ErvaringenSite

  Ervaringen Cult Beauty

  Het marktaandeel van schoonheids- en huidverzorgende producten is enorm groot en blijft alleen maar groeien. Steeds meer aanbieders zien kansen om klanten voor hun producten te vinden waardoor ook het aantal online shops blijft groeien. Maar hoe vind je nu een webshop waarvan je zeker kunt zijn dat ze kwaliteit leveren en verkopen? Daarvoor ben je tegenwoordig afhankelijk van reviews van klanten. Zij zijn het die je tot in detail kunnen vertellen wat je te wachten staat en waar je rekening mee moet houden als je online producten bestelt. Om het je makkelijk te maken bieden we je deze reviews op onze website. Zo kom je snel te weten wat belangrijk is en hoef je dus niet bang te zijn voor een miskoop of problemen als je een product terug wilt sturen.

  Over Cult Beauty

  Cult Beauty verkoopt schoonheidsproducten die uitvoerig door het team van eigen experts en oprichters getest zijn. Toen Alexia en Jess enkele jaren geleden een test deden hoeveel ongebruikte artikelen zij in hun badkamer hadden staan was het resultaat verbluffend. Teleurgesteld door dit resultaat en de grote som geld die ze eraan gespendeerd hadden kwamen zij op het idee om met Cult Beauty alleen nog producten te verkopen die ook echt effect zouden hebben. Hierdoor is het de dames gelukt om tegenwoordig producten te verkopen die tijdens modeweken en fotoshoots met bekende sterren door visagisten en andere professionals gebruikt worden. Via het contactformulier of de live chat kun je contact opnemen met de experts die op de klantenservice van de site werken.

  Drunk Best Friends Online Shop For Each Other

  De producten van Cult Beauty

  Er is in de online shop van Cult Beauty een grote verscheidenheid aan verschillende producten verkrijgbaar. Je kunt hier onder andere winkelen als je op zoek bent naar producten van bekende merken zoals Drunk Elephant en Charlotte Tilbury. Er zijn diverse huidverzorgende producten verkrijgbaar zoals maskers en serums naast make-up voor ogen, lippen en wenkbrauwen. Ook voor de verzorging van je haar zijn er meerdere producten te bestellen, denk daarbij aan shampoos en accessoires. Als je een bestelling bij Cult Beauty plaatst hoef je geen verzendkosten te betalen voor levering in België of Nederland en je kunt gebruik maken van veilige betaalmethodes zoals PayPal en creditcard. Klanten in Nederland kunnen zelfs achteraf betalen met Klarna.

  Reviews over Cult Beauty

  Ben jij een tevreden klant van Cult Beauty? Dan wil je vast jouw mening wel kwijt over de producten en de service van deze online shop. Maar we zijn niet alleen op zoek naar positieve reviews. Heb jij een slechte ervaring met deze webshop? Laat vooral dat ons weten. Want alleen als iedere klant een openhartige en eerlijke beoordeling bij ons achterlaat zijn wij in staat te laten zien wat de plus- en minpunten van het winkelen bij Cult Beauty zijn. Ben je ontevreden over de manier waarop je klacht of vraag werd behandeld? Of ging het terugsturen van een bestelling niet zo eenvoudig als gedacht? Juist met dit soort informatie help je consumenten die nog niet bekend zijn met de werkwijze van een online shop zoals Cult Beauty.

  Cult Beauty
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cult Beauty

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cult Beauty een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cult Beauty. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cult Beauty actief?

  Cult Beauty is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cult Beauty gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.