ErvaringenSite

    Ervaringen Dealextreme

    Dealextreme, meningen, oordelen en reviews

    Wat anderen over Dealextreme zeggen! Dealextreme is een website waar u de beste deals kunt krijgen voor tal van verschillende producten. Er zijn meer dan 110.000 producten op de site aanwezig. Dagelijks komen er maar liefst 150 producten bij. Het is dus een grote site. Het is mooi om te zien hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn om een goede deal te krijgen bij Dealextreme.
    Om te ontdekken wat anderen van Dealextreme vinden, is het goed om de verschillende reviews en beoordelingen over dit bedrijf en deze website te lezen op ErvaringenSite. Hiermee is het mogelijk om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

    Unboxxing een pakketje van DealExtreme. Wel in het Engels, maar toch nuttig!

    Over Dealextreme

    Dealextreme is in 2005 opgericht en vindt haar oorsprong in China. Het is een site om directe handel met klanten te doen. Het is een e-handel voor retailers. Tot vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan een miljoen klanten en meer dan vierhonderd leveranciers. Er zijn maar liefst meer dan vierduizend categorieën op Dealextreme waarbinnen 110.000 producten gevonden kunnen worden. Er zijn uit vele verschillende branches producten te vinden op de site.

    De Dealextreme garantie. Alle producten hebben een zichttermijn van 5 dagen. Vanaf het moment dat u het product ontvangt mag u het 5 dagen bekijken en gebruiken. Bevalt het niet dan kunt u het terugsturen. Er is een 90 dagen garantie voor beschadigingen aan de producten en een 150 dagen reparatiegarantie. U krijgt dus een goed product thuis!



    De service v Dealextreme.

    U kunt de klantenservice van Dealextreme 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken. Er is een online chat en ook een klantenservice express. Er is een zeer actief en ongecensureerd en onafhankelijk gemodereerd forum bij Dealextreme. Het is uniek in haar soort. Alle moderators zijn internationale klanten en geen medewerkers van het bedrijf. Hierdoor ontstaat er volop vertrouwen voor de klant. Ook biedt Dealextreme als enige lokale nummers aan om telefonisch te bereiken. Het is gemakkelijk om zo ook telefonisch contact op te nemen.
    Alle producten worden wereldwijd verzonden zonder kosten. Dealextreme is een groot online warenhuis met vele producten. De meeste producten worden binnen 7 werkdagen geleverd.

    Diensten van Dealextreme

    Dealextreme is een groot online warenhuis met producten in de volgende categorieën:
    - Consumentelektronica
    - Auto Accessoires
    - Hobbies en Speelgoed
    - PC / GSM en telecom
    - Electronica & Gereedschap
    - Home & Office
    - Kleding & Accessoires
    - Sport & Outdoor
    - Gezondheid & Schoonheid
    - Cell Phone en iPhone accessoires
    - Overigen

    Klachten, tips en opmerkingen over Dealextreme

    Heeft u een klacht, tip of compliment voor Dealextreme? Dan kunt u hun telefonisch benaderen, per mail of per chat. Er zijn verschillende mogelijkheden om een klacht kenbaar te maken. Onder het kopje over ons hebben wij al uitgelegd welke verschillende garanties er zijn bij hun.

    Uw mening over Dealextreme

    Bent u een klant of klant geweest van Dealextreme? Laat dan voor anderen uw mening achter op ErvaringenSite. Op die manier is het namelijk mogelijk om een goed beeld te geven en te krijgen van bedrijven. Op ErvaringenSite treft u een uitgebreid aanbod van bedrijven en diensten aan welke beoordeeld zijn door tal van mensen. Mensen welke hiermee anderen helpen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen.

    Dealextreme betrouwbaar? Hebben ze echt de beste deals? Lees ervaringen op ErvaringenSite en kom erachter of u bij Dealextreme een goede koop doet!

    Dealextreme
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    4.2
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Hoop zooi

    Woww, wat een hoop zooi hebben ze hier joh!
    Wel leuk om een keertje te doen ofzo, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Mijn smaak is het niet, maar voor anderen misschien wel heel verslavend haha

    Door: An Rijtsma05-11-2015
    Michel Buysse21-12-2020

    Besteld en betaald op 27/11, vandaag bijna een maand later nog steeds niks ontvangen.

