ErvaringenSite

  Ervaringen De Isolatieshop

  Op zoek naar de juiste isolatiematerialen om uw hellend dak op zolder te isoleren? Dan kunt u naar uw reguliere bouwmarkt op het industrieterrein gaan en het doen met het aanbod aldaar. Of u kunt achter de computer kruipen en op internet naar opties zoeken. Een van de bedrijven die u dan waarschijnlijk tegen komt is De Isolatieshop. Ze bieden via een webshop op een overzichtelijk wijze hun producten aan. Voordat u een bestelling plaatst bij een bedrijf als De Isolatieshop is het wel zo fijn om via een derde partij een objectieve schets van het bedrijf te krijgen. Hier op Ervaringensite.be leest u ervaringen en meningen van anderen die u voor zijn gegaan en daadwerkelijk contact hebben gehad met De Isolatieshop en haar producten.

  Over De Isolatieshop

  In 2010 is De Isolatieshop opgericht in Zevenaar, met als doel de traditionele isolatiemarkt van toen te veranderen. Dit doen ze onder andere door zowel A-kwaliteit als B-kwaliteit producten onder een dak te verkopen. Maar ook qua klanten richten ze zich op zowel de particulier als de professional. Het brede pakket aan materialen in combinatie met de brede klantengroep, maakt de Isolatieshop een potentiële interessante partij voor eenieder die isolatiemateriaal zoekt. Het magazijn bevat 22.000 m2 opslagruimte waar meer dan 500.000m2 isolatiemateriaal op voorraad ligt. De Isolatieshop levert in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wanneer u voor twee uur ‘s middags besteld heeft u de producten de dag erna in huis. U kunt voor vragen en bestelling terecht bij de klantenservice of je kunt er voor kiezen om langs te gaan in Zevenaar.

  Producten en Diensten De Isolatieshop

  De Isolatieshop levert een compleet pakket als het gaat om isolatiematerialen. Op de website hebben ze het complete pakket overzichtelijk weer weten te geven. Gesorteerd op toepassing kan men het juiste product vinden. Men heeft een onderverdeling gemaakt in muur-, dak-, vloer-, kruipruimte -, garage- en geluidsisolatie en tevens isolatie voor houtskeletbouw. Daarnaast hebben ze ook een onderverdeling in productgroepen gemaakt. U moet dan denken aan de verschillende varianten isolatie, zoals EPS, glaswol, steenwol, purschuim, folie, buisisolatie en bijvoorbeeld PIR. Naast alle A-kwaliteit merken hebben ze ook een aantal opties als het gaat om B-kwaliteit producten. Dit zijn vaak eerste productie vierkante meters of juist een overproductie van een bepaalde variant. Kwalitatief misschien iets minder, maar nog steeds goed te gebruiken en zeker goedkoper.

  Ervaringen, mening, Review, klachten en suggesties De Isolatieshop

  Heeft u in het verleden materialen via De Isolatieshop besteld? Heeft dit misschien rechtstreeks in de shop in Zevenaar gedaan? In beide gevallen zijn we van Ervaringensite.be erg benieuwd naar uw bevindingen met dit bedrijf. Wilt u alstublieft een review hier op onze site achter laten met daarin uw ervaringen zodat eenieder die na u onze site bezoekt een beter inzicht krijgt in De Isolatieshop. Heeft u misschien al uw isolatiematerialen van uw verbouwing via de site van De Isolatieshop besteld? Dan kunt als geen ander een mening geven over de gehele afhandeling van bestelling tot levering. Zowel klachten als suggesties worden erg gewaardeerd en bij voorbaat willen we u danken voor uw bijdrage.

  De Isolatieshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Isolatieshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Isolatieshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Isolatieshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Isolatieshop actief?

  De Isolatieshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Isolatieshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.