ErvaringenSite

  Ervaringen Dealextreme

  Dealextreme, meningen, oordelen en reviews

  Wat anderen over Dealextreme zeggen! Dealextreme is een website waar u de beste deals kunt krijgen voor tal van verschillende producten. Er zijn meer dan 110.000 producten op de site aanwezig. Dagelijks komen er maar liefst 150 producten bij. Het is dus een grote site. Het is mooi om te zien hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn om een goede deal te krijgen bij Dealextreme.
  Om te ontdekken wat anderen van Dealextreme vinden, is het goed om de verschillende reviews en beoordelingen over dit bedrijf en deze website te lezen op ErvaringenSite. Hiermee is het mogelijk om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

  Unboxxing een pakketje van DealExtreme. Wel in het Engels, maar toch nuttig!

  Over Dealextreme

  Dealextreme is in 2005 opgericht en vindt haar oorsprong in China. Het is een site om directe handel met klanten te doen. Het is een e-handel voor retailers. Tot vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan een miljoen klanten en meer dan vierhonderd leveranciers. Er zijn maar liefst meer dan vierduizend categorieën op Dealextreme waarbinnen 110.000 producten gevonden kunnen worden. Er zijn uit vele verschillende branches producten te vinden op de site.

  De Dealextreme garantie. Alle producten hebben een zichttermijn van 5 dagen. Vanaf het moment dat u het product ontvangt mag u het 5 dagen bekijken en gebruiken. Bevalt het niet dan kunt u het terugsturen. Er is een 90 dagen garantie voor beschadigingen aan de producten en een 150 dagen reparatiegarantie. U krijgt dus een goed product thuis!  De service v Dealextreme.

  U kunt de klantenservice van Dealextreme 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken. Er is een online chat en ook een klantenservice express. Er is een zeer actief en ongecensureerd en onafhankelijk gemodereerd forum bij Dealextreme. Het is uniek in haar soort. Alle moderators zijn internationale klanten en geen medewerkers van het bedrijf. Hierdoor ontstaat er volop vertrouwen voor de klant. Ook biedt Dealextreme als enige lokale nummers aan om telefonisch te bereiken. Het is gemakkelijk om zo ook telefonisch contact op te nemen.
  Alle producten worden wereldwijd verzonden zonder kosten. Dealextreme is een groot online warenhuis met vele producten. De meeste producten worden binnen 7 werkdagen geleverd.

  Diensten van Dealextreme

  Dealextreme is een groot online warenhuis met producten in de volgende categorieën:
  - Consumentelektronica
  - Auto Accessoires
  - Hobbies en Speelgoed
  - PC / GSM en telecom
  - Electronica & Gereedschap
  - Home & Office
  - Kleding & Accessoires
  - Sport & Outdoor
  - Gezondheid & Schoonheid
  - Cell Phone en iPhone accessoires
  - Overigen

  Klachten, tips en opmerkingen over Dealextreme

  Heeft u een klacht, tip of compliment voor Dealextreme? Dan kunt u hun telefonisch benaderen, per mail of per chat. Er zijn verschillende mogelijkheden om een klacht kenbaar te maken. Onder het kopje over ons hebben wij al uitgelegd welke verschillende garanties er zijn bij hun.

  Uw mening over Dealextreme

  Bent u een klant of klant geweest van Dealextreme? Laat dan voor anderen uw mening achter op ErvaringenSite. Op die manier is het namelijk mogelijk om een goed beeld te geven en te krijgen van bedrijven. Op ErvaringenSite treft u een uitgebreid aanbod van bedrijven en diensten aan welke beoordeeld zijn door tal van mensen. Mensen welke hiermee anderen helpen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen.

  Dealextreme betrouwbaar? Hebben ze echt de beste deals? Lees ervaringen op ErvaringenSite en kom erachter of u bij Dealextreme een goede koop doet!

  Dealextreme
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Hoop zooi

  Woww, wat een hoop zooi hebben ze hier joh!
  Wel leuk om een keertje te doen ofzo, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Mijn smaak is het niet, maar voor anderen misschien wel heel verslavend haha

  Door: An Rijtsma05-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  oscilloscoop handheld

  jaartje geleden handheld scoop gekocht (200€).... na 6mndn startte niet meer op... dus ik kon hem terugsturen en moest 80 € op voorhand betalen voor herstelling en terugzenden... het is intussen januari 2019. Dan komt DX tot conclusie dat er geen nieuw toestel (wordt dus niet hersteld maar vervangen) leverbaar is, en ik mag voor het bedrag van 200 € andere zaken kiezen... Intussen is hun Ticket systeem niet meer online... en wordt er niet meer gereageerd via hun facebook noch messenger... Dus ben ik mijn toestel 200 € + betaalde herstelling 80 € = 280 € kwijt.... ik noem dat diefstal !

  Door: Hugo Heykers05-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Goedkoop sporten met Dealextreme

  Onlangs een halterset gekocht nu kan ik lekker thuis sporten! Levering duur aardig lang, maar wel lekker goekoop.

  Door: Toby K08-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Alsof je in een gestoorde grabbelton zoekt naar dealtjes. Lache!

  Nog nooit zo'n chaotische en schreeuwerige website gezien, maar dat is een belevenis op zich! Alsof je in een gestoorde grabbelton zoekt naar dealtjes. Lache!

  Door: Tiffany03-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Dealextreme

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dealextreme een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Dealextreme. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dealextreme actief?

  Dealextreme is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Electronica, Multimedia & Bladen, Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dealextreme gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.