    Lieve Cottenier 22-12-2020

    Op 30/11/2020 bestelde (en betaalde 29,95 euro) ik voor een DryingRack TM (1 + 1 gratis). Pas vandaag 22/12/2020 ontvang ik 1 staaf!!! Komt helemaal niet overeen met de tekening op de bestelbon. Dus duidelijk een vergissing van uw kant. Ofwel geld terugstorten ofwel de juiste bestelling leveren! We verwachten een snelle reactie of anders brengen wij die zaak in de inspecteur van radio2.

    Michel Buysse22-12-2020

    Zelfde resultaat, gewoon opgelicht ! Dit zijn duidelijk frauduleuze praktijken. Ijzeren staaf ? Totaal waardeloos. Graag mijn geld binnen de 24 uur terug !

    Jo07-01-2021

    Idem bovenstaande. €29,95 betaald voor 2 droogrekken en 1 waardeloos staafje ontvangen. Nergens mogelijkheid om klacht neer te leggen. Nooit gedacht dat ze mij gingen liggen hebben , maar kijk het internet bulkt de laatste tijd van de oplichters! Opgepast is niet hetzelfde als de .nl site

    Inge09-01-2021

    Gelieve juist product te leveren of geld terug te storten. Oplichters !!!

    Viviane11-01-2021

    Het zelfde hier, Ook een droogrek bestelt en betaalt en krijg een stang op gestuurd 😡😡😡😡😡

    Sabine15-01-2021

    Ik,meld dit aan FOD Economie 😡😡😡

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Drying Rack

    Droogrek besteld, zou er zelfs 2 krijgen voor 29,95€. Wat ontvang ik? Een onnozele ijzeren stang. Pure oplichting! Koop NOOIT bij DealXtreme. Ik meld dit aan FOD Economie. Dergelijke bedrieglijke sites moeten off- line 😡😡😡😡

    Door: Sabine15-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    hoeklamp pro 1+1 gratis

    Deze zouden al lang geleverd moeten zijn maar nog niets ontvangen. Mails worden niet beantwoord. Hier ga ik mee verder als het geld niet wordt terug gestort!

    Door: Close11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dryingrek 1+1 gratis

    Besteld en betaald op 27 november 2020. Op 06/01/21 een ijzeren staaf ontvangen. Geen antwoord gekregen op mails of dergelijke, pure oplichterij is dit.

    Door: Inge09-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    dryrack

    Oplichters !!!!!!!!!
    opgepast graag allemaal actie ondernemen zodat ze ander mensen niet meer kunnen oplichten ik ga alvast verder
    droogrek besteld voor 29.95 euro 1+1 gratis en heb 1 stang gekregen totaal niet wat ik besteld heb

    Door: vyncke karin 08-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 hoeklampen

    Op 28 november 20 besteld en betaald, nooit ontvangen !

    Door: Myrjam07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Tv zonder antenne

    Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en krijg ook geen antwoord,oord op mijn mailtjes ik had ten laatste op21 december mijn toestel moeten krijgen heb het zoals gezegd nog steeds niet ben zwaar teleurgesteld

    Door: Edith Huygen 04-01-2021
    Ingrid Desreumaux06-01-2021

    Zoals vele anderen ben ik genoot geweest! Op 28/11/2020, om 10h10 een droogrek besteld. 29,95 € 1+1 gratis. Vandaag 6/1/2921

    Ingrid Desreumaux06-01-2021

    Zoals ik zie velen ook bedrogen Op 28 november 2020 om 10 u 10 een droogrek betaald. 29,95 € 1+1 gratis. Pas vandaag 6 januari 2021 ontvang ik een baar voor bad of zo. Geen mogelijkheid terug te sturen op hun kosten. Naar Chine zou dat waarschijnlijk zoveel kosten als de prijs die ik zou moeten terugkrijgen. Dus, zoals al de anderen is voor de vuilbak en de bijna 30 euro's kwijt. Ik zal niet laten dit bedrijf af te breken.

    Hatice12-01-2021

    Zoals vele, heb ik ook die plooibaar droogrek besteld maar ik kreeg een stuk metaal na 1,5 maand! total oplichterij!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Drying rack 1+1

    Geen pluspunten, alleen maar negative punten. Bestelling volledige oplichterij, van levering tot retour

    Door: Patricia02-01-2021
    Marina Bosmans09-01-2021

    Ook deze aanbieding proberen te kopen echter na 2 maand een stang van zo een 68cm ontvangen.Zal niets aan te doen zijn maar laat er toch maar een PV van maken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    digital clock with NIXIE, 1+1 for 34.95€ (black friday)

    After 1 month i received ONE silly digital clock that i have to assemble myself .. with 7-segment display instead of the TWO fully assembled digital clocks with nixie lamps ...they send totally worthless stuff even not worth a few euros
    Also impossible to get in contact with them ( noi address, no phone, fake email address, .. )

    Door: ms043@telenet.be21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Droogrek 1 plus 1

    Ik heb besteld met tracingcode maar ontvang geen mail van mijn bestelling...

