ErvaringenSite

  Ervaringen Curveswear

  Ben je op zoek naar een onderneming die shapewear, ook bekend als corrigerend ondergoed, verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje of het aanbod van Curveswear iets voor jou zou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met dit bedrijf en zijn producten? Indien dit het geval is, zou je dan bereid zijn om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen om op deze pagina een informatieve review over Curveswear te schrijven? Het maakt op zich niet uit of jouw persoonlijke ervaring negatief of positief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. In ieder geval geef je op die manier waardevolle informatie aan andere potentiële klanten, die op basis van jouw verslag kunnen beslissen of ze al dan niet een bestelling bij deze online winkel zullen doen.

  Over Curveswear

  Curveswear is een Nederlandse onderneming die zijn hoofdkantoor in Best in de provincie Noord-Brabant heeft. De specialiteit van dit bedrijf is shapewear, waarbij de oprichters van mening zijn dat dit type ondergoed niet alleen je mooie kanten kan benadrukken, maar ook nog eens sexy, mooi en elegant kan zijn. Inge en Alonda, de twee zaakvoerders, vinden dat vrouwen veel te vaak kritisch voor zichzelf zijn. Ze zijn dan ook van mening dat meer vrouwen zichzelf moeten aanvaarden zoals ze zijn, zowel wat de mooie als minder mooie kanten betreft. Dit duo is ervan overtuigd dat je je een pak beter in je vel en zelfzekerder voelt als je de beste versie van jezelf aan de wereld laat zien. Volgens hen hoeven vrouwen zich niet te beperken tot de kapper, de mani- of pedicure of de sauna, maar is ook corrigerend ondergoed om jezelf optimaal te verwennen.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Producten en diensten van Curveswear

  Weet je al iets over shapewear en heb je een idee wat je zoekt? Dan kun je een algemene of specifieke term of omschrijving in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast kun je ook klikken op een van de categorieën op de website, zoals bijvoorbeeld 'Slanke taille', 'Platte buik', 'Mooie billen & benen', 'Specials', 'Merken' en 'Sale'. Deze categorieën zijn verder opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je op een eenvoudige manier door het aanbod van Curveswear kunt navigeren. Op de homepage is er ook een overzicht van populaire producten en in de blogartikelen van dit bedrijf lees je meer over een breed scala aan relevante onderwerpen. Volgens de informatie op de site kun je bij deze onderneming rekenen op gratis verzending vanaf € 49,95, achteraf betalen, een principe van 'niet goed, geld terug' en een levering de volgende dag als je voor 12.00 uur bestelt.Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice per e-mail, telefonisch of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Curveswear

  Heb je ooit al iets bij Curveswear gekocht? Dan is dit jouw kans om een korte, eerlijke review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven. Hoe verliep de bestel- en betaalprocedure? Ben je tevreden over de kwaliteit van de verkochte producten? Of heb je misschien een handige tip die je graag met onze bezoekers zou willen delen? Wij kijken alvast uit naar je review! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je hier klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Curveswear
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Curveswear

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Curveswear een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Curveswear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Curveswear actief?

  Curveswear is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Curveswear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.