ErvaringenSite

  Ervaringen Coffee Friend

  Ben jij dol op koffie? Dan is het wellicht de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van Coffee Friend. Coffee Friend is namelijk een internationale omnichannel retailer voor koffie- en koffiemachines. Dit bedrijf is actief in Europa en verkoopt haar producten onder lokale namen. Het bedrijf geeft aan dat hoogwaardige productie en een buitengewoon goede verkoopervaring belangrijk zijn. Maar hoe weet je nou zeker of wat het bedrijf belooft ook daadwerkelijk tot uiting komt? Wat de kwaliteit van de producten van Coffee Friend is en wat je van de klantenservice van het bedrijf kunt verwachten? Als je antwoorden zoekt op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier hebben wij namelijk reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van Coffee Friend voor jou op een rijtje gezet, zodat jij uiteindelijk de juiste webshop kunt uitzoeken. Daarnaast vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Coffee Friend

  Coffee Friend is in 2010 opgericht in Litouwen door twee vrienden die besloten om hun droom in de koffiebusiness na te jagen. Het bedrijf werkt volgens 4 belangrijke waarden: vriendelijkheid, competentie, passie voor koffie en eenvoud. Bovendien is de visie van het bedrijf om de meest aantrekkelijke retailer op de Europese koffiemarkt te worden. De missie van het bedrijf luidt als volgt: "We work to make all the best moments of your life flavoured with fresh, high quality coffee."

  Indien je graag op de hoogte wilt worden gebracht van updates van Coffee Friend, kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen op Facebook en Instagram volgen. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van Coffee Friend. Je kunt ervoor kiezen om te bellen naar +44 1202 029 699 of een e-mail te sturen naar hello@coffeefriend.co.uk.

  online shop with me (how to find CHEAP trendy clothes on ebay, depop, and poshmark)

  De producten van Coffee Friend

  Het assortiment van Coffee Friend is op de website onderverdeeld in de categorieën coffee, coffee machines, brewing tools and dishes, maintenance, tea en delicacies. In de eerste categorie vind je producten als koffiebonen, koffiecapsules, koffiepads, gemalen koffie en oploskoffie. Ook kun je bij Coffee Friend terecht voor diverse koffiemachines, brouwgereedschappen. koffiekopjes, glazen, thermoflessen, lepels en herbruikbare rietjes. Ook voor onderhoudsproducten zoals filters en reinigingstabletten moet je bij Coffee Friend zijn. Ten slotte vind je er nog verschillende soorten thee en delicatessen voor bij de koffie.

  Een aantal voorbeelden van fabrikanten die je op deze website zult tegenkomen zijn Bontadi, Nescafé Dolce Gusto, Vero Coffee House, Viaggio, Sweetbird, Lavazza, Redbeans, Siemens, Bosch, Philips, Nespresso, Miele en Neff.

  Betaalmogelijkheden bij Coffee Friend

  Je kunt je bestelling van Coffee Friend op diverse manieren afrekenen. Zo kun je betalen met creditcard (Visa, Mastercard, Maestro) en met PayPal. Het is ook mogelijk om zelf een bankoverschrijving te maken, maar neem daarvoor eerst contact op met het bedrijf door een e-mail te sturen naar hello@coffeefriend.co.uk. Ten slotte kun je nog voor Klarna kiezen, waarmee je achteraf kunt betalen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Coffee Friend

  Heb jij zelf wel eens producten op de webshop van Coffee Friend gekocht? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze producten en het bedrijf. Ben jij tevreden met jouw producten? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Coffee Friend ervaren? Laat jouw review over Coffee Friend achter op deze pagina en help daarmee andere koffieliefhebbers met het vinden van de beste koffie- en koffieproducten.

  Coffee Friend
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Coffee Friend

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Coffee Friend een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Coffee Friend. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Coffee Friend actief?

  Coffee Friend is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coffee Friend gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.