe klant, moet ik zeggen dat ik dit jaar echt teleurgesteld ben in de service. In maart kreeg ik mijn bestelling niet, ook al had ik al betaald. Het duurde even, maar gelukkig werd het uiteindelijk opgelost. In juni plaatste ik opnieuw een bestelling en kreeg ik geen bevestigingsemail. Na weken van wachten en proberen om contact op te nemen, kreeg ik eindelijk een reactie dat mijn bestelling geleverd zou zijn. Jammer genoeg heb ik die nog steeds niet ontvangen en nu wacht ik af of ik mijn geld terugkrijg. Ik ben echt teleurgesteld en twijfel of ik nog een nieuwe bestelling zal plaatsen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verkeerd product

  Oh jee, ik kreeg het verkeerde product binnen! Ik belde meteen en ze zeiden dat ik het kon terugsturen en opnieuw bestellen. Maar dan zou ik niet dezelfde korting krijgen als bij de foute levering. Echt oneerlijk, vind je niet? De service was gewoon niet goed, ik was teleurgesteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  make-up remover

  Na ik mijn bestelling plaatste voor de make-up remover, had ik wat vragen over wanneer ik het zou ontvangen. Maar jammer genoeg kreeg ik geen antwoord op mijn e-mails of telefoontjes, terwijl de klantenservice zegt dat ze bereikbaar zijn. Uiteindelijk heb ik het pakket teruggestuurd naar het magazijn en nu wacht ik nog steeds op mijn terugbetaling. Het duurt allemaal al bijna twee maanden en ik heb nog steeds geen duidelijkheid. Deze service is heel teleurstellend en ik voel me niet serieus genomen als klant. Ik zou anderen afraden hier te bestellen, ondanks de bekende naam van het bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen bevestigingsmail, geen reactie, voel mij opgelicht

  Ik heb iets besteld bij jullie, maar ik heb nooit een bevestigingsmail ontvangen. Bovendien is mijn pakje nog steeds niet toegekomen en ik krijg geen reactie op mijn berichten. Het is echt frustrerend dat jullie niet bereikbaar zijn en ik heb het gevoel dat ik bedrogen word. Dit is echt niet hoe je met klanten hoort om te gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cosmetica producten

  Het spijt me echt om te horen dat je geen reactie hebt gekregen van hun klantenservice! Ik heb veel positiefs gehoord over hun producten, maar blijkbaar laten ze een steek vallen op het gebied van klantenservice. Het is gewoon jammer dat je cadeau niet is aangekomen en dat ze zelfs niet gereageerd hebben via WhatsApp. Ik begrijp helemaal dat je ervoor kiest om ergens anders te bestellen. Hopelijk pakken ze hun klantenservice aan in de toekomst, zodat klanten zoals jij beter geholpen worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  betaald maar niet ontvangen

  Ik heb al betaald voor mijn bestelling, maar heb het nog steeds niet ontvangen. Ik probeer hen al dagenlang te contacteren, maar krijg geen enkele reactie. Echt belachelijk!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn online bestelling

  Mijn ervaring met mijn online bestelling was echt niet oké. Nadat ik de bevestiging kreeg, vertelden ze me dat de levering langer kon duren dan normaal. Nu, twee weken later en na talloze onbeantwoorde WhatsApp-berichten en telefoontjes naar de klantendienst, weet ik nog steeds niet waar mijn bestelling is. Dit was mijn eerste keer dat ik rechtstreeks online bij dit bedrijf bestelde en ik ben echt teleurgesteld. Het kan gewoon niet dat een bekend merk zo'n slechte service biedt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Luxe huidverzorgingsproducten

  Als trouwe klant van dit merk had ik echt hoge verwachtingen, maar mijn ervaring met de klantenservice was jammer genoeg niet zo goed. Ik had een vraag over een product en heb verschillende keren geprobeerd om contact te maken, maar ik kreeg gewoon geen enkele reactie. Geen antwoord via e-mail, geen respons op berichten en zelfs geen reactie op Whatsapp. Dit is echt geen goede service en ik ben enorm teleurgesteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Black Friday aankoop

  Oh mijn god, ik was zo opgewonden voor mijn Black Friday aankoop! Ik had alles besteld wat ik wou en alles was op voorraad!! Maar na 3 dagen kwam het pakketje aan, ontbrak er iets! Geen briefje, niks! Dus ik belde naar de klantendienst en na een uur aan de telefoon met een Engels sprekende dame die zei dat ik een foto moest nemen van het bewijs dat het niet geleverd was? Toen zei ze dat het item was geannuleerd?? Wat?? Ik wist van niks! Dan zei ze dat het uitverkocht was door drukte... En dan? Ik kon het over een week bestellen met 10% korting die ik nooit heb ontvangen! Dus ik moest iets opnieuw bestellen maar dan volle prijs betalen... Oplichterij!! En die dame bij de klantendienst kon niks doen, enkel haar protocol volgen... Echt waardeloos!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  onbeantwoorde vraag over ontvangstbewijs

  Ze reageren niet wanneer je vraagt waarom ze geen ontvangstbewijs hebben gestuurd. Dat is gewoon onaanvaardbaar en onprofessioneel. De klantenservice zou op zijn minst de moeite moeten nemen om een gepast antwoord te geven in plaats van hun verantwoordelijkheid te ontwijken. Het is frustrerend om genegeerd te worden als klant, en dat soort gedrag zal zeker niet leiden tot herhaalaankopen.


Anderen bekeken ook