ErvaringenSite

  Ervaringen CurrentBody

  Je mooi voelen is een recht, en het maakt je gewoon gelukkiger en met meer zelfvertrouwen. Maar natuurlijk voelt niet iedereen zich altijd top! Je kunt eens een minder dag hebben, of gewoon merken dat je ouder begint te worden. Gelukkig zijn er hiervoor de dag van vandaag een heleboel hulpmiddelen om je net dat ietsje meer te geven. Bij CurrentBody kun je via hun online webshop allerlei schoonheidsproducten en andere zaken voor je welzijn aanschaffen. Het is wel aangeraden om eerst eens goed te lezen wat andere voormalige en huidige klanten denken van dit bedrijf. Bij schoonheidsproducten kun je veel leren van de ervaringen van anderen. Hier op ErvaringenSite kun je terecht voor allerlei reviews en beoordelingen van CurrentBody. Leer van de mening van anderen!

  Over CurrentBody
  CurrentBody.nl is de Nederlandse tak van een internationaal bedrijf, opgericht in 2009 in Cheadle Hulme,Engeland. CurrentBody richt zich op het aanbieden van allerlei beauty-producten en apparaten. Sinds 2012 richt het bedrijf zich vooral op lasers, apparaten gericht op licht, radiogolven en draaiende reinigende borstels. Je kunt CurrentBody bereiken via de online chat op hun website, per email en per telefoon. Je kunt hen ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. CurrentBody is lid van de HUD Working Group.

  Producten en diensten van CurrentBody
  Bij CurrentBody kun je via hun webshop terecht voor schoonheidsproducten in de volgende categorieën: Anti-ageing (facial toning, vermindering van rimpels, neklift, body sculpting, ...), Cleansing (exfoliation, facial treatments en allerlei hulpmiddelen), Hair Removal (permanente vermindering, epilators, scheermachines, enzovoort), Skincare (acne en puistjes, massageproducten), Wellbeing (intieme gezondheid, fysieke gezondheid, slapen, tanden, haar en nagels) en Asian Beauty. Bij CurrentBody kun je producten aankopen van een heleboel merken, waaronder BeGlow, INTIMA, Sensica, Nira Skin en Waterpik.

  Je kunt betalen voor de producten van CurrentBody met iDEAL, PayPal, VISA, Mastercard en Maestro. Als je niet tevreden bent over je bestelling, kun je die eenvoudig terugsturen, binnen dertig dagen. Je krijgt ook een 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. De levering van de producten van CurrentBody is gratis, mits je bestelling boven een bepaalde waarde gaat. Als je onder dat bedrag zit, moet je wel betalen. Het is ook mogelijk om een spoedbestelling aan te vragen, maar dat kost uiteraard geld. Standaardbestellingen kun je normaal gezien binnen 3 tot 5 werkdagen verwachten. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van CurrentBody op hun site, hierdoor kun je dan te horen krijgen over nieuwe producten, exclusieve promoties en allerlei advies.

  Klachten, complimenten en tips voor CurrentBody
  Heb je zelf al eens een product gekocht op de website van CurrentBody? Bij het gebruiken ervan, hoe was jouw ervaring? Zou je dit aan andere mensen kunnen aanraden? Schrijf dan zeker eens een review op ErvaringenSite, vertel potentiële klanten van CurrentBody wat ze kunnen verwachten! Ook informatie over de prijs, de levertijd, de klantendienst, en alle andere aspecten van je omgang met dit bedrijf zijn interessant en belangrijk om te vermelden. Als je daarentegen niet tevreden bent over CurrentBody en er een klacht over hebt, laat dat zeker ook weten!

  How To Shopping Amazon In Hindi | How To Shop Online In Hindi | With Shopping Online Tips in Hindi🙂

  CurrentBody
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CurrentBody

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CurrentBody een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CurrentBody. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CurrentBody actief?

  CurrentBody is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CurrentBody gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.