ErvaringenSite

  Ervaringen De Telegraaf

  Online kranten worden steeds populairder en hebben massaal de ouderwetse papieren variant vervangen. Het is niet altijd gemakkelijk om als krant winstgevend te blijven. Sommige nieuwsbedrijven zoals De Telegraaf houden beide vormen van nieuwsverspreiding aan: zowel een papieren krant als een online site. Hierboven komt nog een online webshop. Het inschakelen van alternatieve manieren om geld te verdienen is een optie waar veel kranten naar teruggrijpen, maar is dat wel een goed idee? Het is immers niet omdat een bedrijf succes heeft in één sector dat dit naar een andere sector kan worden overgedragen. Als je overweegt om een aankoop te doen bij De Telegraaf Webshop, kan je best eerst hier bij ErvaringenSite de besprekingen en ervaringen van andere mensen lezen. Is de webshop van De Telegraaf een topper? Of is het maar niets? Ontdek het hier!

  Over De Telegraaf
  De Telegraaf is zowel een Nederlands dagblad en een verwante nieuwswebsite, als een online webshop. De Telegraaf als bedrijf is gevestigd in Amsterdam en richt zich op een breed publiek. De Telegraaf werd opgericht in 1892 door Henry Tindal en Gerard Heineken. Momenteel wordt het dagblad uitgegeven door Uitgeversmaatschappij De Telegraaf (UMT). UMT valt onder Mediahuis, een Belgisch mediabedrijf. Sinds 1996 is De Telegraaf ook online aanwezig, voornamelijk dan met de nieuwswebsite. De Telegraaf Webshop is onderdeel van Mediahuis Nederland en richt zich op dagelijks nieuwe aanbiedingen in allerlei sectoren.

  Producten en diensten van De Telegraaf
  Bij De Telegraaf Webwinkel kan je producten vinden in de sectoren mode, gadgets, huishoudelijke producten, elektronica, kleding en Tuin en Klussen. Denk dus aan producten zoals scheermesjes, laptops, t-shirts, waterontharders, batterijen, smartphones, vaatwastabletten, enzovoort.

  Je kan er ook reizen vinden, en uiteraard ook abonneren op De Telegraaf zelf, en op andere dagbladen zoals Autovisie, Privé en VROUW Glossy. De reizen worden onderhouden door Bookunited. De Telegraaf Webshop richt zich vooral op producten in afslag aanbieden, dus met kortingen. Bestellingen kunnen worden afgerond met iDeal, Creditcard, AfterPay en MisterCash. Er kan ook in België worden geleverd. De producten worden verzonden via Montapacking, of via een leverancier van De Telegraaf Webshop. Je hebt recht op een herroepingstermijn van 14 dagen. Binnen deze periode kan je de producten retourneren. De klantendienst van De Telegraaf Webshop is bereikbaar via email of telefoon.

  Klachten, complimenten en tips voor De Telegraaf
  Bij de diensten van een online webshop zoals die van De Telegraaf kan er heel wat mislopen. Bij de producten kan er verkeerd of misleidend geadverteerd worden, je bestelling kan erg veel vertraging oplopen, er kan een probleem voorvallen met het retourneren, de klantendienst is onbehulpzaam, de prijzen worden niet duidelijk getoond, enzovoort. Heb jij zelf ervaring met De Telegraaf Webshop en kan je je vinden in een van die klachten? Dan moet je dat zeker laten weten in je review hier bij ErvaringenSite. Waarschuw anderen! Maar als je daarentegen enorm tevreden bent over de diensten van De Telegraaf Webshop, moet je dat zeker ook laten horen. Of je ervaringen nu positief of negatief waren, deel je mening met andere mensen!

  how i run my online art shop (supplies, costs, etc)💫

  De Telegraaf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Telegraaf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Telegraaf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Telegraaf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Telegraaf actief?

  De Telegraaf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Telegraaf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.