Cult Beauty Reviews

: 7
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

P
Pauline
Ik snap echt niet waarom sommige mensen negatieve reacties hebben achtergelaten, want mijn ervaring met Cult Beauty was gewoon top! Mijn bestelling werd meteen verzonden en kwam al op de derde dag ...Lees verder
R
R. Moens
Ik was aangenaam verrast door mijn eerste ervaring met deze webshop. Normaal ben ik nogal voorzichtig met dit soort webshops, maar ik ben blij dat ik het eens heb geprobeerd. Het was geweldig om te...Lees verder
M
mohamed
Cultbeauty heeft vaak leuke aanbiedingen en verkoopt unieke merken die ik niet elders kan vinden. Ik ben echt tevreden met mijn ervaring en zal zeker blijven bestellen bij hen. De website is duidel...Lees verder
S
senne
Ik heb hier net mijn eerste bestelling geplaatst. Ze hebben zoveel producten die je niet in België kan vinden. Jammer genoeg werkte de kortingscode niet. Gelukkig heb ik wel fijn contact gehad met ...Lees verder
M
Mauro Lauwers
Eerst en vooral is het super belangrijk om contact op te nemen met een schoonheidsspecialist voor het juiste advies over welke zorg het beste is voor jouw huidtype. Ik kijk er echt naar uit om snel...Lees verder

Reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle verzending, goede klantenservice, nette verpakking

  Ik snap echt niet waarom sommige mensen negatieve reacties hebben achtergelaten, want mijn ervaring met Cult Beauty was gewoon top! Mijn bestelling werd meteen verzonden en kwam al op de derde dag aan. Alles was heel netjes ingepakt en het contact voor de aankoop verliep ook snel en vriendelijk. Ik ben echt heel tevreden met mijn aankoop en zal zeker nog eens bestellen bij Cult Beauty in de toekomst. Dankjewel, Cult Beauty!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename verrassing

  Ik was aangenaam verrast door mijn eerste ervaring met deze webshop. Normaal ben ik nogal voorzichtig met dit soort webshops, maar ik ben blij dat ik het eens heb geprobeerd. Het was geweldig om te zien dat ze merken verkopen die moeilijk te vinden zijn in België. De levering verliep vlot, zelfs tijdens de drukke feestmaand. Ik ga zeker in de toekomst nog eens bestellen hier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie aanbiedingen, spaarprogramma, unieke merken

  Cultbeauty heeft vaak leuke aanbiedingen en verkoopt unieke merken die ik niet elders kan vinden. Ik ben echt tevreden met mijn ervaring en zal zeker blijven bestellen bij hen. De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken, en ik had geen problemen met het bestellen. De spullen die ik gekocht heb zijn van topkwaliteit en ik ben echt blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste bestelling

  Ik heb hier net mijn eerste bestelling geplaatst. Ze hebben zoveel producten die je niet in België kan vinden. Jammer genoeg werkte de kortingscode niet. Gelukkig heb ik wel fijn contact gehad met de klantenservice en ze zeiden dat Milly M het voor mij zou oplossen. Over de bezorging kan ik nog niets zeggen, want ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  contact met schoonheidsspecialist, product gekocht

  Eerst en vooral is het super belangrijk om contact op te nemen met een schoonheidsspecialist voor het juiste advies over welke zorg het beste is voor jouw huidtype. Ik kijk er echt naar uit om snel verandering te zien na het volgen van hun raad en het product te bestellen. Ik ben zo benieuwd of het zal werken voor mijn huid!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwaliteit, snelle levering, goede service

  Ik shop vaak bij Cult Beauty vanwege hun geweldige deals. Mijn bestellingen komen meestal snel aan, behalve als de douane vertraging heeft. De producten zijn altijd topkwaliteit en mooi verpakt. Ik zou Cult Beauty echt aanraden aan iedereen die goede beautyproducten zoekt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super coole make-up!

  Wauw, ik was echt blij toen ik merkte dat ik kon bestellen met mijn PayPal-account! Geen gedoe met een creditcard, gewoon geld overmaken en mijn make-up in huis halen. Maar echt, als je geen PayPal-account hebt, is het hier een hele karwei om te bestellen. Gelukkig heeft mijn mama er eentje, dus kon ik toch mijn nieuwe mascara bemachtigen.


Anderen bekeken ook