ErvaringenSite

  Ervaringen De Zwerver

  Ben je gek op reizen en op zoek naar een bedrijf dat reisgidsen en landkaarten verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van De Zwerver. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke review over De Zwerver te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen beslissen of het aanbod aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften.

  Over De Zwerver

  De Zwerver is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Groningen, de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Deze onderneming werd in 1994 opgericht door Thijs, die zichzelf de ultieme zwerver noemt. Oorspronkelijk was De Zwerver alleen maar een fysieke winkel, maar sinds enige tijd worden de producten ook online verkocht. Thijs heeft een enorme reisachtergrond, waardoor hij over heel wat zaken iets kan vertellen. Samen met zijn team van gelijkgestemde zwervers, biedt hij via zijn online en fysieke winkel een groot aanbod van reisgidsen en landkaarten. Via de website kun je een vraag aan elk lid van het team van deze onderneming stellen. De Zwerver is aangesloten bij de Vereniging van Reisboekhandels en de online shop beschikt over het label Thuiswinkel Waarborg.Zo zou je met een gerust hart online bij dit bedrijf kunnen winkelen.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  Producten en diensten van De Zwerver

  Via het zoekvenster bovenaan de website kun je makkelijk op trefwoord, titel, auteur, uitgever of ISBN zoeken. Dit is handig als je min of meer een idee hebt van het item waarnaar je op zoek bent. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Boeken, Kaarten, Opruiming, Puzzels, Wandkaarten, Wereldbollen en Travel Gadgets. Omdat elk van deze categorieën verder is opgedeeld in een aantal subcategorieën, kun je snel en eenvoudig door het menu navigeren. Volgens de informatie op de site kun je bij De Zwerver onder andere rekenen op een groot assortiment, deskundig personeel, een levering de volgende dag als je voor 17.00 uur bestelt, gratis retourneren, achteraf betalen en een bedenktijd van 14 dagen. Voor vragen, klachten of opmerkingen kun je het team telefonisch, per e-mail of via Twitter of Facebook bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor De Zwerver

  Heb je in een ver of recent verleden een kalender, brillenkoker, historische kaart, kompas of ander item bij De Zwerver gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve en waarheidsgetrouwe review over jouw ervaring met De Zwerver te schrijven. Zo voorzie je andere potentiële klanten van waardevolle informatie die hen kan helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Zo kun je onze bezoekers laten weten of het klopt dat bestellingen de volgende werkdag worden geleverd, of je inderdaad gratis kunt retourneren en of de klantenservice vlot bereikbaar is. Wij kijken alvast uit naar jouw verslag! Wil je graag weten wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven. Dan hoef je alleen maar hier te klikken!

  De Zwerver
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Zwerver

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Zwerver een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Zwerver. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Zwerver actief?

  De Zwerver is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Zwerver gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.