ErvaringenSite

  Ervaringen CoolSound

  De technologie staat niet stil en dat merkt u zelf in uw dagelijkse leven. Het blijft zich steeds sneller ontwikkelen, waardoor uw manier van leven steeds radicaler aan het veranderen is. Dit is ook te zien aan de groei van de consumentenelektronica branche. Consumentenelektronica, ook wel huiselektronica genoemd omvat apparaten die voor vermaak, communicatie en recreatie worden gebruikt. Dit wordt ook wel bruine goederen genoemd. Hier tegenover staat witte goederen en die zijn bedoeld voor huishoudelijke taken zoals koelkasten en wasmachines. Bent u iemand die meegaat met de technologie? Wilt u vermaak ervaren door consumentenelektronica aan te schaffen? Maar u weet niet waar u moet wezen hiervoor? Op ErvaringenSite vindt u bedrijven met een ruim assortiment aan consumentenelektronica. De ervaringen van klanten in de reviews kunnen als leidraad dienen in uw zoektocht naar het beste elektronicabedrijf. Verder kunt u uw eigen ervaringen, mening en delen in de reviews.

  Over CoolSound
  CoolSound is opgericht op 07 maart 2014 en is gevestigd aan de Marsweg 59 8013 PE in Zwolle. CoolSound is een webwinkel met de aandacht voor consumentenelektronica. CoolSound heeft als streven haar consumenten te voorzien van een breed assortiment in consumentenelektronica, witgoed en meer. Dit wil zij door haar klanten een zo goed mogelijke dienstverlening te garanderen. Voor CoolSound staat de tevredenheid van de klant voorop, gecombineerd met een goede service.

  Producten en diensten van CoolSound
  Het assortiment van CoolSound is in verschillende rubrieken verdeeld. Deze zijn huishoudelijk, foto en video, beeld en geluid, carmedia, gereedschap, verzorging, computer, telefonie, witgoed, fitness en kracht, speelgoed, outdoor en verlichting. U kunt bij CoolSound terecht voor alle producten horende tot deze rubrieken. Tijdens uw zoektocht kunt u de producten in het zoekvenster sorteren naar prijsklasse en merken. Verder biedt CoolSound aan de zakelijke klant de mogelijkheid geschenkjes voor hun medewerkers of voor hun relaties aan te schaffen. Bij grote bestellingen kunt u een offerte opvragen.

  Bestelling, betaling, levering en klachten bij CoolSound
  Bij CoolSound kunt u bestellingen via hun website plaatsen. U ontvangt nadat u heeft besteld een orderbevestiging op de aangegeven e- mailadres en hierin staat een overzicht van uw bestelling. Bij coolsound kunt u betalen met iDEAL, Mastercard, per overschrijving of contant of per pin bij het afhalen. Verder staan de verwachte levertijden en verzendkosten van de producten vermeld bij het product waar het om gaat. Bij CoolSound.nl kunt u een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De herroepingstermijn geldt 14 dagen na de dag waarop u het goed fysiek in bezit krijgt. Klachten kunnen worden gerapporteerd op telefoonnummer: 038-4670021 of e-mail: info@coolsound.nl. Het retourneren of ruilen kan tussen 09:00 en 17:00u.

  Complimenten en tips voor CoolSound
  Voor CoolSound staat de tevredenheid van de klant voorop, gecombineerd met een goede service. Wat vindt u van het assortiment van CoolSound? Hoe hebt u de klantenservice bij CoolSound ervaren? Zijn de bestelling, betaling en de bezorging zonder calamiteiten verlopen? Graag vernemen we dat van u.

  Deel uw ervaringen en maak uw mening kenbaar door het plaatsen van een review over de producten van CoolSound op onze website.

  Voor meer informatie over CoolSound kunt u gerust terecht bij de reviews van ErvaringenSite. Lees over de ervaringen van anderen en laat ook uw mening achter op de site.

  ❄️❄️Buy Online Saree Collection With Amazon ❄️❄️ Cheap Rate And Party Wear Saree Collection❄️❄️

  CoolSound
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CoolSound

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CoolSound een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CoolSound. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CoolSound actief?

  CoolSound is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CoolSound gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.