De Isolatieshop

Alle reviews

De Isolatieshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

De Isolatieshop

Op zoek naar de juiste isolatiematerialen om uw hellend dak op zolder te isoleren? Dan kunt u naar uw reguliere bouwmarkt op het industrieterrein gaan en het doen met het aanbod aldaar. Of u kunt achter de computer kruipen en op internet naar opties zoeken. Een van de bedrijven die u dan waarschijnlijk tegen komt is De Isolatieshop. Ze bieden via een webshop op een overzichtelijk wijze hun producten aan. Voordat u een bestelling plaatst bij een bedrijf als De Isolatieshop is het wel zo fijn om via een derde partij een objectieve schets van het bedrijf te krijgen. Hier op ErvaringenSite leest u ervaringen en meningen van anderen die u voor zijn gegaan en daadwerkelijk contact hebben gehad met De Isolatieshop en haar producten.

Over De Isolatieshop
In 2010 is De Isolatieshop opgericht in Zevenaar, met als doel de traditionele isolatiemarkt van toen te veranderen. Dit doen ze onder andere door zowel A-kwaliteit als B-kwaliteit producten onder een dak te verkopen. Maar ook qua klanten richten ze zich op zowel de particulier als de professional. Het brede pakket aan materialen in combinatie met de brede klantengroep, maakt de Isolatieshop een potentiële interessante partij voor eenieder die isolatiemateriaal zoekt. Het magazijn bevat 22.000 m2 opslagruimte waar meer dan 500.000m2 isolatiemateriaal op voorraad ligt. De Isolatieshop levert in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wanneer u voor twee uur ‘s middags besteld heeft u de producten de dag erna in huis. U kunt voor vragen en bestelling terecht bij de klantenservice of je kunt er voor kiezen om langs te gaan in Zevenaar.

Producten en Diensten De Isolatieshop
De Isolatieshop levert een compleet pakket als het gaat om isolatiematerialen. Op de website hebben ze het complete pakket overzichtelijk weer weten te geven. Gesorteerd op toepassing kan men het juiste product vinden. Men heeft een onderverdeling gemaakt in muur-, dak-, vloer-, kruipruimte -, garage- en geluidsisolatie en tevens isolatie voor houtskeletbouw. Daarnaast hebben ze ook een onderverdeling in productgroepen gemaakt. U moet dan denken aan de verschillende varianten isolatie, zoals EPS, glaswol, steenwol, purschuim, folie, buisisolatie en bijvoorbeeld PIR. Naast alle A-kwaliteit merken hebben ze ook een aantal opties als het gaat om B-kwaliteit producten. Dit zijn vaak eerste productie vierkante meters of juist een overproductie van een bepaalde variant. Kwalitatief misschien iets minder, maar nog steeds goed te gebruiken en zeker goedkoper.

Ervaringen, mening, Review, klachten en suggesties De Isolatieshop
Heeft u in het verleden materialen via De Isolatieshop besteld? Heeft dit misschien rechtstreeks in de shop in Zevenaar gedaan? In beide gevallen zijn we van ErvaringenSite erg benieuwd naar uw bevindingen met dit bedrijf. Wilt u alstublieft een review hier op onze site achter laten met daarin uw ervaringen zodat eenieder die na u onze site bezoekt een beter inzicht krijgt in De Isolatieshop. Heeft u misschien al uw isolatiematerialen van uw verbouwing via de site van De Isolatieshop besteld? Dan kunt als geen ander een mening geven over de gehele afhandeling van bestelling tot levering. Zowel klachten als suggesties worden erg gewaardeerd en bij voorbaat willen we u danken voor uw bijdrage.