    Door: Tessa Kips27-11-2020
    04-12-2020

    Heb dit ook besteld en betaald en krijg geen mail met mijn bestelling

    04-12-2020

    Heb dit ook besteld en betaald en krijg geen mail met mijn bestelling

    Coekelbergs 09-12-2020

    Wasrek Betaald niets gehoord en niets gekregen

    Sigrid11-12-2020

    Ik krijg ook geen mail van mijn bestelling, maar deze ging wel van de rekening. Ik wacht al lang op de bestelling, kwam nog steeds niet aan.

    Jean Schouteden17-12-2020

    1/12 DryingReck 1+1 besteld en betaald. Vandaag 17/12 enkel een stuk ijzer van 68cm ontvangen. e-mail gestuurd en antwoord ontvangen dat ik dit stuk ijzer besteld had volgens hun computer. Een baartje van 68 cm dat 29,95€kost (????????????)

    Patricia Dekeyser22-12-2020

    Ook het dryingreck 1+1 besteld op 1/12 en idd ook enkel een staaf ontvangen en voor de rest tot op heden ook nog niets gekregen, ook geen feedback

    Kimberley22-12-2020

    Hier precies het zelfde ook het 'handige' dryingrek gekocht van 2.30m 1+1 vandaag pas een pakket gekregen is het gewoon een soort douche stang echt belachelijk en totaal niet wat ik heb besteld.. Maar zo te zien hoef ik dus ook geen reactie van dit bedrijf te gaan verwachten... Heel erg teleur gesteld...

    Patricia Dekeyser02-01-2021

    Vervolg van het drying rack 1+1 verhaal, na ook enkel een staaf te hebben ontvangen (en verontwaardige mail, 29/12 zeggende dat dit het art.was dat ik had besteld) en op 31/12 aanvraag van retour en geld terug hebben ze een mail gestuurd dat ze de retour aanvaardde maar dat het retourneren voor rekening van de koper is. Na een retourformulier te hebben ingevuld, waar er gevraagd werd naar art.nr maar dat nergens is terug te vinden(heb dan ordernr. opgegeven) heb ik dit teruggestuurd (kost voor aangetekende zending met tracking nr. 18,70 euro) ze hebben mij verzekerd (na dit bewijs van betaling via foto verplicht naar klantenservice gestuurd) dat er snel een terugbetaling zou gebeuren. Ik hoop dus dat ik deze terugbetaling ook zal krijgen. (Het pakket moet trouwens worden teruggestuurd naar China)

    Marleen janssens07-01-2021

    Hier hetzelfde verhaal,ik bestelde de aktie 1 plus 1gratus droogrek eind November.vandaag ontvang ik gewoon een ijzeren staaf. Schandalig

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    oscilloscoop handheld

    jaartje geleden handheld scoop gekocht (200€).... na 6mndn startte niet meer op... dus ik kon hem terugsturen en moest 80 € op voorhand betalen voor herstelling en terugzenden... het is intussen januari 2019. Dan komt DX tot conclusie dat er geen nieuw toestel (wordt dus niet hersteld maar vervangen) leverbaar is, en ik mag voor het bedrag van 200 € andere zaken kiezen... Intussen is hun Ticket systeem niet meer online... en wordt er niet meer gereageerd via hun facebook noch messenger... Dus ben ik mijn toestel 200 € + betaalde herstelling 80 € = 280 € kwijt.... ik noem dat diefstal !

    Door: Hugo Heykers05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Goedkoop sporten met Dealextreme

    Onlangs een halterset gekocht nu kan ik lekker thuis sporten! Levering duur aardig lang, maar wel lekker goekoop.

    Door: Toby K08-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Alsof je in een gestoorde grabbelton zoekt naar dealtjes. Lache!

    Nog nooit zo'n chaotische en schreeuwerige website gezien, maar dat is een belevenis op zich! Alsof je in een gestoorde grabbelton zoekt naar dealtjes. Lache!

    Door: Tiffany03-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Dealextreme

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Dealextreme een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Dealextreme. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dealextreme actief?

    Dealextreme is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Electronica, Multimedia & Bladen, Fit(ness)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dealextreme gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.